Zielonaa. Napisano 23 Września 2014 Autor #212880 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Monika odblokuj mnie pogadamy pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monisia123 Napisano 23 Września 2014 #212883 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Unikam problemow. Ty nim jestes Konczymy impreze i nie wchodzimy sobie w droge Koniec spamu bo warna wylapiemy Trzymaj sie cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 23 Września 2014 Autor #212884 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Tu jest off topic można spamować no git wzajemnie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 24 Września 2014 #213130 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Nie ma nic gorszego niż kłótnia kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 24 Września 2014 Autor #213145 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Tu nie było żadnej kłótni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 24 Września 2014 #213146 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Tak, a statusy na forum zmieniane co 15min to też nic nie było. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monisia123 Napisano 24 Września 2014 #213291 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Tak, a statusy na forum zmieniane co 15min to też nic nie było. ;P I powiedz czy ja cos przoczyłam? Ahahah a moze się spinałam sama do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Września 2014 #213382 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Widzę, że dawno nie było rymów więc może ja ożywię ten temat . . . . . Teksty z internetu wszystkim znane, są jak Ty... przeruchane. Pojadę dziś wolno na tym bicie. Jak myślicie, @Malu będzie gwiazdą po tym hicie? Dobry rap nie tworzony jest dla hasju czy sławy lecz po prostu da zabawy. Hej gwiazdeczko mała, będziesz ze mną dziś śpiewała? Sam odpowiem, będę szczery. Ze mną w duecie nie zrobisz kariery. Na pocieszenie szybko dodam, że zatrudnię Cie jako nosiwoda. W sumie to nie tak źle, dostaniesz mój autograf. hehe ^^ Ej dobra weź sprawdź mój rym, wjeżdżam na bit jak Putin na Krym. Jestem słodki i unikalny jak napój Roko, gdy mnie spróbujesz dasz nogi szeroko. Może to lubisz, nie wiem sam. Traktuje kobiety jak zwykły cham. Do góry głowa, jesteś wyjątkowa. Heh żartowałem, dalej jestem chamem. Po następnej zwrotce nic Ci nie pomoże, zacznij wspominać czasy w inkubatorze. Było pięknie, nie musiałaś się przejmować. Teraz po tych wersach musisz się ze wstydu chować. Pojawiłem się w tym temacie tylko raz, chyba przyszedł właśnie na mnie czas. Pewnie wszyscy wpadli w szok, @Malu ją ścisnął? Spokojnie, wpadnę tu za rok. Na koniec dodam coś miłego, hej kolego daj mi lajka i podnieś moje ego. PS: nie miało to na celu nikogo urazić :good: PS2: Jadłem snikersa i nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 5 Października 2014 #218328 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Ha ha ha MALU MISZCZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezo Napisano 5 Października 2014 #218782 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Uważasz się za rapera ?! To chyba jakaś ściema ! Po prostu nasłuchałeś się za dużo Eminema. Jesteś zwykłym zerem, tak zwanym "pseudo raperem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 7 Października 2014 #219483 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Mam tutaj Pogarde ,tym co robia mi pod gorke zawisne hieny wjezdzam na na pelnej kurwie Na forum w internecie , pajacujecie Durnie W realu pokitrani bo RobEN wpadł w Furie Robie RAp dumnie dla sewgo odbiorcy Ktory kocha ten rap co dodaje mu mocy RobEN po Osiedlu chodzi i nawija nowe teksty Poznasz mnie po stylu ktory coraz coraz lepszy Dla wielu to nie pasi I strasznie ich to meczy Wyjebane w nich bo i tak RobEN zwyciezy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 20 Października 2014 #224775 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi