Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE]Podanie TiBlU

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 Guest

My艣l臋 ze szans臋 CI mo偶na da膰

;) Bo siedzisz na serwerze na spekcie bez sensownie i nabjasz godziny.. moze na forum siedz膮膰 bd co艣 dzia艂a膰 bardzej pozytywnego.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰 Guest

Niby jednego wymagania nie spe艂nia, ale nie du偶o mu brakuje do 6 miesi臋cy. Moim zdaniem przyda mu si臋 dodatkowa robota poza prac膮 w UBT, gdzie zawsze mnie uprzedza ! Moim zdaniem dobry kandydat na moderatora i fajnie si臋 z nim wsp贸艂pracuje. My艣l臋, 偶e na pocz膮tku by艂oby mu ci臋偶ko, ale z czasem powinien sobie bez problemu poradzi膰. Jestem na TAK :)

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Mimo to, 偶e ci臋 lubi臋 jestem na nie. Ostatnio zosta艂e艣 adminem ubt, masz admina na 3 serwerach i tam dzia艂aj. Na sieci jest wi臋cej os贸b, co czekaj na ta funkcj臋 i bardziej na ni膮 zas艂uguj膮.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem na nie, nie znasz si臋 totalnie na czitach nie wiem jakim cudem masz wgl admina lub range ubteam , a pchasz sie jeszcze na wy偶sze rangi. Sory ale prawda jest taka, ze z Twoimi umiej臋tno艣ciami zas艂ugujesz na max usera. Elo

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem na TAK.聽

Tylko nie zapomnij o sprawach UBT bo nie lubi臋 po kim艣 naprawia膰 ss'贸w jest ub a nawet nie sprawdzone. niech si臋 aquax obudzi wreszcie.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...