Zielonaa. Napisano 27 Sierpnia 2014 #201224 Napisano 27 Sierpnia 2014 1. Imię: Angela 2. Kontakt: Steam, Forum 3. Lokalizacja: Piotrków Trybunalski 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: 3-4h 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 7-8h zależy od dnia 6. Posty (min. 500 sensownych): Nowe konto. Na tym tylko 80. 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pilnować porządku, kultury, utrzymać miłą atmosferę. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Całość 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: To już niech ocenią inni 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Oczywiście jak już się czegoś podejmuje to robię to na 100%. Służę również pomocą jeśli ktoś ma jakiś problem. Staram się opanować emocje chociaż nie raz jest to dość trudne. 11. Coś o sobie: Brzydka, zła i szczera ale to już chyba wiecie 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Tak. Wiem co i jak. 13. Obowiązkowe mikro: Posiadam Ps. Dla tych którzy nie wiedzą moje poprzednie konto zostało usunięcie na moją prośbę. Jestem tu od niecałego roku z tym, że miałam małą przerwę od sieci. Obejmowałam tu już stanowiska takie jak: Moderator TS3, Admin ODD2, Admin TP i UbT Teraz chciałabym się zająć forum, bo już mniej gram w cs. A wtedy okoliczności zmusiły mnie do zrezygnowania z powierzonych mi funkcji jednak myślę że dobrze się sprawowałam. Wróciłam z większym dystansem do pewnych spraw i mnóstwem wolnego czasu. Nie chciałam żadnych rang jednak moderator to jedyna która tak bardzo by mi odpowiadała i akurat została otwarta rekrutacja Cebi trochę czasu już minęło od mojego powrotu wcześniej pracowałam teraz już nie pracuję. A odpowiedź na Twoje wątpliwości masz w ostatnim zdaniu.
Reprezentant Napisano 27 Sierpnia 2014 #201230 Napisano 27 Sierpnia 2014 Jak na razie najlepsze podanie. Oczywiście na TAK, Angela jest dość długo na sieci , wszyscy ją znają i na pewno ogarnie
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201233 Napisano 27 Sierpnia 2014 Pewnie,że na TAK. Świetna dziewczyna,która z łatwością zajmie się tym forum. Do tego miła,kulturalna i szybko łapie kontakt z ludźmi. Moim zdaniem dobra osoba na to stanowisko
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201237 Napisano 27 Sierpnia 2014 http://multi-head.pl/topic/35289--/#entry193692 proszę przeczytać ten temat, tam znajduję się zdanie które zaprzecza temu podaniu.
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201250 Napisano 27 Sierpnia 2014 Zielonaa. Może zbyt długo się nie znamy, ale nasze wieczorne rozmowy na ts mnie bardzo do ciebie przekonują. Jesteś naprawdę miło osobą i kulturalną. Zawsze można do ciebie napisać i pomożesz. Moja Zielonaa :*
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201255 Napisano 27 Sierpnia 2014 Zielona a jednak . Masz moje tak jesteś bardzo ogarnieta i długo na forum . Achhhhh i te nasze rozmowy do rana na ts
dupadupadupadupa Napisano 27 Sierpnia 2014 #201256 Napisano 27 Sierpnia 2014 @Cebi. Nie widzę nic takiego w tym poście. Angela już nie pracuje i ma mnóstwo wolnego czasu. A już na pewno na tyle, aby poprawnie sprawować funkcję moderatora A teraz coś ode mnie! Na prawdę sympatyczna kobieta, pomocna, z długim stażem i dużo dużo więcej I jeszcze ważna rzecz - Zielona na prawdę chce pełnić na forum funkcję moderatora Także ode mnie wielkie TAK!
Livio Napisano 27 Sierpnia 2014 #201269 Napisano 27 Sierpnia 2014 Angela . Koleżanka bardzo ogarnieta milą pomocna ajjj jest z nami juz całkiem długo wiec masz moje tak
bydlak Napisano 27 Sierpnia 2014 #201271 Napisano 27 Sierpnia 2014 Ogarnięta osoba, duży staż na forum Sądzę ze dasz sobie radę więc jestem na Tak
Procentowy Napisano 27 Sierpnia 2014 #201279 Napisano 27 Sierpnia 2014 Nie spełniasz wymagań. To, że miałaś kiedyś 500 postów, nas zbytnio nie interesuje. Usnęłaś konto ze świadomością, więc musisz się z tym liczyć. Spróbuj następnym razem.
Procentowy Napisano 27 Sierpnia 2014 #201280 Napisano 27 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
27 Sie
11
Najaktywniejsi w tym temacie
Procentowy 2 posts
Reprezentant 1 post