Guest Guest Posted September 8, 2014 #206449 Share Posted September 8, 2014 Witam dostałem kilka tygodni temu bana za niby czitowanie nie pamietam na którym serwerze bodajże dd2/dm chciałem dziś zagrać na codzie który polecił mi kolega, a tu ban.... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Znowu Laguje [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Marian. [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 33967505 ' [AMXBans] Your IP : ' 81.162.208.248 ' [AMXBans] =============================================== szukałem wszedzie ssów ale niestety nie znalazłem, grałem czysto, wiem że dziwnie to wygląda, ale nie wiem jak wytłumaczyć ten incydent, może da się znaleźć demko z tamtego dnia i jakoś to rozpatrzyć ponownie. Grałem dawniej też na DD2/INF i nikt nie miał mnie za czitera... Proszę o rozpatrzenie ponownie mojego bana. Z góry dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pos Posted September 8, 2014 #206452 Share Posted September 8, 2014 Wykonano 18.08.2014 - 17:03:49 Na odwołanie miałeś 24h. Jedyna szansa na odbanowanie to zrobienie 100 reklam sieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 8, 2014 #206453 Share Posted September 8, 2014 Tak jak napisał kolega wyżej, jedyną opcją na ub jest zrobienie 100 reklam sieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 8, 2014 #206454 Share Posted September 8, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts