MemesiO Napisano 24 Sierpnia 2014 #195636 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Witojcie, moje pytanie brzmi, czy można by było włączyć listę tagów na stronie głównej forum? Rozumiem, że mało kto używa takich narzędzi, ale ja owszem, używam, przydałoby mi się. Co do tematu z pozycjonowaniem, to nie lepiej pozycjonować przez katalogi seo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 #195682 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Masz opcję wyszukiwanie tematu w górnym prawym rogu strony,więc nie mam pojęcia po co Ci to. Tam też masz znajdź tagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 24 Sierpnia 2014 #195579 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Zaraz włączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor #195593 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Masz opcję wyszukiwanie tematu w górnym prawym rogu strony,więc nie mam pojęcia po co Ci to. Tam też masz znajdź tagi... a czemu by nie mogło być na stronie głównej? Wiesz po co mi? Wyszukiwanie za pomocą tagu jest szybsze, łatwiejsze, wygodniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 #199484 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Wg mnie zbędne. Nie ma potrzeby zaśmiecać forum kolejnym "bajerem" tymbardziej, że wg mnie mało osób by z tego korzystało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor #199506 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Ten "zbędny bajer" jest wgrany automatycznie. Chmura tagów to hook który jest dołączony wraz z licencją. Więc raczej nic nie zaśmieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Września 2014 #204511 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi