ikz' Napisano 9 Września 2014 #206718 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Witam. Gdy chciałem wejść na Zombie Moda zobaczyłem taką informację: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina aquax. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Rudy [AMXBans] Powod : ' Czitujesz ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 1 : 1756399850 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 109.243.61.120 ' [AMXBans] ===================================== Czy mógłby mi to ktoś wyjaśnić ? JA w ogóle pod tym nickiem nie grałem, mam ciągle ten sam. Dopiero teraz zobaczyłem tego bana, bo wcześniej nie wchodziłem na ZM. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 9 Września 2014 #206731 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Nie możemy dać Ci ub, ponieważ cheater też dostanie ub. Zrestartuj router, jeżeli masz zmienne ip/przeinstaluj cs'a na inną wersję, jeżeli masz ns/zrób 100 reklam sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 9 Września 2014 Autor #206739 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Zrestartowałem router i normalnie mogę wejść na serwer . Dzięki wielkie za pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 9 Września 2014 #206740 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi