Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201640 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Witam dzis dostałem bana na serwerze olny dd2 Nie wiem gdzie wy tu macie AMX BANS wiec nawet nie wiem na ktorym dd2 bo macie 2 ... Bana dostalem 8.30 okolo nick PaLe LoLo JEST wESoLo Prosze obejrzec sobie demko bo posiadacie HTLV wiec powinniscie nagrywac . Zawsze prosze adminow wrazie co niech robia Ssy a nie bana daja latwiej jest wtedy i dla mnie i nie trzeba robic tyle szumu . Bo poprostu sie wrzuca zdjecia i H@ daje ub albo nie Nigdy nie czitowałem , nie czituje i nie bede czitowal tyle odemnie Pozdrawiam LoLeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 28 Sierpnia 2014 #201642 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Dostałeś bana z powodem: Wstaw screeny na Multi-Head.pl Więc polecam najpierw zapoznać się z tematem: http://multi-head.pl/index.php?/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Później założyć temat tutaj: http://multi-head.pl/forum/90-only-dd2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201647 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Jak boga kocham nie mam ssow w folderze cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 28 Sierpnia 2014 #201649 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Szukaj z rozszerzeniem .tga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #202113 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Pprzeszukalem wszystkie foldery NIE mam nic ... Mam ssy z innych serwerów tylko , Demko mozna obejrzec tez ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Sierpnia 2014 #202120 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Ss'y są robione automatycznie, jeżeli nie dostaniemy 5 plików o nazwie Halflife00.tga Halflife01.tga itd. do godziny 8:30 ub nie będzie. Jedyna opcja wtedy to będzie 100 reklam sieci własnoręcznie. Nie chcę tu widzieć więcej postów (chyba że ss'y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 29 Sierpnia 2014 #202210 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Czas minął. /up Wszystko napisane co musisz zrobić w celu dostania ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 29 Sierpnia 2014 #202211 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi