Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podaniee.

gURna picza

Rekomendowane odpowiedzi

Staż na forum: Rok (nie licząc małej "przerwy")

Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: UBT, Admin JB, Admin 4Fun, Admin Cod 40k

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: Myślę, że 7/10

Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: Nie jestem w stanie tego określić. Myślę, że będą się pojawiały co najmniej 2 recenzje w tygodniu.

Przykład jednej recenzji ( napisana samemu, internetem można się wspomagać):

Serious Sam 3: BFE

[align=center]Serious Sam 3: BFE to już 4 odsłona kultowej gry, której nie wypada nie znać. Gra może nie przyciąga zaskakującą grafiką, lecz mrocznym poczuciem humoru i mnóstwem krwi. Serious Sam 3:BFE jest to produckja chorwackiej formy Croteam. W poprzednie części Serious Sam grywałem mając 10 lat. Zapewne domyślacie się, że wtedy gra budziła we mnie odrobinę grozy.[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]serious-sam3-screenshots3-614x250.jpg[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Podczas rozgrywki wcielamy się w tytułowego twardziela jakim jest Sam Stone. Akcja gry odbywa się w futurystycznych miastach Egiptu oraz na tle sypiących się świątyń i piramid. Tam musimy stawić czoło Mentalowi (Tah-Um) i jego hordzie dziwacznych kosmitów, którzy chcą objąć władzę nad Ziemią. Oczywiście gra nie obyłaby się bez zwariowanych rodzai broni jaką oferuje nam 4 część serii. Gra różni się nieco od swoich poprzedników graficznie, ale i podczas ogólnej rozgrywki. Producent szczyci się prostotą akcji, gdyż nie zawarł w grze modnego chowania się za przedmiotami i secret' ów. W tej odsłonie nasz bohater został udoskonalony w walkę wręcz, która pozwala eliminować wrogów z bliska. Do wyboru mamy także tryb kampanii, który pozwala prowadzić rozgrywkę aż w 16 osób![/align]

[align=center]Czy zdołacie pokonać Mentala? Sprawdźcie![/align]

Serious_Sam_3_cover.jpg

Coś od siebie: Dźźźejkii.

Oczywiście że na NIE

-To co dzejki przekazał

-Mało sie udzielasz na forum

Ciekawe jak miał się udzielać, jak miał bana na forum ;)

Musisz jeszcze popracować nad składnią zdań, jednak jest to do wyćwiczenia.

Na małe tak.

Skoro wcześniejsza recenzja była skopiowana to moja opinia pozostaje negatywna w sprawie podania oraz w sprawie osoby, która to podanie złożyła.

Dzejkiemu sam się dziwie, że pozwolił ci to poprawić, lecz mimo wszystko chciałeś nas oszukać.

Na Nie.

Jak dla mnie neutral. Skopiowałeś wcześniej recenzję i chciałeś nas oszukać. A to oznacza,że trochę z Ciebie łowca rang skoro nie chciało Ci się napisać własne. Nie myślisz,że jesteś trochę za młody na tę posadę? Tutaj liczy się dobry język i bogaty zasób słów. Wykaż się i popisz recenzję,a masz moje tak.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko RECENZENTA. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 month later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...