gURna picza Napisano 29 Sierpnia 2014 #202148 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Wiek: 15 Staż na forum: Rok (nie licząc małej "przerwy") Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: UBT, Admin JB, Admin 4Fun, Admin Cod 40k Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: Myślę, że 7/10 Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: Nie jestem w stanie tego określić. Myślę, że będą się pojawiały co najmniej 2 recenzje w tygodniu. Przykład jednej recenzji ( napisana samemu, internetem można się wspomagać): Serious Sam 3: BFE [align=center]Serious Sam 3: BFE to już 4 odsłona kultowej gry, której nie wypada nie znać. Gra może nie przyciąga zaskakującą grafiką, lecz mrocznym poczuciem humoru i mnóstwem krwi. Serious Sam 3:BFE jest to produckja chorwackiej formy Croteam. W poprzednie części Serious Sam grywałem mając 10 lat. Zapewne domyślacie się, że wtedy gra budziła we mnie odrobinę grozy.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Podczas rozgrywki wcielamy się w tytułowego twardziela jakim jest Sam Stone. Akcja gry odbywa się w futurystycznych miastach Egiptu oraz na tle sypiących się świątyń i piramid. Tam musimy stawić czoło Mentalowi (Tah-Um) i jego hordzie dziwacznych kosmitów, którzy chcą objąć władzę nad Ziemią. Oczywiście gra nie obyłaby się bez zwariowanych rodzai broni jaką oferuje nam 4 część serii. Gra różni się nieco od swoich poprzedników graficznie, ale i podczas ogólnej rozgrywki. Producent szczyci się prostotą akcji, gdyż nie zawarł w grze modnego chowania się za przedmiotami i secret' ów. W tej odsłonie nasz bohater został udoskonalony w walkę wręcz, która pozwala eliminować wrogów z bliska. Do wyboru mamy także tryb kampanii, który pozwala prowadzić rozgrywkę aż w 16 osób![/align] [align=center]Czy zdołacie pokonać Mentala? Sprawdźcie![/align] Coś od siebie: Dźźźejkii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 29 Sierpnia 2014 #202204 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 hmm, można dać Ci szanse, na Tak: - recenzja ok, lecz krótka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 29 Sierpnia 2014 #202212 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 skopiowales recenzje z: http://www.gry-online.pl/gra.asp?ID=1933 na napisanie wlasnej recenzji masz 24h, gdy napiszesz edytuj ta skopiowana to ze internetem mozna sie wspomagac nie oznacza skopiowania calego tekstu z neta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202250 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Na tak. Pomimo skopiowania daje mu tak Wiek Ogarnia Kultura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 29 Sierpnia 2014 #202262 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Na NIE ,tak ja napisał, recenzja skopiowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202269 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Oczywiście że na NIE -To co dzejki przekazał -Mało sie udzielasz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 29 Sierpnia 2014 #202271 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 w celu unikniecia dalszego spamu zamykam podanie. gurna picza gdy napiszesz swoja wlasna recenzje napisz mi pw, wtedy otworze podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 29 Sierpnia 2014 #202273 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Oczywiście że na NIE -To co dzejki przekazał -Mało sie udzielasz na forum Ciekawe jak miał się udzielać, jak miał bana na forum Musisz jeszcze popracować nad składnią zdań, jednak jest to do wyćwiczenia. Na małe tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 30 Sierpnia 2014 #202773 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 podanie otwarte, zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 30 Sierpnia 2014 #202777 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Skoro wcześniejsza recenzja była skopiowana to moja opinia pozostaje negatywna w sprawie podania oraz w sprawie osoby, która to podanie złożyła. Dzejkiemu sam się dziwie, że pozwolił ci to poprawić, lecz mimo wszystko chciałeś nas oszukać. Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #202797 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Jak dla mnie neutral. Skopiowałeś wcześniej recenzję i chciałeś nas oszukać. A to oznacza,że trochę z Ciebie łowca rang skoro nie chciało Ci się napisać własne. Nie myślisz,że jesteś trochę za młody na tę posadę? Tutaj liczy się dobry język i bogaty zasób słów. Wykaż się i popisz recenzję,a masz moje tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #202829 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Jak dla mnie na Nie. Oszukałeś nas a tu chodzi o zaufanie. Przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 31 Sierpnia 2014 #203335 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 większość była na nie, z następnym podaniem zapraszam za 2 tygodnie- napisz swoją własną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 31 Sierpnia 2014 #203336 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko RECENZENTA. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Października 2014 #224744 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Support AMXX " do "Redakcja ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi