SzatanPicolo Napisano 13 Lutego 2016 #397388 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Wymagania: - 200 sensownych postów ; + - Minimum 6 miesięcy stażu na forum ; + - wiek min.16 lat ; + - ortografia na poziomie min. bardzo dobrym; hmm , nie mnie to oceniać , ale myślę , że bardzo dobre - brak ostrzeżeń w dziale admina*; nie pamiętam - dobra opinia wśród administracji; trzeba ich się spytać - znajomość regulaminu forum na poziomie "bardzo dobrym"; znam - Ilość ostrzeżeń na forum nie może przekraczać - 5; coś dostałem , ale nie wiem ile - Brak punktów ostrzeżeń; nie mam teraz *Dotyczy tylko wtedy, gdy posiadamy Admina. Wzór: 1. Imię: Kacper 2. Kontakt: TS , Forum , steam , czasem na skype , gg i na fb jak tak bardzo będziecie chcieli 3. Lokalizacja: Polska , Śląskie , Bielsko - Biała 4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): różnie , zależy od tego ile mam czasu ( oczywiście jakbym dostał tą posadę , to byłbym więcej ). 5. Posty (min.200 sensownych): jest 6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym , aby forum było szybsze i aby tematy nie stały też zbyt długo , żeby innym użytkownikom miło było siedzieć na sb itp. 7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: szczerze przyznam się , że to obojętne. 8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: hmmmm Jak byłem kiedyś , podkreślam kiedyś na innej serwerowni , której nie ma już , nikt na mnie nie narzekał . Myślę , że ludzie z JB też mnie polubili ( przynajmniej jakaś część ). 9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jestem Cierpliwy i tu i w prawdziwym życiu , ale jak ktoś przekroczy tą grubą granice to nie jest zbyt miło , ale tylko raz się to zdarzyło. Systematyczny jestem, ale zdarzają się różne rzeczy. 11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Jestem Kacper . Moim hobby jest granie w tenisa. Gram już w niego ponad 4 lata i myślę , że jestem w niego dobry . Jestem z Bielska – Białej. Lubię grać w różne gry komputerowe , ale do tego stopnia , aby się nie uzależnić. Oglądam filmy fantastyczne lub horrory. Jestem osobą kulturalną , choć przyznam się , że czasem mogę powiedzieć za dużo , lecz nie zdarza się to zbyt często 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: szczerze nie pamiętam 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Byłem moderatorem na serwerowni , która zniknęła w czeluściach , ale myślę , że coś pamiętam , a jeśli coś zapomniałem to od czego są inne osoby i wujek gogle ??? Żart. Oczywiście myślę , że ogarnę tą posadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 13 Lutego 2016 #397393 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Konkretne nie, brak podstawowych cech dla M@. - kompletnie Cię nie widać na forum - interpunkcja to tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Lutego 2016 #397396 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Właśnie interpunkcja jest na wysokim poziomie, rażą jedynie w oczy te spacje przed przecinkami. Czytając podanie widać w Tobie potencjał na tę funkcję, ale patrząc na Twoje dokonania na sieci i aktualną aktywność, traktuję je jako nieporozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 13 Lutego 2016 #397408 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Szatano jestem na nie, aktynowść mierna, przecinaki także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 13 Lutego 2016 #397411 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Gdyby to był prawdziwy Szatan Picolo byłbym na tak, niestety nim nie jesteś także jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 13 Lutego 2016 #397412 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Ja też na nie. -Niby jesteś na forum, ale Ciebie nie widać. -przecinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 13 Lutego 2016 #397429 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Niestety jestem zmuszony dać nie - Nie widać Cię na forum, nie masz większych osiągnięć. - Totalny brak znajomości interpunkcji (nie stawia się spacji przed przecinkiem, to samo tyczy się kropek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 13 Lutego 2016 #397464 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 na nie - nie widac Cie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Lutego 2016 #397468 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Potencjał zapewne posiadasz, aczkolwiek z powodu kilku kwestii muszę być na nie. Na forum osobiście nigdy Cię nie widziałem, niczym się nie wyróżniasz. Posiadasz 208 postów, a ma być 200 sensownych, no nie wiem. Jak dla mnie za wcześnie na taką posadę, próbuj w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 13 Lutego 2016 #397445 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Interpunkcja leży Mało osób cię kojarzy Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiozA Napisano 13 Lutego 2016 #397517 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 jestem na nie - nie widać cię na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 13 Lutego 2016 #397581 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Kojarzę cię tylko z tego, że byłeś gdzieś tam adminem. Podanie przeczytałem urywkowo, ponieważ spacja przed interpunkcją oraz twoja składnia palą oczy. Ostatnio za dużo cię na forum nie było, przynajmniej z tego co widzę. Dodatkowo - 'Oczywiście myślę, że nie ogarniesz TO posadę.' Moja opinia jest między wierszami. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 13 Lutego 2016 #397619 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Na forum jesteś ponad rok ale niczym szczególnym w tym czasie się nie wyróżniłeś. Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 13 Lutego 2016 #397631 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 A kto Ty jesteś? Ani trochę nie widać Cię na forum. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 17 Lutego 2016 #399112 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Niestety na NIE - 29.01 Rezygnacja z admina JB ( Brak czasu, więc czasu na forum też nie bd miał) -200 postów w 1 rok to nie jest dużo. -Czas online tak samo -Mała aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 17 Lutego 2016 #399115 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Specjalnie nie ruszałem tego podania, żeby zobaczyć czy podejmiesz jakieś kroki co do zwiększenia aktywności na forum. Od 30.01 napisałeś jeden post - to podanie. To zdecydowanie za mało, by objąć funkcję Moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi