Gość Guest Napisano 5 Września 2014 #205354 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Data i godzina: Nick admina/gracza, który zawinił: ManiaK Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Witam. Grałem sobie na serwerze COD 200lvl 3 raz no i postanowiłem pograć speedchackerem , aż tu nagle w 4 runfzie Admin o nicku ManiaK kazał mi oddać mój perk a po chwili mnie zbanował za tekstury na których nie byłem. W tym miejscu gdzie sie znajdowalem moze wskoczyc kazdy i kazdy widzi ta osobe . Kazda klasa ktora posiada 2 skoko badz Grawitacje potrafi tam wskoczyc . Nie rozumiem tego Admna i jego zachowania . Proszę go trochę ,,ogarnąć". Z góry dziękuje i proszę o Ub , poniewaz właśnie zamierzałem kupować premium. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 5 Września 2014 #205292 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 A może jakieś dowody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2014 #205367 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Aby skarga miała moc musisz dać dowody za jej brak skarga jest zamykana i można dostać nagrodę w postaci Warna.. + to ze chciałeś kupić premkę nie zwalnia Cie aby dostać ub jeśli złamałeś regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2014 #205382 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Proszę admina banującego o wyjaśnienie tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2014 #205393 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Witam. A więc.. Po wejściu na specta zauwazyłem że dany gracz sobie ładnie przysiadł na krawędzi na anarchii - txt. Jeżeli się nie mylę to są tekstury. Z racji tej iż przyćmił mi czarny humor to napisalem do kolegi - Oddaj perka bo i tak Ci sie nie przyda - bodajże miał TG czy coś w tym stylu.. Po czym dałem mu bana na 30min - który nie przysługuje do odwołania.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 5 Września 2014 #205394 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Sory ze sie wtrącam ale jak banujesz kogos od 30 minut w zwyz to musisz miec dowód w posatci ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 6 Września 2014 #205624 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 od 30h wzwyż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Września 2014 #205660 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Ban słuszny krawędź wejścia do anarchii to txt .ManiaK aby uniknąć nie jasnych sytuacji dokumentuj wszystkie bany ,oprócz tych za ping Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Września 2014 #205663 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi