Skocz do zawartości

Dlaczego #Wiśnia ma bana...

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

A więc śpieszę wyjaśnić... Bo już zaczynają się domysły i co ciekawe oszczerstwa w moją stronę od tegoż Pana...

Skoro jesteśmy poważni to będziemy się bawić jak poważne osoby!

Razu pewnego zauważyliśmy, że w ciągu 3 miesięcy przybyło na koncie kolegi 1200 postów i jakieś 400 reputacji...

Hmmm Ciekawe... Gość wypowiada się w działach UBT, najczęściej szablonami które tych postów nie nabijają...

No to szukamy... Jako, że wydawał się zaufaną osobą i kiedyś coś tam pomagał miał dostępy do konta .

Wszystko spoko, no wiadomo jak się komuś ufa to tak jest, ja też udostępniam swojego Steam zaufanym...

I bum, mamy go! Posty i reputacja dodana z konta .

Kolega się przyznaje, przeprasza i obiecuje poprawe.

Ostatnie 2tygodnie wszystko spoko, aż do dzisiejszej nocy!

Wybija północ, na kanał ts3 wpada @Gonzo PROSTO., i pokazuje mi to:

zJy4miv.png

No to pierwsza myśl "Gonzo, może nawalony byłeś" ale nie, wypiera się chłopak wszystkiego, to sru szukamy dalej, Data utworzenia jest... To szukamy kurde...

upORgER.png

Pierwsze co sprawdzamy IP... Dochodzimy do konta na forum:

hWKoyDN.png

Wiadomo, nie oceniajmy, widać konto założone na szybko... Ale... Kurde, ten mail... Wiśni maila nie widać wiadomo, widzi go tylko administracja, ale polecam porównać:

OoVc2Dk.png

Nie dziwne? Dobra a teraz już nie pogrążajmy się głebiej bo zawsze wytłumaczenie będzie.

Lecimy dalej żeby szybko zamknąć ten temat.

IP kolegi:

RoMhGOw.png

Zwróćmy uwagę na godzine oraz IP ostatniego logowania, a teraz porównajmy ją sobie z dzisiejszymi próbami logowania do bansa na konto :

wvP7G9p.png

Zapomniałem napisać Wiśni, że zmieniłem haseło...

A teraz kilka słów dygresji ode mnie.

Pan Wiśnia, jest skończonym pajacem internetowym, kretynem bez żadnego honoru!

Jego śmieszne teksty do ludzi z sieci, że okradłem na go 10€ (oczywiście to oszczerstwo), że będę pił przez słomkę.

Jeśli do kogoś dotrą takie informację zapraszam na pw, podzielę się z Wami smsami od Pana Wiśni :)

Każdy zobaczy prawdomówność kolegi. A na koniec coś na wesoło:

yau1PWs.jpg

Tak właśnie skończyłeś!

Nie pozdraiwam! :D

PS. Zapomniałem dodać... Oczywiście Wiśniok wszystkiego się wypiera, prosi o IP osoby która się logowała do bansa... Śmiech na sali...

A w dniu dzisiejszym idiota nawet nie potrafił zmienić IP i do bansa i forum wbił na tym samym...

A WYSTARCZYŁO WCZORAJ USUNĄĆ 2 LOGI Z BANSA I NIKT BY NICZEGO SIĘ NIE DOWIEDZIAŁ... CHOCIAŻ MOŻE...

Może od razu przerwę falę "Znam go -xxx-, nigdy bym się po nim tego nie spodziewał!!11oneone!!".

Znam go zapewne dłużej niż większość z was i z czystym sumieniem mówię, że spodziewałbym się tego po nim, bo wiem jakiego typu ma charakter. Zrobił co zrobił, dokończył co dokończył, trochę popracował na porządek na sieci i to tyle w temacie. Nie ma co lamentować, wyzywać ani przeżywać. Jeżeli posprzątał już ktoś te wpisy w bansie to nie ma co się rozdrabniać.

Wiadomo, że sms'y poniżej poziomu (Możesz mi je wysłać Michaś na pw, będzie fajnie poczytać), ale to najzwyklejsze prostactwo i trzeba olać.

Pozdro, siema insi.

@ - to nie była "podbita" do Ciebie. Gdybym tego nie napisał, zaraz po Tobie byłby wężyk takich samych komentarzy jak twój, tylko ubranych w inne słowa. Pomyślałem, że dobrze będzie zwrócić uwagę na to, zanim to się stanie. ;)

Edit 2 - a ja uważam kilka niemal identycznych odpowiedzi, za bezsensowny spam. :D

@aquax  weź dodaj mi kilka postów nie chce być gorszy.. 

A tak serio, nie znałem kolegi nic do niego nie mam, ale to jak sie zachował.. czyli jak gówniarz któremu za dużo było wolno.

Widzę, że administracja bierze się teraz za sprawdzanie wszystkich wyżej położonych :) Mam tylko nadzieję, że już nie będzie żadnego łapania, i wyjątki co były w ostatnich dniach będą tylko nauczką, że żadna zbrodnia nie popłaca :D A jak ktoś ma ochotę coś odstrzelić, to niech czeka na rękę sprawiedliwości

A widzisz, no @Missia dostała informację o 10€ :D

I do tego śmieć ma jeszcze prawo gadać o jakiejś uczciwości :D

Naprawdę każdy myli fakty, a może ktoś w końcu dotrze do tego, aby Pan Wiśnia powiedział jaka była prawda :D

Bo aktualnie słabo oj słabo :D

xD:D Niedlugo całą sieć wybanujecie:D

Jak byłem op to nie dodawałem premek 1 dniowych na 1 dzień tylko na 3 by się związali z nimi i kupywali:D

Czy coś mi za to teraz grozi po roku czasu:D?

Edit1:Michasiu jak to nie:D Mogłem przecież zostać  Adminem Technicznym albo i Redaktorem Fanpage'a:D

Dlaczego michasiu jest chujem? Zacznijmy od tego ze 3 miesiące temu pożyczyłem panu skiny za które obiecał oddać mi skina za 5 euro (atomika alloy). Skina do dziś nie widzę, a w ten dzień który mu je dałem powiedział "Masz skina za 5 euro. A jestem kurwa słowny i ludzie to wiedzą. Hmmm. Czekam już 3 miesiąc a skina nie ma choć pan Michas jest codziennie na forum, steamie. Przychodzi temat skina Michasia nie ma. Teraz coś o "moich" działaniach z bansem. Proszę zauważyć IP które korzystało wtedy z bansa jest zupełnie inne od używanego przezemnie. Rozni się 6 cyfr. IP które mam dziś było użyte 40 razy. Nie miałbym interesu w dodawaniu komuś admina. Owszem passy posiadałem. Rano chciałem dodać sobie premkę na c400 (wygrałem 50 zł w losowaniu) hasło nie zadziałało. Więc patrząc po IP można stwierdzić iż: na teraźniejszym IP byłem aktywny w piątek rano i po południu. Wymienione akcje w bansie miały miejsce po 9. Nie trudno przy zdrowych zmysłach zauważyć że to nie ja. Co do postów i repki na forum to oczywiście prawda. Przyznalem się. Mój błąd, głupi byłem. Proszę ze mnie nie robić chuja, skoro ty nim jesteś. @@aquax o co tutaj chodzi? :)

PS

Mówiłeś ze bydlak jest chujem. A ty kim jesteś? Takim samym złodziejem.

Kolego drogi ja bardzo chętnie się odniose :)

Twoje śmieszne skiny były warte 3,4€...

Umówiliśmy się, że jeśli M4A1 | Atomic będzie w rozsądnej cenie to Ci go kupie bez najmniejszego problemu.

Ale halo, nie za 22zł :D

Dziś rano nawet Ci napisałem smsa, chyba zapomniałeś tutaj o nim wspomnieć, ale ja go przytoczę:

CKEEaAf.jpg

Pan nawet odpisać nie raczył, bo po co, dopierdalać się lepiej o bana :D

Cóż nie to nie, damy na sieć, napewno ktoś się ucieszy :)

Tyle ode mnie.

Jeśli to kradzież proszę od degrada. :)

Panie Wiśnia, a skąd Pan wie ile razy zostało używane? :)

Czyżby znów jakieś ciemne interere?

Przecież w 1 poście idealnie widać, że to Twoja osoba... Czego próbujesz się wyprzeć :)

• Administrator

Co wy odwalacie ludzie ? 

Temat nie jest o waszych sprawach kto kupił skiny a kto nie zapłacił.

Mówiłem Ci wiśnia, że to będzie ostatecznie wyjaśnione. Nie obchodzi mnie to co robicie sobie na PW a jedynie sprawa czy to ty na 100 % dodałeś w bansie tego admina. 

Zamykam to i dalsza część u mnie na PW.

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...