Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 #196293 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Nick: Ne Scelaj ;] Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): 10-10 Kiedyś własną serwerownie miałem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10-10 Staż w CS-sie: 8 Lat własnie miałem rok przerwy Steam / NonSteam: STEAM_0:1:41046560 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/Ne%20Scelaj%20%3B%5D/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Znam się na tym miałem swoją sieć serwerów , bywało tak ze grałem na serwerze grało parę osób na citach , powruciłem po roku do gry w cs i przebywam tylko na wszym serwerze własnie cod 400 Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-8 Kontakt: GG: 25210197 albo tu na forum ewentualnie Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Sierpnia 2014 #196297 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Hmm niestety jestem zmuszony zamknąć to podanie do czasu nabicia wszystkich 30 h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 25 Sierpnia 2014 #200033 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Na serwerze od czasu do czasu jesteś Steama masz Nie ma kłopotów z Tobą Godziny dobite Czemu nie ? Na tak. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 25 Sierpnia 2014 #199878 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Tak Steam Oganiety Da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2014 #200045 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Jestem na NIE . Grasz w kratkę . Godziny niby masz . Nie znam Cię . A dwa posty na forum to jakiś żart I po co taka wysoka samoocena ? 10/10 amx to podejrzewam , że Del nie zna . 10/10 to umiejętność napisania praktycznie każdego pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2014 #200050 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Accept No Limits # ". " A dwa posty na forum to jakiś żart" Czy ja chcę zostać Moderatorem czy Adminem serwerów nie wiem bo cb nigdy nie widziałem na serwerze ale dal twojej świadomości co dzień gram na tym serwerze , Co ma Forum do Administracji serwera wiadomo ze nie będę sobie postów nabijał jakiś durny pomysł , Będę Adminem to będę się udzielał w swoich sprawach na Forum , nie spamuję bo nie warto , nie znamy się wgl nigdy cb na serwerze nie widziałem , a jak widzę to grasz na COD 200lvl to nie mam pojęcia czemu tu ta twoja wypowiedź no ale Spk dziękuję . Jak byś przeczytał całe moje podanie byś wiedział Po roku jestem znów w Grze w cs i miałem swoje serwerownie nie raz , Dlatego taka wysoka samoocena , Jestem co dzień na forum ale przecież to nie znaczy ze co dzień mam pisać post haha nie wiem po co spamujesz w podaniu . Zostawiam ten temat Dla innych graczy serwera niech się wypowiedzą a cb już ignoruję . Pozdrawiam Przepraszam jeżeli cb lub kogoś tym uraziłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2014 #200053 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Nie pisz w swoim podaniu . Przeczytaj wymagania . Od kandydata wymaga sie wchodzenia przynajmniej 1 raz dziennie na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2014 #200062 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 A hmm jestem na Tak ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Sierpnia 2014 #200331 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Jestem na nie. Godziny masz, ale to nie oznacza, że od razu powinieneś dostać admina. Nie wierze w wiek (powód: powruciłem). Nie znamy Cie. Konto pod podanie. Podaj nazwy serwerowni na Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201175 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jestem na Nie. -Twoja aktywność masz 5 dni aktywności później tydzień wcześniej 3 to za mało pograj więcej i częściej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Sierpnia 2014 #202109 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Wymagania spełniasz, aktywność dobra , jednak ludzie niezbyt są co do Ciebie przekonani, tak więc podjeliśmy decyzję, że otrzymasz admina na okres próbny 2-ch tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Sierpnia 2014 #202110 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi