SzatanPicolo Napisano 13 Lutego 2016 #397388 Napisano 13 Lutego 2016 Wymagania: - 200 sensownych postów ; + - Minimum 6 miesięcy stażu na forum ; + - wiek min.16 lat ; + - ortografia na poziomie min. bardzo dobrym; hmm , nie mnie to oceniać , ale myślę , że bardzo dobre - brak ostrzeżeń w dziale admina*; nie pamiętam - dobra opinia wśród administracji; trzeba ich się spytać - znajomość regulaminu forum na poziomie "bardzo dobrym"; znam - Ilość ostrzeżeń na forum nie może przekraczać - 5; coś dostałem , ale nie wiem ile - Brak punktów ostrzeżeń; nie mam teraz *Dotyczy tylko wtedy, gdy posiadamy Admina. Wzór: 1. Imię: Kacper 2. Kontakt: TS , Forum , steam , czasem na skype , gg i na fb jak tak bardzo będziecie chcieli 3. Lokalizacja: Polska , Śląskie , Bielsko - Biała 4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): różnie , zależy od tego ile mam czasu ( oczywiście jakbym dostał tą posadę , to byłbym więcej ). 5. Posty (min.200 sensownych): jest 6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym , aby forum było szybsze i aby tematy nie stały też zbyt długo , żeby innym użytkownikom miło było siedzieć na sb itp. 7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: szczerze przyznam się , że to obojętne. 8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: hmmmm Jak byłem kiedyś , podkreślam kiedyś na innej serwerowni , której nie ma już , nikt na mnie nie narzekał . Myślę , że ludzie z JB też mnie polubili ( przynajmniej jakaś część ). 9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jestem Cierpliwy i tu i w prawdziwym życiu , ale jak ktoś przekroczy tą grubą granice to nie jest zbyt miło , ale tylko raz się to zdarzyło. Systematyczny jestem, ale zdarzają się różne rzeczy. 11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Jestem Kacper . Moim hobby jest granie w tenisa. Gram już w niego ponad 4 lata i myślę , że jestem w niego dobry . Jestem z Bielska – Białej. Lubię grać w różne gry komputerowe , ale do tego stopnia , aby się nie uzależnić. Oglądam filmy fantastyczne lub horrory. Jestem osobą kulturalną , choć przyznam się , że czasem mogę powiedzieć za dużo , lecz nie zdarza się to zbyt często 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: szczerze nie pamiętam 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Byłem moderatorem na serwerowni , która zniknęła w czeluściach , ale myślę , że coś pamiętam , a jeśli coś zapomniałem to od czego są inne osoby i wujek gogle ??? Żart. Oczywiście myślę , że ogarnę tą posadę.
SUNN. Napisano 13 Lutego 2016 #397393 Napisano 13 Lutego 2016 Konkretne nie, brak podstawowych cech dla M@. - kompletnie Cię nie widać na forum - interpunkcja to tragedia.
n-ty dzien Napisano 13 Lutego 2016 #397396 Napisano 13 Lutego 2016 Właśnie interpunkcja jest na wysokim poziomie, rażą jedynie w oczy te spacje przed przecinkami. Czytając podanie widać w Tobie potencjał na tę funkcję, ale patrząc na Twoje dokonania na sieci i aktualną aktywność, traktuję je jako nieporozumienie.
venividiwandi Napisano 13 Lutego 2016 #397408 Napisano 13 Lutego 2016 Szatano jestem na nie, aktynowść mierna, przecinaki także.
Chudy Napisano 13 Lutego 2016 #397411 Napisano 13 Lutego 2016 Gdyby to był prawdziwy Szatan Picolo byłbym na tak, niestety nim nie jesteś także jestem na nie.
Gargulec Napisano 13 Lutego 2016 #397412 Napisano 13 Lutego 2016 Ja też na nie. -Niby jesteś na forum, ale Ciebie nie widać. -przecinki
brOOk3n Napisano 13 Lutego 2016 #397429 Napisano 13 Lutego 2016 Niestety jestem zmuszony dać nie - Nie widać Cię na forum, nie masz większych osiągnięć. - Totalny brak znajomości interpunkcji (nie stawia się spacji przed przecinkiem, to samo tyczy się kropek)
LOVASSS Napisano 13 Lutego 2016 #397468 Napisano 13 Lutego 2016 Potencjał zapewne posiadasz, aczkolwiek z powodu kilku kwestii muszę być na nie. Na forum osobiście nigdy Cię nie widziałem, niczym się nie wyróżniasz. Posiadasz 208 postów, a ma być 200 sensownych, no nie wiem. Jak dla mnie za wcześnie na taką posadę, próbuj w przyszłości.
xXx_Botor_xXX Napisano 13 Lutego 2016 #397445 Napisano 13 Lutego 2016 Interpunkcja leży Mało osób cię kojarzy Na nie
HardeQ Napisano 13 Lutego 2016 #397581 Napisano 13 Lutego 2016 Kojarzę cię tylko z tego, że byłeś gdzieś tam adminem. Podanie przeczytałem urywkowo, ponieważ spacja przed interpunkcją oraz twoja składnia palą oczy. Ostatnio za dużo cię na forum nie było, przynajmniej z tego co widzę. Dodatkowo - 'Oczywiście myślę, że nie ogarniesz TO posadę.' Moja opinia jest między wierszami. Pozdrawiam.
M@R!O Napisano 13 Lutego 2016 #397619 Napisano 13 Lutego 2016 Na forum jesteś ponad rok ale niczym szczególnym w tym czasie się nie wyróżniłeś. Na NIE.
dupadupadupadupa Napisano 13 Lutego 2016 #397631 Napisano 13 Lutego 2016 A kto Ty jesteś? Ani trochę nie widać Cię na forum. Nie.
3x NAAJ Napisano 17 Lutego 2016 #399112 Napisano 17 Lutego 2016 Niestety na NIE - 29.01 Rezygnacja z admina JB ( Brak czasu, więc czasu na forum też nie bd miał) -200 postów w 1 rok to nie jest dużo. -Czas online tak samo -Mała aktywność
August Napisano 17 Lutego 2016 #399115 Napisano 17 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Specjalnie nie ruszałem tego podania, żeby zobaczyć czy podejmiesz jakieś kroki co do zwiększenia aktywności na forum. Od 30.01 napisałeś jeden post - to podanie. To zdecydowanie za mało, by objąć funkcję Moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
13 Lut
14
17 Lut
2
Najaktywniejsi w tym temacie