FILO Napisano 11 Września 2014 #207344 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Nick:FILO Wiek:26 Doświadczenie (w byciu adminem):tak wydaje mi sie za spore (intermania, tu na multi head , wysypisku , udexa sporo cod modow ) Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie:gram od podstawowki Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/FILO/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Dlatego bo moja pomoc napewno sie wam przyda Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zalezy ,czasami potrafie grac caly dzien ale to w zaleznosci jak czas na to pozwala Kontakt: 955615 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 11 Września 2014 #207345 Administrator Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Może ja się wypowiem pierwszy, ponieważ znam Cię kilka lat. Gdyby nie skasowanie rankingu na Game Trackerze miał byś grubo setki godzin przegranych na serwerze. Powracasz do nas po dłuższej przerwie i z tego co dobrze pamiętam byłeś jednym z lepszych adminów 2 lata temu. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Września 2014 #207362 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Heh kolega H@ = przyjęty No ale tak to jest na tej sieci. Neutral jakoś nie jestem pewny co do Ciebie. Mało kto z nowych graczy Cie kojarzy a to co było 2 lata temu nie jest teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 11 Września 2014 #207365 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Jestem na TAK. Aktywny na serwerze, nie ma z nim problemów, miły. Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Września 2014 #207411 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 gralem z Toba na sieci jakies nie pamiętam teraz jakiej ;D ale wiem ze ogarniasz na 100% tak wiec ode mnie masz TAK i nie zmarnuj tej szansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Września 2014 #207413 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Jestem na Tak.Aktywny,godziny ma.Aquax go zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Września 2014 #207434 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Ja jestem na TAK grałem 2 lata temu,ale nie kojarzę Cię. Godziny masz, ogarniasz i przyda sie pomoc! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Września 2014 #207544 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Również na TAK, kojarzę Cię i wiem, że sobie poradzisz na tym stanowisku - aktywny - miły - wymogi spełnia, więc czemu nie Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Września 2014 #207648 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Heh kolega H@ = przyjęty No ale tak to jest na tej sieci. Neutral jakoś nie jestem pewny co do Ciebie. Mało kto z nowych graczy Cie kojarzy a to co było 2 lata temu nie jest teraz Negując wypowiedź będąc adminem zachowujesz się co najmniej niepoważnie. Dziwi mnie fakt, że w ogóle chcesz u nas adminować, mieć z nami cokolwiek wspólnego. Widzę kolejna ogarnięta osoba w naszych szeregach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207657 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Jestem na TAK Po wieku widać ziomek ogarnięty + dobra opinia u H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 12 Września 2014 #207884 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Pamiętam Cię. I jako jedyna osoba gadasz przez mikro w grze. . Masz moje tak bo ogarniętych ludzi potrzebuje ta sieć, no i ten serwer też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207886 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Jestem na TAK ogarnięty, miły przyda się dodatkowa pomoc :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207936 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Jestem na Tak gralem tu moze 2Msc 2 lata temu wydawal sie ogarniety na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 13 Września 2014 #207986 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi