Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #204312 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ta Twoja Wisła już dawno skisła, totalna nuda. Zmiany są dla lamusów #Franciszek Smuda. Kim Ty w ogóle jesteś, że straszysz mnie mandatem? Czyżbyś miał kompleksy bo Cię lali batem? Nie martw się już o mnie, ośmieszanie Cię jest proste, ja jestem jak winda, a Ty jak rollercoaster. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2014 #204944 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Na kamieniu siedzi glizda mówi że ją boli, piz*a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monisia123 Napisano 22 Września 2014 #212319 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Tak czytam i czytam i głowa mnie boli. Tu komuś się chyba w głowie piardoli. Jesteś tak pro co guma w gaciach Clein`a Tylko Etykieta a i tak zparciejesz. Mówisz o swej wyższości? Jakaś jeb#$%ta kolejna. A poza internetem, wcale nie istniejesz. Kabel przedłużeniem morali, Skończy Ci się pakiet i znikasz jak słońce o zmroku. Tak jest, jak rodzice kasy nie dali. Taki zajebisty, to dotrzymaj mi kroku. Wymiękasz? Oj nic się pali. Głowa do góry, pierś do przodu. Jesteś tyle wart ile sam sobie wyliczysz. Pozdrowionka dla was kochani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 #212371 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Nie wierzę w to co widzę, ktoś tu rozum traci Czemu innych ludzi porównujesz do gaci? Nie mierz innych swoją miarą. Miarą krawiecką Ja dam Ci tu nauczkę moje drogie dziecko Powiadasz, że istnieję tylko w internecie? Nieprawda, bo jestem najlepszy na świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monisia123 Napisano 22 Września 2014 #212420 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Kotek, za wysokie progi na Twoje nogi. To nie do Ciebie nawijka moj drogi, Lubisz rym? Ja puszczam go jak ze szluga dym. Idzie z mego wnetrza, igla krawca ukuje Cie w zadek Posluchaj moich gadek, to jest nawijka, jestem na fali. Grunt pod nogami Ci sie pali, wali, traci. Mowilam o gumce, nie porownuje nikogo do gaci. Czytaj, sluchaj, mysl, To nic nie boli. Ale co kto woli Juz nie pamietam jak to kiedys sie rymowalo, stare dobre czasy, a ja juz slaba jestem w to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 22 Września 2014 Autor #212423 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Widać, że jesteś w tym słaba i że potrafisz tylko dużo gadać zbyt wysokie ego masz moja droga lecz uwazaj bo Ci sie poslizgnie noga co chcialas zdzialac obgadywaniem mnie do innych? przeciez od razu widac kto jest wszystkiemu winny masz nudne zycie i szukasz atrakcji na forum smialo dalej moje wypowiedzi koloruj i wkrecaj innym kity na pewno uwierza Ci co mnie znaja jaka jestem wiedza wiec idz poszukaj gdzie indziej i zrob z kogos jelenia bo tu nic nie zdzialasz nikt opini o mnie nie zmienia lubisz wyzwania? tak sie składa że ja też tyle ze Ty nie jesteś godna pojedynku ze mną w tym temacie mogę cie jedynie zjeść a ty pozostaniesz dalej śpiącą królewną która żyje tylko wirtualnym zyciem kiedyś Ci się los odpłaci to na pewno a ja się będę dalej czuć wyśmienicie jak teraz gdy mogę się pośmiać z takiego pozera który przedstawia wartość mniejszą od zera bijaaaaaaaaaacz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monisia123 Napisano 22 Września 2014 #212504 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Opinie masz nietega, jak mine w avku Moge byc slaba bo nie slowa, a czyny sie licza. Po co byc tak durna picza? Nie wiem co gorsze, nie umiec rymowac, czy kit swoim opowiadawac. Mozesz ludzi do banow dalej sprzedawac. Lubisz mlaskac ozorem, nie zmylisz mnie swym pozorem. Nie jedna taka była, co po ujawnieniu jej falszywosci, szybko sie zmyla. Mowisz o ego, co Ci do niego? Jest wprost proporcjonalne do mej osoby. Nie musze klamac, koloryzowac, faworyzowac. Masz bol d^&* od pierwszej mojej tu doby. Wiec przestan szukac problemów, odbij i nie wpier#$%^ sie w nie swoje. To moje, a to Twoje. Nie ma mnie dla Ciebie, Ciebie dla mnie nie ma. Ignorujmy sie wzajemnie, bo zyc sie tu nie da. Tak konczac te durne zagrywki i glupie te dymy Prosze o koniec i opuszenie kurtyny. Widzowie wstaja, owacje i podziw na nas swoj wylewaja. Oskara nie dostaniemy, bo na drugi plan idziemy. Ta gra zakonczona i kazda zadowolona. Diex i Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 22 Września 2014 Autor #212513 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Po to jest ten temat żeby rymować można też się bez konsekwencji dissować na forum oczywiście zamierzam Cię ignorować ale tutaj mogę dalej strofować ja żadnego kitu nie opowiadam wiem z kim i jak rozmawiam to Ty wpierasz innym ze Cię obrażam myślisz, że tak łatwo będzie Ci to wymazać? już zdążyłaś swoje prawdziwe ja pokazać to Ty ujawniłaś swój fałsz i obłudę wyszło szydło z worka to Twój sposób na nude psuć komuś opinię bo coś Ci nie pasuje no spoko powodzenia ciekawe komu to faktycznie opinie psuje Jeśli chcesz zrobić tak jak napisałaś to jak wymażesz to co innym o mnie opowiadałaś? jak chcesz to zakończyć skoro mi dupe obrabiałaś? masz zamiar to robić nadal? jeśli nie to również jestem za zakończeniem sporu jednak wątpię bo przecież ty lubisz jak jest trochę hardcoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monisia123 Napisano 22 Września 2014 #212515 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 To Ci powiem w czym rzecz, Teraz sobie becz, jestes klamliwa, manipulujesz slowami. Nie bede tu rymowac. tylko mowic jak jest, byla przyjaciolko Teeza* i Geralta. Powiedz mi czemu tak ludzie od Ciebie spieprzaja, bo moze wytrzyma z Toba rady nie daja? Pierdzielisz na kazdego, krolewna nie jestes. Mam gdzies co pierdzielisz na mnie do h@ i czy jakis tam innych. Prawda jest taka, ze klamiesz wciaz. August mial miec dwa bany od Ciebie, w glowie Ci sie jebie. Przestan plasac i sie dasac. Daj se spokoj wrzuc na looz, Szydlem jestes Ty, wymazac nie musze ale pokaze kim Ty jestes. A jestes nikim zacytuje Ciebie z sb "zero" Albo lepiej piosenka byla taka "mniej niz zerooo" Ja do Ciebie o wojnie Ty do mnie o pomidorach. Daj sobie spokoj ostatni raz prosze, bo debili nie znosze. Na pw napisalam Ci wszystko. Wiec wiesz w czym rzecz. Tyle rymu nie do taktu wsadz se kita do kontaktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 22 Września 2014 Autor #212517 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Ale kto ode mnie spieprza bo nie czaje? czemu wciąż opowiadasz tyle bajek? jaka byla przyjaciolko Desire? skoro nadal rozmawiamy co jeszcze wymyslisz zeby kogos omamic? ja cos pisze do h@? czy ty sie splakalas dzis rano ? wiesz pisanie prawdy a wyssane z palca Twoje opowiesci to nie to samo napierdalasz na mnie do wyzszych ranga i chcesz zrobic ze mnie najgorsza ale sama wpierdalasz siebie pomału i zeznania Ci się plączą idź lepiej do swoich przyjaciól na komendzie bo tu takich nie chcemy duwlicowych ludzi jak Ty pelno jest wszedzie. jedziesz moniczko fejm mi rośnie dzięki Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monisia123 Napisano 22 Września 2014 #212523 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Widze ze na komendzie obeznana i to dup$%^ pewno tez sprzedana. Wiem jak jest, i czemu sama sobie przeczysz? Sama mnie sprzedalas do ntego by zbanowal lecz chlop pomyslal lukna archiwa i bana Ci dal, akcja tresciwa. Lubisz to co? pot Ci scieka po skroniach, drzeniem rąk i serca oczekujesz riposty. A najebie se posty, zlapala bakcyla moge robić z siebie debila, Pomyslala zielona, pytanie czemu taki nick od majeranku czy stanu umyslu? Lubisz zeznawac, sprzedawac, na forum to w nawyk Ci weszlo. Opowieści wyssane z palca? Farmazony masz takie co by nie jednemu powietrze zeszlo Trasciwa Panienka z psiarskiego okienka, Mochery maja z Ciebie pozytek, nie musza stac na strazy. Bo zielona kazde Twe slowo zlapie i przeciw Tobie wywazy Pierdolenie o szopenie Koniec tego mala gnido, straszysv na pw latami treningow, Chyba reka i poliki wycwiczone, ucho odstajace masz. Czas na frajerski Twoj staz P.S. problem mam z klawą na jutro reszte przenosze, koncve te głupie gadanie, mam dość i tak wszystko po prawdzie sie stanie Ja koncze te zabawe i nie chce mi sie dalej klocic, mam przez Ciebie bana na sb, wiecej mi nie potrzeba, prowokacje sa zenujace tu. Sle Ci strzale i petarde, dla takich malolat niose pogarde idz juz spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 22 Września 2014 Autor #212527 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Weź tam pani polonistko popraw błędy szybko bo innych poprawiasz a sama nie umiesz pisać cipko czemu mieszasz w to Matiego? Sama prosiłam żeby przeczytał archiwum dał dwa bany sprawiedliwie nie winie go za jego wybór widzę, że lubisz być w centrum uwagi i wywlekać wszystkie brudy nie spotkałam jeszcze człowieka który by miał w sobie tyle obłudy Lubię to masz rację takie akcje gdy mogę zmieszać takie coś jak ty z błotem jestem w tej grze kotem a Ty nie masz nic do powiedzenia chcialas tu cos pozmieniac? ja sie pojawiam Ciebie nie ma do widzenia nie znajdziesz tu schronienia bo wszystko co piszesz to jedna wielka ściema nie masz się juz do czego doczepić to łapiesz się mojego nicku idź lepiej sobie popłacz i opisz ten dzień w pamiętniku Moja prawda przeciwko twoim historyjkom wymyślonym wyjdź stąd bo ten temat został przez ciebie zhańbiony widać nie umiesz rymować ani wygarnąć prawdy bo nie masz co napisać nie znając mnie, chyba że wymyślone fakty nie umiesz nawet normalnie się porozumiewać bo wyrosłaś w melinie gdzie każdy umie tylko mordą szczekać Ps. Kochana przecież Ty uwielbiasz prowokować i się wyzywać przypomnieć Ci jak mnie wyzywałaś na pw? No nic włączam tryb ignorujący dla Ciebie bye ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monisia123 Napisano 22 Września 2014 #212528 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Od mojego domu to wara Ci scierko, kto sie urodził scierwem jedwabiem nie zdechnie. Brak Ci kultury, ogłady, typowe jak na takie gady. Krowa co duzo ryczy malo mleka daje, Ty za duzo dajesz ;D Idz królewno zmien baletki, ten taniec nie skonczy sie na jednym. Jestes tak falszywa, ze sama sie juz w tym gubisz. Bledy bledami czytac nie umiesz, coz za pustak, Prawdziwego zycia nigdy nie zrozumiesz. Komendy sie zlap i morda chlap Jesteś brudem, zwykla sciera do podlogi az Cie styd. Kupie Ci zwirek i kuwete sama sie taplaj w tym gównie. Co zrobic gdy jak Ty sciery juz taki byt. Moze i rymujesz ale sensu to nie ma, gdy ktoś farmazonem jest. Czytasz ten tekst i nacisk na skorn Ci wywiera. Na palcach zylakow dostaniesz, klawiature juz lamiesz. Myslisz co sciemnic, a ciemny masz umysl. Ahh Twoj czar uz prysl, gwiazda juz gasnie, jak zar w papierosie. Oj chyba krolewna ma muchy w nosie. Odbij padalcu, owinelam Cie na palcu. Jesteś przewidywalna, wsciekla, i ograniczona. Nie masz czego sie zlapac, za rodzine i dom musisz sie prypierdolić Nie wiesz czym jest rodzina, honor, duma, brak Ci tych pojec, Wiec wara Ci od tych morali, skoro w domu u Ciebie poznac nie dali. Wychowana w internecie, bez wiedzy wciaz plecie Tu sie konczy ma rozmowa, brak Ci poziomu. rozeznania, zwykla kretynka bez wychowania. Strzala padalcu, uzyj se smalcu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 22 Września 2014 Autor #212529 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 A Ty ciągle o tym samym powtarzasz się moja droga to już robi się nudne daj spokój i skończ rymować wyzywasz i wyzywasz aż mi Cię żal powoli na dojrzałą kobietę to po prostu nie przystoi ups zapomniałam o czym my tu w ogóle mówimy Ty i dojrzałość to jak moja prawda i Twoje fałszywe rozkminy ja jestem pusta, bo Ty piszesz jak analfabeta? Twoje myślenie jest tak proste jak budowa cepa prowokujesz później wyzywasz i oczerniać próbujesz nie chcę mi się już czytać tych wypocin i tak niczym to nie poskutkuje ty dalej będziesz szczekać aż się poplujesz a ja zachowam swój poziom do którego Ci daleko i będę chodzić z podniesioną głową a ty idz już grzecznie spać życiowa kaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monisia123 Napisano 22 Września 2014 #212530 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Godne osrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 22 Września 2014 Autor #212531 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Tak samo jak Ty ;* Spam off to nie temat do Twoich niespełnionych ambicji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monisia123 Napisano 22 Września 2014 #212532 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 To calkowicie Cie obrazuje. Nic godnosci czy szacunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 23 Września 2014 #212595 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Ooo patrzcie, dwie wariatki, coś m odbiło Najlepiej zamknąć ten durny temat by się je uspokoiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 23 Września 2014 Autor #212643 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Chudy idź tam w makao poćwicz lamo żeby znowu Ci do 0 nie doje*ano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 23 Września 2014 #212667 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Zielona i vice versa Gwiazdorzysz weź zjedz snickersa. Ten temat powstał do rymowania nie do dissowania koleżanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Września 2014 #212671 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Dissowaliśmy się przecież przez cały czas trwania tematu, więc nie rozumiem Twojego postu. Skoro mają między sobą jakiś problem to niech go rozwiążą same. Nie potrzeba im adwokatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 23 Września 2014 #212676 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 No właśnie dissowaliście się, temat do dissów już stoi od bardzo dawna http://multi-head.pl/topic/8290-diss-na-osob%C4%99-wy%C5%BCej/ Tytuł tematu to rymowanie czyż nie? PS nie rymu nie do taktu itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Września 2014 #212683 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Temat był założony przez Zieloną, więc to ona decydowała co będzie tu pisane. Zielona w poście zakładającym temat napisała : Zapraszam wszystkich którzy umieją cokolwiek zarymować pokażcie tu swój talent ! Można pisać cokolwiek wierszyki o miłości, teksty o życiu, dissować się może nam tu jakaś bitwa na rymy powstanie liczę na was! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 23 Września 2014 Autor #212723 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Bitwy są najlepsze niż takie pisanie rymów bezsensu poza tym co wam się ubzdurało, że my coś do siebie mamy z Moniką, to była tylko zabawa na rymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monisia123 Napisano 23 Września 2014 #212878 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 A tak nie jest zielona? Kazdy widzi Twe bolaczki. Ja mowie stop, przepraszam. Idziesz na to? Ale znow zaczniesz udupie, slowo moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi