Zielonaa. Napisano 27 Sierpnia 2014 #201224 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 1. Imię: Angela 2. Kontakt: Steam, Forum 3. Lokalizacja: Piotrków Trybunalski 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: 3-4h 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 7-8h zależy od dnia 6. Posty (min. 500 sensownych): Nowe konto. Na tym tylko 80. 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pilnować porządku, kultury, utrzymać miłą atmosferę. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Całość 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: To już niech ocenią inni 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Oczywiście jak już się czegoś podejmuje to robię to na 100%. Służę również pomocą jeśli ktoś ma jakiś problem. Staram się opanować emocje chociaż nie raz jest to dość trudne. 11. Coś o sobie: Brzydka, zła i szczera ale to już chyba wiecie 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Tak. Wiem co i jak. 13. Obowiązkowe mikro: Posiadam Ps. Dla tych którzy nie wiedzą moje poprzednie konto zostało usunięcie na moją prośbę. Jestem tu od niecałego roku z tym, że miałam małą przerwę od sieci. Obejmowałam tu już stanowiska takie jak: Moderator TS3, Admin ODD2, Admin TP i UbT Teraz chciałabym się zająć forum, bo już mniej gram w cs. A wtedy okoliczności zmusiły mnie do zrezygnowania z powierzonych mi funkcji jednak myślę że dobrze się sprawowałam. Wróciłam z większym dystansem do pewnych spraw i mnóstwem wolnego czasu. Nie chciałam żadnych rang jednak moderator to jedyna która tak bardzo by mi odpowiadała i akurat została otwarta rekrutacja Cebi trochę czasu już minęło od mojego powrotu wcześniej pracowałam teraz już nie pracuję. A odpowiedź na Twoje wątpliwości masz w ostatnim zdaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 27 Sierpnia 2014 #201230 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jak na razie najlepsze podanie. Oczywiście na TAK, Angela jest dość długo na sieci , wszyscy ją znają i na pewno ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201233 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Pewnie,że na TAK. Świetna dziewczyna,która z łatwością zajmie się tym forum. Do tego miła,kulturalna i szybko łapie kontakt z ludźmi. Moim zdaniem dobra osoba na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201237 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 http://multi-head.pl/topic/35289--/#entry193692 proszę przeczytać ten temat, tam znajduję się zdanie które zaprzecza temu podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201250 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Zielonaa. Może zbyt długo się nie znamy, ale nasze wieczorne rozmowy na ts mnie bardzo do ciebie przekonują. Jesteś naprawdę miło osobą i kulturalną. Zawsze można do ciebie napisać i pomożesz. Moja Zielonaa :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201255 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Zielona a jednak . Masz moje tak jesteś bardzo ogarnieta i długo na forum . Achhhhh i te nasze rozmowy do rana na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 27 Sierpnia 2014 #201256 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 @Cebi. Nie widzę nic takiego w tym poście. Angela już nie pracuje i ma mnóstwo wolnego czasu. A już na pewno na tyle, aby poprawnie sprawować funkcję moderatora A teraz coś ode mnie! Na prawdę sympatyczna kobieta, pomocna, z długim stażem i dużo dużo więcej I jeszcze ważna rzecz - Zielona na prawdę chce pełnić na forum funkcję moderatora Także ode mnie wielkie TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 27 Sierpnia 2014 #201269 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Angela . Koleżanka bardzo ogarnieta milą pomocna ajjj jest z nami juz całkiem długo wiec masz moje tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 27 Sierpnia 2014 #201271 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Ogarnięta osoba, duży staż na forum Sądzę ze dasz sobie radę więc jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Sierpnia 2014 #201279 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Nie spełniasz wymagań. To, że miałaś kiedyś 500 postów, nas zbytnio nie interesuje. Usnęłaś konto ze świadomością, więc musisz się z tym liczyć. Spróbuj następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Sierpnia 2014 #201280 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi