Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Sierpnia 2014 #198752 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 [align=center] - świetna osoba pełniąca stanowisko recenzenta naczelnego, która przyczyniła się do stworzenia dla nas działu z recenzjami. Na co dzień uważany przez większość użytkowników za wariata - czy to prawda co mówią o nim? Możecie wyciągnąć z tego wnioski czytając poniższy wywiad. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam Cię gorąco. Miło mi, że zgodziłeś się na wywiad. Standardowo na początek opisz nam swoją osobę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cześć. Mam na imię Jakub, pochodzę z Gliwic. Interesuje się piłką nożną, kobietami i oczywiście grą w cs-a.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Piłka nożna, hmmm - ciekawe. Grasz może w jakimś klubie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Gram w lokalnym, amatorskim klubie, a właściwie jakoś w następnym tygodniu będę przechodził testy, bo zaczyna się nowy sezon.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Gratuluję. Masz może jakąś ulubioną pozycję piłkarską? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Heh, oczywiście najbardziej lubię grać w ataku, jednak często muszę stawać na bramce.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Z tego co teraz napisałeś wnioskuję, że skoro tak często musisz stawać na bramce to musi być z Ciebie dobry bramkarz. Jakie w ogóle masz wrażenia związane z piłką nożną? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Niestety jak to Geralt z Rivi pisał: "Pewnie rodzice karmili Cię sterydami". Mam ponad 190 cm wzrostu, długie ręce i nogi, więc na bramke nadaje się idealnie. Dodam jeszcze, że jestem wiernym kibicem klubu Piast Gliwice .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Hehe, Geralt i jego żarty . Piast Gliwice, nawet spoko klub. Wspomniałeś, że bardzo lubisz grać w ataku - dlaczego? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Po prostu uwielbiam strzelać gole ^^.[/align] [align=center] [/align] [align=center]W takim razie życzę powodzenia i rozwijania się w kierunku piłkarza. Powiedz czy masz może jakieś marzenia związane z przyszłością prócz piłki nożnej? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, chciałbym zostać raperem. Jednak myśląc realnie planuje zostać strażakiem, wojskowym lub próbować sił w elektryce, a i ginekologiem amatorem dla koleżanek .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Życzę powodzenia w karierach, bo z tego co czytam, to masz ich sporo. Jakie masz nastawienie do swojego życia? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Łomżing, chillout itp. - wszystko na spokojnie.[/align] [align=center]Jak wielu mnie postrzega: WARIAT .[/align] [align=center] [/align] [align=center]No i prawidłowo. Prosiłabym Cię, abyś teraz wymienił chociaż dwie rzeczy, bez których nie wyobrażasz sobie dalszego życia. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Kobiety, rodzina, przyjaciele, cs i mój siusiak (oczywiście bez gejowskich skojarzeń proszę) . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hahahaha, faktycznie jesteś wariat za którego wielu Cię uważa . Zmieniając temat, opowiedz nam coś o swoim dzieciństwie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jeszcze taki stary nie jestem, więc dalej je przeżywam. Dzieciństwo miałem spokojne, nie wiem zbytnio co opowiadać. Byłem i nadal jestem niezłym łobuzem, odkąd pamiętam gram na komputerze.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Możesz przytoczyć jakąś historię ze swojego dzieciństwa? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Teraz do głowy przychodzi mi jedna rzecz. W wieku 8 lat pierwszy raz wsiadłem na quada. Od razu full gaz i bum w auto. Na szczęście nic poważnego się nie stało. Jeszcze się pochwale: Pierwszą dziewczynę miałem w wieku przedszkolnym.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Mama Cię tak wpuściła na quada? Jak do tego doszło, że się tam znalazłeś? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Byłem wtedy na festynie i tam postanowiłem się nim przejechać, a mama się dowiedziała jak było po wszystkim.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozumiem. Najważniejsze, że nic Ci się nie stało! Pisałeś nam o dziewczynie w latach przedszkolnych - mam rozumieć, że to była dziewczyna na pokaz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Był to taki okres, gdzie jeszcze dziewczyn się nie lubiło i było tylko buzi-buzi, gdy nikt nie patrzył .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Hehe, jak to przedszkolaki. Też miałam podobną sytuację. Przejdźmy do świata wirtualnego. Napisz nam jak trafiłeś na Multi-Head? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Grywałem pod różnymi nickami, ostatnim był Tubylec. Jednak wpadłem na pomysł stworzenia działu recenzje i tak zaangażowałem się w życie forum.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Tubylec - kojarzę ten nick. Szczerze powiem Ci, że miałeś dobry pomysł z tymi recenzjami, ponieważ teraz można więcej dowiedzieć się na temat muzyki, filmu, gier itp. W ogóle skąd się u Ciebie taki pomysł wziął, by stworzyć dział z recenzjami? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmmmm... Tak po prostu. Nie pamiętam dokładnie, pewnie chciałem zdobyć pierwszą swoją rangę na tym forum .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozumiem. Jakie masz wrażenia związane z naszą siecią? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wrażenia są dobre i podoba mi się. Myślę, że dobrze mi wychodzi karanie na naszych serwerach, szczególnie jak gram z Malu ^^ hehe.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Cieszymy się, że Ci się u nas podoba. Poznałeś już kogoś na sieci, kogo darzysz zaufaniem? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak już wcześniej napisałem. Nie mam z nikim problemów, najbardziej lubię śpiewać na serwerach i dziwie się jak ludzie z tym wytrzymują. Ogólnie to darze zaufaniem pewne osoby, jednak wole to zachować dla siebie, jeżeli ktoś miałby się obrazić.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozumiem, nie ma sprawy. Jeżeli już mówimy o sieci to napisz, jak oceniasz pracę administracji? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie mam żadnych zastrzeżeń, z każdym można spokojnie pogadać. Grywam zwykle na Cod40k, więc nie orientuje się zbytnio jaka jest sytuacja na innych serwerach. Szczególne brawa należą się Multi-Headowcom z najwyższymi rangami, mają ciągły spam na poczcie, a i tak znajdują czas dla wszystkich.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Stuprocentowa racja. Teraz czas na muzykę. Powiedz nam czego słuchasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Słucham rapu, rocka, disco polo i wszystkiego co wpada w ucho. Od zawsze lubię rap, dlatego właśnie myślę o karierze raperskiej.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Miejmy nadzieję, że Ci się uda i gorąco trzymam za Ciebie kciuki. Mógłbyś przytoczyć jakiś swój ulubiony kawałek? [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]a tutaj hip-hop:[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Super kawałki, podobają mi się. Powoli będziemy kończyć nasz wywiad. Chciałbyś kogoś pozdrowić, może coś dodać od siebie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pozdrawiam każdego Multi-Headowca, a w szczególności, tych którzy muszą znosić moje krzyki (śpiew) i żarciki. Oczywiście również dziewczyny, pełen podziw. Szkoda, że moja dziołcha w żadne gry nie gra.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie każda dziewczyna lubi grać, pamiętaj o tym. Przyszedł jeszcze czas, byś podzielił się z nami dobrym sucharkiem . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak się nazywa mrówka w ciąży?[/align] [align=center]- Ciężarówka[/align] [align=center] [/align] [align=center]Hahaha, suchar niczego sobie . Dziękuję Ci za mile spędzony czas i do usłyszenia. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie ma sprawy, to ja dziękuje za poświęcenie czasu mojej prawie skromnej osobie.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198756 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Ta druga piosenka to rap? he he. plusior za wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198758 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 ooooo facet!!! Letni chamski mega,ale z SBS cię nie spropsuję. Wywiad w porządku i fajnie się go czytało. @edit hatysz katysz si ju in hel To nie rap. To disco rap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 22 Sierpnia 2014 #198769 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Wywiad jak najbardziej w porządku, fajny jak i dobrze się go czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 22 Sierpnia 2014 #198773 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Aaa łomżing wie co dobre! oczywiscie wywiad fajny leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Sierpnia 2014 #198779 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Wywiad bardzo fajny, nie zauważyłem błędów nie jest wykonany według "wyklepanej formułki" bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 22 Sierpnia 2014 #198780 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Chowaj tego siusiora haha wywiad bardzo ciekawy, leci plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198782 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Dobry wywiadzi, ciekawe pytania leci plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198789 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Fajny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Sierpnia 2014 #198835 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Danke jak zwykle na poziomie ! Dobry wywiad :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 23 Sierpnia 2014 #198857 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Wywiad fajny oraz bardzo Ciekawy. Oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 23 Sierpnia 2014 #198859 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Oj łobuzie Nie tylko Ty chciałbyś zostać prywatnym ginekologiem :spiteful: Wywiadzik bardzo fajny na koniec przypomnę Ci, że to stwierdzenie jest kłamstwem "Kobiety, rodzina, przyjaciele, cs i mój siusiak" ponieważ nie masz owego siusiaka :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Sierpnia 2014 #198865 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Fajny wywiad leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 23 Sierpnia 2014 #198869 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Malu nie prawda mówiłeś, że jest ponad normą europejską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Sierpnia 2014 #198880 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 wywiadzik bardzo fajny , plusik leci : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImmOrT4L Napisano 23 Sierpnia 2014 #198882 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 fajny wywiad, milo sie czyta leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Sierpnia 2014 #198886 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Fajny wywiadzik Krótki, ale treściwy więc fajnie i przyjemnie się czytało Łap + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Sierpnia 2014 #198923 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 nie no pomysl dobry wywiadzik tez nie jest zly *Ciekawy *Sensowny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 23 Sierpnia 2014 #198971 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 spoko wywiad plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Sierpnia 2014 #199156 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Nom Kubus spiewaku ty duzo sie dowiedzialem Plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Sierpnia 2014 #199190 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Bardzo ciekawy wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 24 Sierpnia 2014 #199466 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Fajny wywiad, suchar spoko :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 #199481 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Bardzo fajny i ciekawy wywiad:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2014 #129364 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Bardzo dobry wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi