Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapraszam wszystkich którzy umieją cokolwiek zarymować :D pokażcie tu swój talent ! Można pisać cokolwiek wierszyki o miłości, teksty o życiu, dissować się może nam tu jakaś bitwa na rymy powstanie liczę na was! :D A tu tak na zachętę kolega chciał mi pomóc w napisaniu tekstu i kazał mi go zdissować to mnie trochę poniosło :D Oczywiście te wszystkie wyzwiska nie były na serio ;)

[align=center]Jestem jak pacman wpie*dole Cie w calosci nie dosc Ci ? ci ci ci*pooo jestes tu incognito nikt cie nie zapraszal tuu wypie*dalaj juuz raz dwa bo zrobie Ci jazde na maxa to jest ten panchlajn ktorym cie rozpie*dole w pyl mam w chu* sil zeby dalej napie*dalac tu ten rym strach juz dawno uciekl Ty idz razem z nim bo Ci tu zrobie kryminalny film nie widziales takich akcji nie chcialbys miec tych atrakcji wiec wracaj do piaskownicy bo tu sie nikt z toba nie liczy ..[/align]

[align=center]uliczni melanzownicy przed komputerem jestes jednym z nich typowym pozerem historie z dup*y wziete to nie pojeeetee czy ten swiat zwariowal czy ty jestes takim agentem o tak teraz mam wkrete i na zachete dam Ci liscia w ryj nie potrzeba mi wiecej sil bo padniesz po jednym strzale pedale masz jakies ale? skandale jakie skandale? w dup*ie byles gowno widziales nic nie slysze cos powiedziec chciales?zabraklo Ci slow? a tak to taki wygadany spie*dalaj na drzewo prostowac banany juz zajarany? wiem ze cie kreca te rymy zazdroscisz bo nie masz takiej rozkminy cale dnie przed kompem patrzysz w monitor jestes taka internetowa ci*pą juz szkoda mi slow na takich lbow je*ane nol lajfy wez idz w chu* :D[/align]

Napisano

Angelka i jej Zielona zelka. Księzniczko z bajki chodz zemna po fajki :P Moja prosto lininja gadtka jest niczym hatka kubusia puchatka.

to tak na początek :P

Napisano

Ja jestem tłusta? ale nie rozmawia sie o gustach wiem ze chcialbys poczuc moje usta jednak mozesz jedynie o tym snic bo nie masz nic co moglo by mnie zainteresowac idz lepiej m4 na serwerze przetestowac bo nie umiesz sie dissowac :D 

Napisano

Siema łaki, nagrywam tu te tracki, swoim błyskotliwym rymem nadrabiam we flow braki. Gdy wyjdę z cienia nagram płytę roku, wtedy spropsujecie mnie i będziecie wszyscy w szoku. :D  Spontan :P

Napisano

Ej zielona nie cwaniakuj bo do jutra będzie z ciebie kilo wraku Myślisz że jesteś dobra? to tylko wielka ściema jeden powiew wiatru i cięnie ma hahahaha:D

Jaki w ogóle bezsens :D

Napisano

O jakim dissie mowa, śmieję się tu stale, Ty jesteś Brazylią, ja jak Niemcy w półfinale. Ty jesteś jak Peja, reprezentujesz biedę, przypomnę Ci wynik bo wygrałem 7:1 :D

Napisano

DarlAdi takiego kozaka zgrywasz? to ty chyba nie wiesz jaka ze mnie wielka ryba Ej ty takiego cwaniaczka zgrywasz myślisz że rymami laski wyrywasz? :D hahaha

Napisano

Nie zaczaiłem, że to co napisałeś to miał być diss bo kompletnie nic się nie rymowało :D  

Nie zależy mi na laskach, nie zależy mi na fejmie, lecz uśmiechu z mojej twarzy nigdy nie zdejmiesz. Twoje rymy są żałosne Tiblu, musiałeś je chyba pisać na kiblu :3

Napisano

Ziomku tutaj nikt nie spina każdy próbuje swojego rap skila :D

Robię to pierwszy raz więc doceń mój cenny czas hehe

Napisano

Siema gej*, zaraz coś tu dla was skleję. Mówisz o mnie - jesteś mierny? Rozpierdol* cię na każdej pętli. Lepiej od razu zbastuj, bo nie masz do mnie podjazdu, suk*, radzę Ci- goń się, bo lecisz na propsie, a wiesz, że w każdej chwili mogę zawiesić flagę na Twoim giewoncie.

Napisano

Do czegokolwiek się dotknę to i tak lepiej zrobię, jedyny taniec, który wykonam to ten na Twym grobie :P

Napisano

Zanim umrę coś po sobie pozostawię rymy ostre jak żyletki że nie będziesz chciał już brać udziału w tej zabawie na razie się z Tobą bawię w myszkę i kotka bo jak uciekniesz gdzie znajdę drugiego tak wiernego jopka? :D

Napisano

Przegrywasz tę bitwa na słowa na razie, chyba sobie kpisz nie zostanę Twoim paziem. Jestem myszą, a Ty kotkiem pozbawionym futra, tymczasem na dziś koniec, idę spać, do jutra! :P

Napisano

Będziesz mógł powiedzieć, że przegrałam jak przestanę rymować jak na razie pełna rymów moja głowa chciałeś się dissować z mistrzynią w tej dziedzinie poczekamy jeszcze chwilę a Twój czas niedługo minie ;>

• Odpowiedzi 86
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...