Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #204381 Napisano 2 Września 2014 Imię: Adam Wiek: 15 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Nick steam: Russkan || MIX ON Staż na forum: 3d 11h 32m 41s Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Nigdy nie byłem, ale chcę spróbować Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Admin dd2/inf Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 9 Ilość wolnego czasu, na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Zależy, bo szkoła, ale tak to mogę poświęcać dużo czasu na forum i co najmniej 1 wywiad tygodniowo List motywacyjny: Jako redaktor będę się starał prowadzić wywiady ciekawe, nie za długie i nie za krótkie. Postaram się je tworzyć tak, aby czytało się je jak najpłynniej i najlepiej. Przykładowy wywiad[najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie]: Przepraszam za krótki wywiad ale czas mnie gonił Mam nadzieję że się spodoba. [align=center]Ja [/align] [align=center]Ten Zły [/align] [align=center] [/align] [align=center] Witam wszystkich. Dzisiaj przeprowadziłem wywiad z użytkownikiem Ten Zły. Przywitaj się! [/align] Dzień Dobry Pierwsze pytanie. Powiedz nam, skąd pochodzisz, jak się nazywasz i czym się interesujesz . Mam na imię Kuba , urodziłem się w Wadowicach i nadal tu mieszkam , chodzę do technikum górniczego , interesuję się swoim zawodem oraz swoim klubem na tle sportowym, a także kibicowskim. Wspomniałeś, że chodzisz do technikum górniczego. Powiedz nam, na jakim kierunku jesteś i do której klasy chodzisz. Oczywiście. Wybrałem profil technik górnictwa podziemnego , jest to zawód z przyszłością i na pewno wyjdzie mi to na dobre niż praca u prywaciarza na czarno za marne grosze , oczywiście 4 klasa , egzaminy , matura, ciężko będzie No niezły kierunek sobie wybrałeś, zmieńmy teraz temat. Uprawiasz jakiś sport lub czy uprawiałeś jak byłeś mały? Zawsze chciałem zostać piłkarzem , jak to mały chłopiec. Grywało się na podwórku , grało się w żakach, juniorach... Z powodu dojazdów do szkoły ponad 50 km i późnych powrotów do domu zrezygnowałem z gry w piłkę. Chodzę czasem na orlik pograć dla relaksu . Nie ograniczam się do jednej dyscypliny , ruch sprawia mi przyjemność, a ja z niego korzystam w różnych formach np. pływalnia , jazda na rowerze Też chciałem zostać piłkarzem, jednak przerzuciłem się na tenis stołowy Prawda, jak gra się ciągle w piłkę to z czasem staje się to nudne, chce się spróbować czegoś innego. Masz może jakieś osiągnięcia sportowe? Wybitny na pewno nie byłem . Chyba 3 medale , jeden za króla strzelców na juniorskim turnieju i nic więcej. Bardziej mój czas poświęcam na wspieranie swojego klubu, poznawaniu historii, która bardzo mnie ciekawi, zwłaszcza historia z okresu wojen światowych Tak więc dziękuję Ci Kuba. Miło mi było przeprowadzić z tobą wywiad. Również było miło choć podszedłem do tego wywiadu sceptycznie , jestem zadowolony. Życzę Ci dostania się na posadę redaktora i wspinaniu się coraz wyżej na Multi-Head . Cześć :]
EvO Napisano 2 Września 2014 #204383 Napisano 2 Września 2014 Hmm gdy wchodziłem w temat i nie zjechałem niżej to zapowiadało się ciekawie, leecz gdy zjechałem, to moje zdanie niestety się zmieniło. Chyb wiadomo o co chodzi wywiad za krótki zdecydowanie za krótki. Błędów za wiele nie zauważyłem, lecz jest tam mało problem z interpunkcją, ponieważ piszesz "dyscypliny , ruch" a przecinek powinien być zaraz po y. No niestety muszę być na nie, dopóki tego nie poprawisz.
August Napisano 2 Września 2014 #204385 Napisano 2 Września 2014 Wywiad strasznie krótki. Rzuciło mi się w oczy przerwy pomiędzy przecinkami i kropkami.. Szczerze to mnie to nie przekonało
.:Vipo:. Napisano 2 Września 2014 #204386 Napisano 2 Września 2014 Mnie również nie. wywiad bardzo krótki, błędy stylistyczne i interpunkcyjne.
Livio Napisano 2 Września 2014 #204391 Napisano 2 Września 2014 Jest duzo bledow, wywiad krotki na nie.
Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #204394 Napisano 2 Września 2014 Jestem na nie niedawno odszedłeś z sieci z wiadomych przyczyn kilka dni temu wróciłeś i dostałeś admina na dd2/inf więc się ciesz na tą chwile za dużo tych rang chcesz mieć po tym co zrobiłeś. Wywiad krótki. Nie.
Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #204418 Napisano 2 Września 2014 Sorry, ale jestem na nie. Słabo zdania budujesz, masz szczęście, że już czas szkoły podszkolisz się na Polskim, i będziesz mógł napisać podanie po raz drugi, za 2 tygodnie.
Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #204419 Napisano 2 Września 2014 Jestem na tak +aktywny +/- rob dluzsze wywiady +Ogarniety
Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #204436 Napisano 2 Września 2014 Ja jestem tak bo znam cię długo +Ogarnięty -Wiek +Aktywny -Wywiad krótki
Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #201975 Napisano 2 Września 2014 Jak dla mnie krótki wywiad. Dużo błędów. Sorki, ale nie.
n-ty dzien Napisano 2 Września 2014 #204483 Napisano 2 Września 2014 Dopiero co zrobiłeś to: http://multi-head.pl/topic/39487-%C5%BCegnam/. Teraz już chcesz złowić kolejną rangę? Widzę kabarety trwają w najlepsze, kolejna odsłona po natychmiastowym powrocie i oddaniu ci uprawnień. Komedia.
Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #204485 Napisano 2 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
2 Wrz
12
Najaktywniejsi w tym temacie
EvO 1 post
.:Vipo:. 1 post