Gość Guest Napisano 7 Września 2014 #206059 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Witam. Mam pewną propozycje co do zmiany w dziale grafiki, a mianowicie zmienić dział "Pojedynki" w dział "Pobieralnia" Moim zdaniem bardziej przyda się dział skąd można pobrać różne rendery, fractale, c4d, czcionki, mockupy, itp niż pojedynki w których nikt nie bierze udziału Nie wiem czy w dobrym dziale to napisałem. Jak coś przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 7 Września 2014 #206072 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Nie lepiej dodać po prostu dział Pobieralnia? W sumie to nie potrzebne jak jest dział "Poradniki" gdzie także, można takie rzeczy wstawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Września 2014 #209250 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Trzeba pamiętać, że "Poradniki" to nie dział to zupełnie co innego niż "Pobieralnia". Stosunkowo więcej będzie tematów i plików do pobrania niż tutków bo łatwiej wrzucić plik do neta niż napisać tutorial. Mi by się nie chciało przeciskać się przez x tematów z plikami do pobrania po to by znaleźć 1 tutek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 16 Września 2014 #209261 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Szczerze i z ręką na sercu usiądź i powiedz mi czy byś z tego SAM korzystał. Osobiście mam swoje wybrane miejsca z których biorę materiały itp. A dział Pobieralnia dodałby kilka niepotrzebnych problemów typu prawa autorskie lub linki które będą padać i będzie trzeba je odświeżać (reupload itp). Przytoczę przykład.. powiedzmy wpadnie Pan X który zapoda nam 10 tematów i w każdym po 2 linki z rarem do pobrania. Nakręci się na rangę grafika i ją oleje, po czym odejdzie z forum bo mu się znudzi. Linki wygasną i kto zrobi reupload? Wydaje mi się że po prostu masz dużo materiałów którymi chciałbyś się podzielić lub pochwalić, ale do tego jest Deviant Art. To nie jest forum graficzne i większość z nas i tak szuka materiałów w google lub w/w deviant art. Dodam że nie używałbym rzeczy z Pobieralni do tego by robić tu grafikę, bo jakie pracy by wychodziły gdyby wszyscy graficy korzystali z tych samych materiałów, gdzie tu unikalność. To jest forum o CS a nie forum graficzne :miecz: Peace bro Pozdr. Cthulhu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 16 Września 2014 #209262 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Szczerze i z ręką na sercu usiądź i powiedz mi czy byś z tego SAM korzystał. Osobiście mam swoje wybrane miejsca z których biorę materiały itp. A dział Pobieralnia dodałby kilka niepotrzebnych problemów typu prawa autorskie lub linki które będą padać i będzie trzeba je odświeżać (reupload itp). Przytoczę przykład.. powiedzmy wpadnie Pan X który zapoda nam 10 tematów i w każdym po 2 linki z rarem do pobrania. Nakręci się na rangę grafika i ją oleje, po czym odejdzie z forum bo mu się znudzi. Linki wygasną i kto zrobi reupload? Wydaje mi się że po prostu masz dużo materiałów którymi chciałbyś się podzielić lub pochwalić, ale do tego jest Deviant Art. To nie jest forum graficzne i większość z nas i tak szuka materiałów w google lub w/w deviant art. Dodam że nie używałbym rzeczy z Pobieralni do tego by robić tu grafikę, bo jakie pracy by wychodziły gdyby wszyscy graficy korzystali z tych samych materiałów, gdzie tu unikalność. To jest forum o CS a nie forum graficzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Września 2014 #209363 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Września 2014 #209364 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi