Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #202966 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Nick:Faxren Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):posiadanie własnego serwa opiekun na Murzyny itp itp Znajomość AMXX (W skali 1-10):10/9 Staż w CS-sie:5-6 lat Steam / NonSteam:jest jak i No steam lecz steam nie uzywam bo mało osob gra ale jesli tzreba to na nim gram Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/Faxren/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Bo duzo cziterów mało adminow znam sie doskonale poświecam dużo czasu Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: cieżko powiedzieć zależy od dnia ale te 3-4 h Kontakt:Steam Tmuth /gg 35681032/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Sierpnia 2014 #202967 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Takiego wytłumaczenia ze steam jeszcze nie widziałem. Admini maja obowiązek gry na steam, a jak Ty już masz takie podejście to czarno to widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #202970 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Ehh popsułeś mi ostatnio nuke na mapie wiec na NIE ! xDD Nie no świruje prawilna morda która ogarnia na TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #202982 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Odpowiem up poprostu koledzy moi nie maja steam wiec co sam bd gadał do siebie no sens dlatego bez gram ale jak trzeba to gram na nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #202987 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Sorry ale nie. -admin ma grac na steam jak ma. "co sam bd gadał do siebie no sens" Czemu masz gadać do siebie steam nie jest tylko do gadania !. -Czarno to widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #202991 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Jestem na Nie. - Steam jak koledzy nie mają to ja też grać nie będę. - Nie miły - Łamie regulamin. - Konto pod podanie WIELKIE NIE. Fraxen skoro masz 9/10 to dawaj na GG: 25506448 zrobię ci mały test FTP. bo 9/10 to ogarnięcie perfekt FTP oraz amx i edycja pluginów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 30 Sierpnia 2014 #203283 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 CHAPON ty lepiej bądź cicho, bo o łamanie regulamiu w twoim przypadku to norma. Co do podania, na tak: -często na serwerze -nie ma z nim problemów -steama ma (tylko musisz na nim grać to będzie perfect) -doświadczony Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 31 Sierpnia 2014 #203326 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Faxren wymagania spełnia tylko nie wiem jak z tym steamem, czasami go poniesie, ale można dać mu szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2014 #203354 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Ludzie ja wiem jak jest trzeba bedzie grac na steam to bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2014 #203371 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 ZE TAK POWIEM "OCZY BOLO" I ty na admina idziesz ? Gdzie ortografia , interpunkcja ? Nawet prostego zdania nie umiesz złożyć . Na serwerze się nie wyróżniasz . Często przeklinasz jak ktoś Cię zabije . Moim zdaniem są lepsi kandydaci na to stanowisko. Pozatym sprawa ze steamem coś mi śmierdzi . Ostpatpecpzny głos w podaniu : NIE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 31 Sierpnia 2014 #203601 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 sorki ale nie nigdy niewidziałem żebyś zgłaszał na u@ nie kojarze cię z serwa niewidziałem byś komuś pomagał jak gracze mieli pytania..... rada dla ciebie pograj troche na steam, postaraj sie pomagać graczą , zgłąszaj na u@ , oraz staraj się uspokajać graczy jak jest jakaś kłutnia. jak to zrobisz dostaniesz "tak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 31 Sierpnia 2014 #203662 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 W takim razie odrzucam. +Daj się lepiej poznać +Daj o sobie znać na u@ czasami. +Graj na steam I za 14 dni możesz ponownie złożyć podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 31 Sierpnia 2014 #203663 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi