Gość Guest Napisano 8 Września 2014 #206449 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Witam dostałem kilka tygodni temu bana za niby czitowanie nie pamietam na którym serwerze bodajże dd2/dm chciałem dziś zagrać na codzie który polecił mi kolega, a tu ban.... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Znowu Laguje [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Marian. [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 33967505 ' [AMXBans] Your IP : ' 81.162.208.248 ' [AMXBans] =============================================== szukałem wszedzie ssów ale niestety nie znalazłem, grałem czysto, wiem że dziwnie to wygląda, ale nie wiem jak wytłumaczyć ten incydent, może da się znaleźć demko z tamtego dnia i jakoś to rozpatrzyć ponownie. Grałem dawniej też na DD2/INF i nikt nie miał mnie za czitera... Proszę o rozpatrzenie ponownie mojego bana. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 8 Września 2014 #206452 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Wykonano 18.08.2014 - 17:03:49 Na odwołanie miałeś 24h. Jedyna szansa na odbanowanie to zrobienie 100 reklam sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2014 #206453 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Tak jak napisał kolega wyżej, jedyną opcją na ub jest zrobienie 100 reklam sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2014 #206454 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi