Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie o Admina BoOBoX

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór podania:

Nick: BoOBoX

Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9

Staż w CS-sie: 6 lat

Steam / NonSteam: STEAM_0:0:40192776

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=BoOBoX&Search=Search

Dlaczego TY .!: Hmm ostatnio po zmianach serwera , zauważyłem że przybyło dużo graczy. Więc chciał bym pomóc w utrzmaniu porządku na serwerze. Gdy ktoś będzie podejrzany na pewno go sprawdze. Wedlug mnie im więcej adminów na serwerze tym lepiej.

czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 godz 

Kontakt: Steam lub skype 

Wszystkie wymagania spełniasz:

-aktywność

-steam

Jest jeden minus-kultura. Czasami gdy ktoś cię zabije lub, gdy jest cheater to ty używasz słownictwa, którego admin nie powinien wymawiać.

• Premium
  •  VIP

Myślę, że można dać Ci szansę. Wymagania spełniasz, zachowujesz kulturę na serwerze, cziterów również zgłaszasz.

Mimo to wraz z EvO podjeliśmy decyzje , żeby przyjąć  Cie na okres próbny 2-ch tygodni , ponieważ zdarzyło Ci się wcześniej złamać regulamin.

• Premium
  •  VIP

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...