Gość Guest Napisano 4 Września 2014 #204885 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Witam gram już trochę na waszym serwerze ODD2 mój nick 30` [t] ~OFFensive~ i chciałbym złożyć skargę ale nie taką poważną, będę się domagał chociaż tego upomnienia dla admina, już opisuję sytuację; gram sobie dzisiaj od 12 i razem ze mną gracz X obrażał mnie ostro przez jakieś 2 mapy, olewałem gościa ale w końcu pojawił się admin i dostał podajże kicka za obrażanie a ja też dostałem kicka ? no i właśnie chodzi mi o to dlaczego ja dostałem równo znaczącą karę w postaci tego kicka skoro to on mnie obrażał przez cały ten czas i ja go albo olewałem albo łagodnymi tekastami spławiałem typu:"gościu znajdź sobie może dziewczyne nerwowy jesteś" to dalczego on nie dostał bana a ja dostałem kicka ? gracze potwierdzą że nic mu nie odpisywałem z resztą sam admin widział i chciałbym wiedzieć od niego za co ten kick i dlaczego brak bana dla tego podmiotu "X" ? http://files.tinypic.pl/i/00572/stq863gdb4ne.jpg Pozdrawiam 30` [t] ~OFFensive~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 4 Września 2014 #204889 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Zastosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Września 2014 #204900 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 wzór a dwa jezeli admin dopiero wszedl i nie widzial wczesniejszych tekstów niby na jakiej podstawie ma banowac? bo ktos tak powiedzial ? przedstaw jakies dowody zaistniałej sytuacji wtedy bedziemy mogli sprawdzic czy admin w ogóle zawinił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2014 #204913 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Chcę wypowiedzi admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Września 2014 #205031 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 A my chcemy wzoru. Jeśli tego nie zrobisz, zamykam temat i nagradzam ostrzeżeniem zgodnie z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2014 #205577 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Nie dam rady się zastosować do wzoru bo nie znam godziny, nie mam w konsoli nicku admina banującego, zamknij temat w takim razie, przepraszam za problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2014 #205583 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Ta skarga już dawno powinna być zamknięta. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2014 #205584 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi