聽Kristo Napisano 30 Sierpnia 2014 #202923 Udost臋pnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Na TAK 聽 - Wymagania spe艂nione聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #202941 Udost臋pnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Jestem na TAK. 聽 Mily, kulturalny, du偶o sp臋dza na forum. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 31 Sierpnia 2014 #203439 Udost臋pnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Jestem jak najbardziej na TAK! S艂odziutki nadaje si臋 na to stanowisko jak nikt inny ;p聽 聽 - Kulturalny 聽 - Ogarni臋ty 聽 - po za tym spe艂nia wymagania ;p 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Powodzenia 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 31 Sierpnia 2014 #203684 Udost臋pnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Jestem na tak. Bracz bardzo mi艂y, komunikatywny. Jako UBT wywi膮zuje si臋 doskonale ze swoich obowi膮zk贸w. Jak najbardziej zas艂uguje na rang臋 Moderatora! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 31 Sierpnia 2014 #203697 Udost臋pnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Jasne 偶e na tak. Wszystkie wymogi spe艂nia. Przyda si臋 aktywna osoba 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Wrze艣nia 2014 #205126 Udost臋pnij Napisano 4 Wrze艣nia 2014 D艂ugo si臋 zastanawiali艣my nad wyborem pomi臋dzy tob膮, a Tezim. Wi臋kszo艣ci膮 g艂os贸w wygra艂 w艂a艣nie Tezi. 聽 聽 聽 Zapraszamy przy nast臋pnej rekrutacji. 聽 Pozdrawiam. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Wrze艣nia 2014 #205127 Udost臋pnij Napisano 4 Wrze艣nia 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko sieciowego moderatora. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi