Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201991 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Mój nick !->WiteK<-! Oto mój problem.Wchodze na serv a tu nagle pojawia sie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Misio. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : HolyFrag.Com|freevip| [AMXBans] Powod : ' REKLAMA ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 354522218 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 185.18.135.205 ' [AMXBans] ======================================= Mam pewnie to samo ip co ten gościu.Czy da się coś z tym zrobić.Jak tak to proszę o zdjęcie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Sierpnia 2014 #201996 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Zły dział. /Przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201998 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Z tego co tu widać jesteś zbanowany ale na steam. Nie wszedłeś czasem na serwer pod nickiem HolyFrag.Com|freevip|?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Sierpnia 2014 #202020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Hmm spróbuj zresetować router. Jeżeli nie masz zmiennego IP to nic nie poradzimy, ponieważ jak odbanujemy Ciebie to jego też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 29 Sierpnia 2014 #202272 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Sprawa wyjaśniona na pw. Tak jak Ci pisałem, musisz zrobić 100 reklam sieci jak chcesz ub. Podziękuj bratu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 29 Sierpnia 2014 #202274 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi