Gość Guest Napisano 7 Września 2014 #206262 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Sorki że tak mało gram ale nie mogę ogarnąć czasu na gre jak nie dziewczyna to znajomi Wczoraj miałem urodziny więc ciężko było mi grać a dziś miałem kaca wiec przepraszam za tak słabą aktywnośc Pewnie przez ten tydzień już będę grał jak będę mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Września 2014 #206267 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Oki dobrze, że zgłosiłeś, mam nadzieję, że tak jak pisałeś się poprawisz. spóźnione 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Września 2014 #206268 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Września 2014 #206447 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Admin [Jail Break]" do "Urlopy/Nieobecności". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi