Zielonaa. Napisano 27 Sierpnia 2014 #201460 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Zapraszam wszystkich którzy umieją cokolwiek zarymować pokażcie tu swój talent ! Można pisać cokolwiek wierszyki o miłości, teksty o życiu, dissować się może nam tu jakaś bitwa na rymy powstanie liczę na was! A tu tak na zachętę kolega chciał mi pomóc w napisaniu tekstu i kazał mi go zdissować to mnie trochę poniosło Oczywiście te wszystkie wyzwiska nie były na serio [align=center]Jestem jak pacman wpie*dole Cie w calosci nie dosc Ci ? ci ci ci*pooo jestes tu incognito nikt cie nie zapraszal tuu wypie*dalaj juuz raz dwa bo zrobie Ci jazde na maxa to jest ten panchlajn ktorym cie rozpie*dole w pyl mam w chu* sil zeby dalej napie*dalac tu ten rym strach juz dawno uciekl Ty idz razem z nim bo Ci tu zrobie kryminalny film nie widziales takich akcji nie chcialbys miec tych atrakcji wiec wracaj do piaskownicy bo tu sie nikt z toba nie liczy ..[/align] [align=center]uliczni melanzownicy przed komputerem jestes jednym z nich typowym pozerem historie z dup*y wziete to nie pojeeetee czy ten swiat zwariowal czy ty jestes takim agentem o tak teraz mam wkrete i na zachete dam Ci liscia w ryj nie potrzeba mi wiecej sil bo padniesz po jednym strzale pedale masz jakies ale? skandale jakie skandale? w dup*ie byles gowno widziales nic nie slysze cos powiedziec chciales?zabraklo Ci slow? a tak to taki wygadany spie*dalaj na drzewo prostowac banany juz zajarany? wiem ze cie kreca te rymy zazdroscisz bo nie masz takiej rozkminy cale dnie przed kompem patrzysz w monitor jestes taka internetowa ci*pą juz szkoda mi slow na takich lbow je*ane nol lajfy wez idz w chu* [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201468 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jak nie jak tak.. zraniłaś mnie;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor #201470 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Czekam na odpowiedź Tomeczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201491 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 "Ciało do ciała, usta za usta, weź trochę schudnij, jesteś zbyt tłusta" BANG BANG 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201496 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Angelka i jej Zielona zelka. Księzniczko z bajki chodz zemna po fajki Moja prosto lininja gadtka jest niczym hatka kubusia puchatka. to tak na początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor #201507 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Ja jestem tłusta? ale nie rozmawia sie o gustach wiem ze chcialbys poczuc moje usta jednak mozesz jedynie o tym snic bo nie masz nic co moglo by mnie zainteresowac idz lepiej m4 na serwerze przetestowac bo nie umiesz sie dissowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201508 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Siema łaki, nagrywam tu te tracki, swoim błyskotliwym rymem nadrabiam we flow braki. Gdy wyjdę z cienia nagram płytę roku, wtedy spropsujecie mnie i będziecie wszyscy w szoku. Spontan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #200752 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Ej zielona nie cwaniakuj bo do jutra będzie z ciebie kilo wraku Myślisz że jesteś dobra? to tylko wielka ściema jeden powiew wiatru i cięnie ma hahahaha:D Jaki w ogóle bezsens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201510 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 O jakim dissie mowa, śmieję się tu stale, Ty jesteś Brazylią, ja jak Niemcy w półfinale. Ty jesteś jak Peja, reprezentujesz biedę, przypomnę Ci wynik bo wygrałem 7:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201512 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 DarlAdi takiego kozaka zgrywasz? to ty chyba nie wiesz jaka ze mnie wielka ryba Ej ty takiego cwaniaczka zgrywasz myślisz że rymami laski wyrywasz? hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201515 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Nie zaczaiłem, że to co napisałeś to miał być diss bo kompletnie nic się nie rymowało Nie zależy mi na laskach, nie zależy mi na fejmie, lecz uśmiechu z mojej twarzy nigdy nie zdejmiesz. Twoje rymy są żałosne Tiblu, musiałeś je chyba pisać na kiblu :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201517 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Ziomku tutaj nikt nie spina każdy próbuje swojego rap skila Robię to pierwszy raz więc doceń mój cenny czas hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201525 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Gdy piszę te teksty, robię rozpierdol na chacie, ziomek wróży mi karierę #wróżbita Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201528 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Siema gej*, zaraz coś tu dla was skleję. Mówisz o mnie - jesteś mierny? Rozpierdol* cię na każdej pętli. Lepiej od razu zbastuj, bo nie masz do mnie podjazdu, suk*, radzę Ci- goń się, bo lecisz na propsie, a wiesz, że w każdej chwili mogę zawiesić flagę na Twoim giewoncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor #201531 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Ja jestem jak Peja? Przynajmniej nie zapomniałam swych korzeni Ty jesteś jak chorągiew u Ciebie powiew wiatru wszystko zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 27 Sierpnia 2014 #201536 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Hej Zielona kup mi batona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor #201537 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Hej małolacik czy przypadkiem dla Ciebie to nie za wulgarny temacik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201540 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Wyskakujesz z korzeniami, boże co za dramat. Chyba te słowiańskie z teledysków Donatana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor #201542 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Dramat to masz w głowie po przeczytaniu moich panczy zjadam Cię nimi jak ja zagram tak Ty tańczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201545 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Do czegokolwiek się dotknę to i tak lepiej zrobię, jedyny taniec, który wykonam to ten na Twym grobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor #201557 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Zanim umrę coś po sobie pozostawię rymy ostre jak żyletki że nie będziesz chciał już brać udziału w tej zabawie na razie się z Tobą bawię w myszkę i kotka bo jak uciekniesz gdzie znajdę drugiego tak wiernego jopka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201566 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Przegrywasz tę bitwa na słowa na razie, chyba sobie kpisz nie zostanę Twoim paziem. Jestem myszą, a Ty kotkiem pozbawionym futra, tymczasem na dziś koniec, idę spać, do jutra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor #201568 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Będziesz mógł powiedzieć, że przegrałam jak przestanę rymować jak na razie pełna rymów moja głowa chciałeś się dissować z mistrzynią w tej dziedzinie poczekamy jeszcze chwilę a Twój czas niedługo minie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201570 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Co to za mistrzyni przy takich słabych wersach, zaczynasz gwiazdorzyć, więc zjedz se Snickersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 27 Sierpnia 2014 #201574 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jestem bogiem uświadom to sobie hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi