Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Problem z Lapkiem !

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Siema pisze tutaj iż nie wiem w jakim dziale napisać ten problem a bardzo potrzebuje pomocy,H@ niech przeniesie jak nie może zostać tutaj.Ok zacznijmy od początku.

Od jakiegoś czasu zaczął mi sie zwieszać laptop z czasem zaczęło się dziać coraz gorzej,postanowiłem zainstalować od nowa system,otóż to wkładam płytke resetuje od nowa laptopa i odpalam instalator,na dole mam informacje że instalator ładuje pliki,i że je instaluje,lecz po chwili wyskakuje taki otóż błąd  http://pl.tinypic.com/r/2i22cfa/8  i to by było na tyle wtedy musze nacisnąć przycisk wyłączania laptopa i od nowa go włączyć.Nie mam pojęcia czemu tak sie dzieje czy coś z dyskiem twardym mam czy jakiegoś pliku systemowego brakuje.Prosiłbym Bardzo O POMOC jeżeli ktoś się z takim czymś spotkał i wie jak to naprawić to dajcie znać jak to ogarnąć aby od nowa postawić system. Z góry dziękuje i czekam na pomoc Xander.!

Dodam iż zależy mi na szybkim zainstalowaniu systemu od nowa bo niebawem on sam padnie w takim stanie już jest,czasami jak odpalam lapka jakis błąd wyskakuje zaczyna piszczeć cały laptop.... :/

OK zaraz wracam jak nie wypali

http://multi-head.pl/forum/18-elektronika/ tu powinieneś napisać ten temat.

Jaki system operacyjny? To podstawa.

A więc uruchom BIOS, ustawianie i tryb pracy kontrolera przełącz na tryb IDE/ATA. Zrób i zobacz czy poleci.

I jak poszło?

@DOWN. Możesz to zrobić nie zaśmiecając, wystarczy edytować swój post, a obędzie się bez zbędnego spamu :).

Ten BlueScreen wyskakuje dość często, kiedy jest problem w systemie/jest przewalony, itp. Spróbuj wejść za pomocą IDE/ATA, jak napisał kolega, to powinno pomóc. Jeśli nie, napisz pw, spróbuję Ci pomóc nie zaśmiecając forum

• 1 month later...

Ten BlueScreen wyskakuje dość często, kiedy jest problem w systemie/jest przewalony, itp. Spróbuj wejść za pomocą IDE/ATA, jak napisał kolega, to powinno pomóc. Jeśli nie, napisz pw, spróbuję Ci pomóc nie zaśmiecając forum

Myślę że nie zaśmiecałbyś forum bo może komuś się to na przyszłość przyda , rozwiązanie problemu możecie tutaj podać przyda się ewentualnie dla innych którym taki błąd może wyskoczyć . Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...