Skocz do zawartości

INT u Rambo

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Ile Rambo ma max int , bo nie mogę się dopytać na serwerze?Mówili,ze 200 , a ja mam 222 i nic.Czy to nie jest przesada?Moim zdaniem max int na Rambo powinno być 220-230.Gracze płaczą,jest może z 5 osób które wytrzymają takie dmg,ale nie rozumiecie ze za tydzień wszyscy będziecie mieć po 300hp?Denerwują mnie juz te teksty typu nie umiesz grać , tylko rakiety , a w topce byłem 2 razy i co?

Rambo przede wszystkim powinien mieć M60, a jeśli nie ma takiej broni w dostępnych pluginach, to M249. Zamiast rakiet łuk, czyli pewnie plugin z kuszą, a po naciśnięciu "c" załadowanie bełta z ładunkiem wybuchowym, których byłoby np. 3 sztuki. Może też jakaś losowa niewrażliwość na pociski, np. ignorowanie trafień 1/8. To są cechy najpowszechniej kojarzone z tą seria filmów, więc wydają mi się najbardziej sensowne dla klasy, która ma tak się nazywać. Rakiety samonaprowadzane bardzo mi się podobają, ale może dać je jakiejś innej klasie, żeby pasowało do nazwy. Chyba że uznać te rakiety za umowne "wybuchowe coś tam", co Rambo powinien mieć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...