pionteczekessa Napisano 22 Sierpnia 2014 #198264 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 [align=center] - na pozór typowy polaczek cebulaczek. Jednak pozory mylą, zapraszam do lektury. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj, zgodziłeś się na przeprowadzenie wywiadu. Przedstaw się i opisz nam swoją osobę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam, jasne, że tak, nie miałem innego wyboru, Zielona mnie wrobiła hehe. Mam na imię Tomek, mieszkam w Piotrkowie Trybunalskim, ok. 90-tys. mieście, położonym blisko Łodzi. Jestem nudnym, szarym człowiekiem, wykonującym na codzień swoje obowiązki. Jestem raczej szczerym, przyjacielskim i otwartym człowiekiem. Nie szukam z nikim spin, zawsze staram się rozwiązać konflikty w zarodku. Moje hobby to oczywiście sport, motoryzacja i komputery. Pogrywam amatorsko w piłkę, miałem marzenie, by zostać piłkarzem, no ale, szybko się przekonałem, że to praktycznie nieosiągalne. Żyję z dnia na dzień, nie martwie się tym, co będzie kiedyś, żyję tak, jakby każdy dzień miałby być moim ostatnim, bo nie wiadomo, co się człowiekowi przydarzy. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Świetne podejście. Co robisz poza weekendami? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Teraz weekend mam cały czas, bo wakacje. A więc chodzę spać ok 4 nad ranem, bo jakaś Zielona mi spamuje na Steamie, wstaję o 15, więc zamiast śniadanie jem obiad, niestety teraz nie gram, bo padł mi komputer, więc przesiaduję non stop na forum. Wiadomo jakieś obowiązki domowe, trzeba rodzicom pomagać, i ich odciążyć. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czym się interesujesz? Może masz jakieś hobby? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Interesuję się sportem, motoryzacją, trochę komputerami. Moim hobby jest muzyka, kocham słuchać przeróżnych piosenek, nie ograniczam się do jednego gatunku, bo to jest po prostu głupie. Każdy rodzaj muzyki ma w sobie coś pięknego, wystarczy to dostrzec. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozumiem. Mógłbyś nam przybliżyć Twoje plany na przyszłość? Czy może wybór jeszcze nie padł? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oj nie wiem, tak jak pisałem wyżej, żyję z dnia na dzień, i nie myślę o tym co będzie, bo szkoda mi na to czasu. Mam jakieś tam wstępne plany, ale czy to wypali - nie wiem, zobaczymy, może Zielona mnie przygarnie, jak zabraknie mi pomysłu na życie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Może. Wspominałeś wcześniej o piłce, zapewne masz zamiłowanie do tego sportu. Jak doszło do tego, że piłka Ci się tak bardzo spodobała? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zaczęło się od tego, że gdy miałem 9 czy 10 lat, tata zapisał mnie do osiedlowego klubu Polonia Piotrków. Strasznie się wkręciłem, chodziłem na każdy trening, strasznie się starałem, i tak jakoś samo przyszło zamiłowanie do tej dyscypliny sportu. Pamiętam, że miałem straszny żal do mamy, że wygraliśmy jakoś bilety na mecz Polska-Węgry, ale to dawno temu. I mama mnie za karę nie puściła, byłem obrażony kilka dni hehe. [/align] [align=center] [/align] [align=center]No tak, ciężko jest sobie odmówić czegoś, co się kocha czy lubi. Powiedz mi jak to jest z Twoim zainteresowaniem motoryzacją. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wiadomo. Zawsze miałem jakiś dryg do tego, gdy mój tata coś naprawiał, czy po prostu majsterkował, to zawsze byłem zainteresowany i podpatrywałem. Będę niedługo planował zakup jakiegoś jednośladowca, ale muszę przede wszystkim ogarnąć hajs. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jednośladowce górą. Bardziej Cię ciągnie do dwóch czy czterech kółek? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zdecydowanie do dwóch, większa adrenalina. [/align] [align=center] [/align] [align=center]No i prawidłowo. A jakie było Twoje dzieciństwo? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzieciństwo pamiętam dosyć słabo, miałem normalne, niczego mi nie brakowało, ale też jakoś szczególnie się niczym nie różniło od innych. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na pewno były gorsze i lepsze momenty. Jednak chciałbym żebyś nam opowiedział śmieszną historię z Twojego życia. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pamiętam głupią, a nie śmieszną historię. W gimnazjum rzuciłem jajkem w tablicę na lekcji. Potem przy całej klasie, przy wychowawczyni, moich rodzicach i na nauczycielce, która była przy tej sytuacji mialem przeprosić, a ja powiedziałem coś w stylu, iż miała szczęście, że trafiłem w tablicę. Rodzice zawstydzone miny, cała klasa w śmiech, a na wychowawczynie to bałem się spojrzeć. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Haha. Nie było tak źle skoro teraz tutaj z nami jesteś. No nic, teraz zadam kilka pytań, aby sprawdzić Twoją reakcję na różne sytuacje. Gotów? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na szczęście się tu znalazłem. Jasne, pytaj. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jaka powinna być według Ciebie idealna kobieta? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powinna akceptować mnie, moje chamskie żarty i to, że gram w cs'a. Sama powinna to robić. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czytasz mi w myślach. Jaka jest Twoja wymarzona praca? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Piłkarz. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wymień nam po kilka Twoich wad i zalet. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ciężko bardzo jest siebie oceniać, ale spróbuję. Zalety to hmm... moja osobowość, czyli szczery, otwarty i przyjacielski. Dobra uj, wady to brzydki, zły i szczery. Dziękuję. Chociaż to ostatnie to raczej zaleta. [/align] [align=center] [/align] [align=center]W takim razie czekamy na fotkę w odpowiednim temacie, zobaczymy czy nas nie kłamiesz. Odbiegniemy nieco od tematu Twojego życia prywatnego. Wspominałeś, że każdy rodzaj muzyki ma w sobie to coś. Wymień parę tytułów. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jest dokładnie tak jak mówiłeś. Ciekawe kawałki, wpadają w ucho, szczególnie Nirvana. Teraz parę pytań o wirtualnym świecie. Jak trafiłeś na MH i jakie były Twoje pierwsze wrażenia? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wiadomo. Standardowo, szukałem ogarniętej sieci z dobrym klimatem, i znalazłem. Wrażenie bardzo fajne, pomocni ludzie, ogarnięta administracja, oprócz n-tego oczywiście hehe. Zabawię tu na bardzo długo, niestety lub stety będziecie musieli mnie tolerować. [/align] [align=center] [/align] [align=center]W porządku. Czas na sucharka. ;> [/align] [align=center] [/align] [align=center]Żona w nocy do męża - włóż od tyłu. Żółw. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dobre. Kogo pozdrowisz na koniec wywiadu? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przede wszystkim Ciebie, za to, że zainteresowałeś się zrobieniem ze mną wywiadu, w dodatku, że jest tak nietypowa pora. Pozdrawiam Zieloną, ona już wie za co. Pozdrawiam EvO, LKD, Geralta pakera, Teeza, Administrację oraz wszystkich użytkowników Multi-Head. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Również pozdrawiam. Dzięki za wywiad, cześć. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzięki bardzo, bywaj. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198265 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Ja Ci dam cebulaka! hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198266 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Wywiad spoko Juz zdazylem poznac naprawde spoko cebulak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 22 Sierpnia 2014 #198267 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Tomuś swój chłopak idziemy na piwko w przyszłym tygodniu więc tam spinaj poślady żebyś znalazł czas. A tak wgl to kserus z Ciebie wstawiłeś mój kawałek z wywiadu lamusie Plus za wywiad z tym oszołomem i dzięki za pozdro ;* Ale i tak tekstu freeza nikt nie przebije hatysz ma nową ksywe CEBULAAAK hahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198268 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Tomuś swój chłopak idziemy na piwko w przyszłym tygodniu więc tam spinaj poślady żebyś znalazł czas. A tak wgl to kserus z Ciebie wstawiłeś mój kawałek z wywiadu lamusie Plus za wywiad z tym oszołomem i dzięki za pozdro ;* Ale i tak tekstu freeza nikt nie przebije hatysz ma nową ksywe CEBULAAAK hahahah no bo Cię grzmotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 22 Sierpnia 2014 #198269 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Masz podobne hobby , które jest zaraz po piłce nożnej fajnie , fajnie a co mi tam dam lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jellyfish. Napisano 22 Sierpnia 2014 #198279 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Całkiem fajnie się czyta i można sporo się dowiedzieć o "polaczku cebulaczku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 22 Sierpnia 2014 #198284 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Wywiad bardzo dobry, naprawdę można dużo się dowiedzieć o koledze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImmOrT4L Napisano 22 Sierpnia 2014 #198296 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Dobry wywiad spoko sie czyta i tak jak napisal bydlak mozna duzo sie dowiedziec o koledze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 22 Sierpnia 2014 #198297 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Dzięki za pozdrowienia. Ze wzajemnością . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198311 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Fajny wywiad + a tak btw. fajna ksywka... CEBULAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198321 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Wywiad dobry jak poprzednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 22 Sierpnia 2014 #198339 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Fajny i rozbudowany wywiad:) leci + dla cebulaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198376 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Mega wywiad. Przyjemnie się czyta i fajnie poznać lepiej tego cebulaka! A czemu wieku nie podałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Sierpnia 2014 #198378 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Dzięki za pozdrowienia. Wywiad fajny przyjemny, ogólnie dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198383 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Mega wywiad. Przyjemnie się czyta i fajnie poznać lepiej tego cebulaka! A czemu wieku nie podałeś? Wiek ma być zagadką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Sierpnia 2014 #198401 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Freezu - ŚWIETNY WYWIAD, gratulacje . Plusik oczywiście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198404 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Super wywiad. P.S Też chcę być Piłkarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 22 Sierpnia 2014 #198407 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Haha widze hatysz ze ksywa Ci sie przyjela:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198411 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 zamilcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198424 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 interesujący wywiad plusik leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 22 Sierpnia 2014 #198451 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 spoko wywiadzik plusik leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 22 Sierpnia 2014 #198487 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Wywiad no nawet bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198788 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Spoko wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2014 #129365 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Bardzo dobry wywiad, gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi