Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Skarga, DixoneT.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina: 22:06

Nick admina/gracza, który zawinił: DixoneT

Dowody: Screeny z konsoli, zaraz po zbanowaniu

http://www68.zippyshare.com/v/74091744/file.html
http://www68.zippyshare.com/v/20113340/file.html
http://www68.zippyshare.com/v/3689878/file.html

Świadkowie: elo, Krychu

Uzasadnienie: Dostałem bana za obrażanie gracza, problem jest taki iż ja nie widzę w żadnym moim zdaniu słowa wulgarnego, a tym bardziej obraźliwego, o steam napisałem bo mnie gracz zaczął kilkukrotnie oczerniać na czacie że gram na "hackach", ale w mojej wypowiedzi nie było nic obraźliwego, a z tego co wiem to na większości serwerów w regulaminie jest napisane jasno i wyraźnie, zakaz oczerniania, a wszelkie zastrzeżenia zgłaszać na u@, więc nie rozumiem dlaczego wypisywał na czacie ogólnym głupoty iż używam hacków. 

Dodatkowo co jest jeszcze lepsze, to ja dostałem bana, a na jednym z widniejących wyżej screenów widoczne jest zdanie w którym to tamten gracz mnie obraża, w sposób wulgarny, za co w ogólnie nie zostaje ukarany. DixoneT ja rozumiem że masz admina i chciałeś się poczuć ale myśl trochę coś zanim zrobisz bo dochodzi właśnie do takich sytuacji. 

@Tofak

Napisano

Jestem świadkiem że ban był w pełni uzasadniony za twoje zachowanie na serwerze. Sam Ci miałem dać ostrzeżenie. Według mnie skarga bezpodstawna tyle.

To przeczytaj sobie lepiej dokładnie temat i włącz chociaż dodane screeny, a nie wpisuj się tu jeśli nawet tego nie zrobiłeś, bo widocznie albo tego nie zrobiłeś albo muszę ci wysłać jakieś "przybliżone" screeny.

Napisano

Sorry chłopaczku. Ale wykazujesz nadzwyczajny brak szacunku. I zachowujesz się jak zbulwersowany gimb. Wyśmiewasz gracza po czym robiąc to samo w moim ostrzeżeniem.

Do tego skarga za bana na 5 minut? Proszę Cię. Żenada,obciach i hańba. Tyle w temacie!

Napisano

Sorry chłopaczku. Ale wykazujesz nadzwyczajny brak szacunku. I zachowujesz się jak zbulwersowany gimb. Wyśmiewasz gracza po czym robią to samo w moim ostrzeżeniem.

Do tego skarga za bana na 5 minut? Proszę Cię. Żenada,obciach i hańba. Tyle w temacie!

Skarga za ban na 5 minut, dla mnie to pięć minut to nic strasznego, ale straszne jest to za co ty bany dajesz i komu, dlatego ta skarga.

DixoneT: tofak przymknij się

DixoneT: Radzę ci

Pro100zDyni: Kozak w necie piz*a w świecie!

Tofak: DixoneT za co bana mi dasz?

To jest według ciebie z tym wszystko w porządku? Dziękuje za takie uspokojenie mnie:) 

Po uspokojeniu mnie napisałem na czacie tylko za co mi bana dasz, a ty mnie zbanowałeś pomimo tego iż tamten gracz mnie obraził. 

BRAWO  :rofl:

Napisano

Skarga jest zbedna 5 min poczekaj czlowieku i wroc do grania

Kolejny który myśli że tu chodzi o długość mojego czekania, nie ludzie tu chodzi o to iż administrator nie wymierza prawidłowo swoich decyzji.

Szkoda że wszyscy w tym temacie podsumowują się do "długości bana", a nie do tego co zaszło konkretnie, ciekawe czemu, może dlatego że nie ma żadnego wytłumaczenia?

Napisano

Skoro Tofak dostał bana na 5 minut za to co widać na ss(chyba, że było coś jeszcze), to dlaczego gracz pro100zdyni nie dostał takiego samego, bądź podobnego bana?

Na wszelki wypadek mam jeszcze screeny wcześniejsze z rozmowy, jeśli te nie wystarczą to chętnie mogę je udostępnić.

Nie obraziłem w żadnym wypadku tego gracza, stąd ten problem:) 

/sora za post pod postem ale jakiś lag, można to złączyć? 

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...