Guest Guest Posted September 7, 2014 #206262 Share Posted September 7, 2014 Sorki że tak mało gram ale nie mogę ogarnąć czasu na gre jak nie dziewczyna to znajomi Wczoraj miałem urodziny więc ciężko było mi grać a dziś miałem kaca wiec przepraszam za tak słabą aktywnośc Pewnie przez ten tydzień już będę grał jak będę mógł Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted September 7, 2014 #206267 Share Posted September 7, 2014 Oki dobrze, że zgłosiłeś, mam nadzieję, że tak jak pisałeś się poprawisz. spóźnione 100 lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted September 7, 2014 #206268 Share Posted September 7, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted September 8, 2014 #206447 Share Posted September 8, 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Admin [Jail Break]" do "Urlopy/Nieobecności". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts