Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie o Admina Ne Scelaj ;]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Ne Scelaj ;]

Doświadczenie (w byciu adminem): 10-10 Kiedyś własną serwerownie miałem 

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10-10

Staż w CS-sie: 8 Lat własnie miałem rok przerwy 

Steam / NonSteam: STEAM_0:1:41046560

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/Ne%20Scelaj%20%3B%5D/80.72.43.106:27022/

Dlaczego TY .!: Znam się na tym miałem swoją sieć serwerów , bywało tak ze grałem na serwerze grało parę osób na citach , powruciłem po roku do gry w cs i przebywam tylko na wszym serwerze własnie cod 400

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-8

Kontakt: GG: 25210197 albo tu na forum ewentualnie Steam 

Jestem na NIE . Grasz w kratkę . Godziny niby masz . Nie znam Cię . A dwa posty na forum to jakiś żart :) I po co taka wysoka samoocena ? 10/10 amx to podejrzewam , że Del nie zna . 10/10 to umiejętność napisania praktycznie każdego pluginu :)

Accept No Limits #   ". " A dwa posty na forum to jakiś żart" Czy ja chcę zostać Moderatorem czy Adminem serwerów nie wiem bo cb nigdy nie widziałem na serwerze ale dal twojej świadomości co dzień gram na tym serwerze , Co ma Forum do Administracji serwera wiadomo ze nie będę sobie postów nabijał  jakiś durny pomysł , Będę Adminem to będę się udzielał w swoich sprawach na Forum , nie spamuję bo nie warto , nie znamy się wgl nigdy cb na serwerze nie widziałem , a jak widzę to grasz na COD 200lvl to nie mam pojęcia czemu tu ta twoja wypowiedź no ale Spk dziękuję ;).

Jak byś przeczytał całe moje podanie byś wiedział Po roku jestem znów w Grze w cs i miałem swoje serwerownie nie raz , Dlatego taka wysoka samoocena ,

Jestem co dzień na forum ale przecież to nie znaczy ze co dzień mam pisać post haha nie wiem po co spamujesz w podaniu ;) .

Zostawiam ten temat Dla innych graczy serwera niech się wypowiedzą a cb już ignoruję .

Pozdrawiam 

Przepraszam jeżeli cb lub kogoś tym uraziłem  :P .

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...