PREDATOR KU*WA Napisano 15 Lutego 2016 #388160 Udost臋pnij Napisano 15 Lutego 2016 Nick: PREDATOR KUHWA Wiek: 28 lat Data rejestracji na forum: 24 stycze艅 2016 Czas sp臋dzony na forum: 5h+ Do艣wiadczenie w ocenianiu: By艂y j@ oraz admin serwera TP oraz 4FUN upad艂ej sieci UD.com (starzy gracze powinni kojarzy膰 co oznacza ten skr贸t), by艂y admin serwera CL oraz cz艂onek grupy oceniaj膮cej demka (W11) upad艂ej r贸wnie偶 sieci KN.pl (tak jak poprzednio) Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Na forum jak i serwerach MH nie. Dlaczego Ty?: Oferuj臋 swoj膮 pomocn膮 d艂o艅, ka偶da para r膮k mo偶e si臋 przyda膰. Sta偶 w CS mam spory, ocenia艂em niejedne demka. Wiem, 偶e m贸j sta偶 na forum nie jest spory (bo tak tego nazwa膰 nie mo偶na). Staram si臋 o admina na serwerze ODD2#1, p贸ki co z wynikiem negatywnym. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Kilka godzin na kompie jak i r贸wnie偶 telefonie. 聽 Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie) Nie 聽 Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie) Nie Co艣 od siebie: Nazywam si臋 艁ukasz. Mieszkam od 6 lat w Holandii wraz z dziewczyn膮 oraz synem. Gram kiedy mi czas wolny na to pozwala. Zawsze staram si臋 pomaga膰 tam gdzie dobrze mi si臋 gra 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 15 Lutego 2016 #398286 Udost臋pnij Napisano 15 Lutego 2016 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie:聽Wymagany聽conajmniej 2-miesi臋czny sta偶 na forum聽Multi-Head.pl聽[lub]misi臋czny sta偶 jako admin, bez ostrze偶e艅 na forum / dziale admin贸w. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi