Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE]Del

Del

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imi臋: Piotr

2. Kontakt: Steam: Del lub forum.

3. Lokalizacja: okolice Katowic.

4. Czas jaki po艣wi臋casz dla cs'a: Przeci臋tnie 2~3h dziennie (granie) od 6 do 15 godzin przy pluginach

5. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Jestem prawie ca艂y czas

6. Posty (min. 500 sensownych): Nie posiadam. Na moje wyt艂umaczenie :(Nie jestem d艂ugo w sieci (ok 2 miesiecy) +Staram sie robi膰 tematy zamiast post贸w. Wszystkie moje posty/tematy zawieraj膮 du偶膮 ilo艣膰 informacji dotycz膮cych tematu na kt贸ry sie wypowiadam wiec zazwyczaj nie muszie pisa膰 2 raz w tym samym temacie (dla uzupe艂nienia))

7. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie):聽

-Moge sie zajmowa膰 organizacj膮 konkurs贸w na serwerach (posiadam wiedze by zrobi膰 dowolny konkursowy plugin na serwer + posiadam do艣wiadczenie)

- Opieka nad serwerami w sieci (obecnie trzymam piecze nad 5 serwerami w sieci (dotyczy w艂膮czania/wy艂膮czania modyfikacji mod贸w)

8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum:

- Nasze serwery (opieka nad serwerami (techniczna + pomoc dla admin贸w)

- Muli-Amxx (je艣li b臋de mia艂 dobry upload moge wrzuca膰 jakie艣 materia艂y - bez tego moge wrzuca膰 jakie艣 poradniki)

- Counter-Strike 1.6 (siedze w cs od samego poczatku jego istnienia - potrafie rozwi膮za膰 problemy graczy)

9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi:

- Cz臋艣膰 administracji mia艂a ze mna do czynienia (TS)

- Jak do tej pory zrobi艂em pare serwer贸w w sieci wiec jaka艣 komunikacja z adminami/graczami by艂a聽

- W miare mo偶liwo艣ci staram sie by膰 asertywny (chocia偶 czasami nie potrafie powstrzyma膰 sie od sarkazmu)

10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci:

- Cierpliwo艣膰 - jest. Zazwyczaj wiem co robie wiec z cierpliwo艣ci膮 idzie wiara w swoje umiejetno艣ci.

- Systematyczno艣膰 - 80% 聽(zalezy czy nie zostaje nagle zaj臋ty czym艣 wa偶niejszym (ka偶dy ma swoje 偶ycie))

11. Co艣 o sobie:

Piotrek 23 lata, zazwyczaj potrafie w problemie znale藕膰 z艂oty 艣rodek:)

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?):

- Byly H@ sieci forum.piromani.pl (~5 lat temu)

- Moderator w sieci holyshit.pl (ok 3 lat)

(Holyshit ma IPB wiec wiem co jak dzia艂a :) Nawet je艣li bym czego艣 nie wiedzia艂 - szybko sie ucze.)

13. Obowi膮zkowe mikro: Jest

PS.

"Nie spe艂nianie kt贸rego艣 z powy偶szych punkt贸w dyskwalifikuje Ci臋 z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze 艣wiadomo艣ci膮 nie spe艂niania wszystkich kryteri贸w traktujemy jako 艂amanie zasad panuj膮cych na forum. Konsekwencj膮 tego b臋dzie przyznanie punktu ostrze偶e艅."

Wiem 偶e nie spe艂niam 500 post贸w. Je艣li mo偶na by by艂o uzna膰 ka偶d膮 ma艂膮 poprawke jak膮 doda艂em na serwery jako post to mia艂bym ich wiecej ni偶 500:). Wiem te偶 偶e 500 post贸w to granica "zaufania" danej osobie - mam nadzieje 偶e ufacie mi na tyle 偶eby przymkn膮膰 oko na ten punkt:/

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko sieciowego moderatora. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...