Desire Napisano 17 Sierpnia 2014 #195291 Udost臋pnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Imi臋:Marlena 聽 Wiek:21 聽 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:2478140 聽 Sta偶 na forum:4 miesiace 聽 Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Nie pe艂ni艂am tej funkcji na 偶adnym forum, ale zadawa艂am podobne pytania moim kole偶ankom, Wi臋c my艣l臋 偶e poradz臋 sobie bez problemu. 聽 Twoje osi膮gni臋cia na forum Multi-Head.pl: Grafik, admin only dd2#2 , moderator TS3 i Zosia 聽 Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 9/10 聽 Ilo艣膰 wolnego czasu, na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: Czas zawsze si臋 znajdzie 聽 List motywacyjny: Pomy艣la艂am, 偶e i ja spr贸buje si艂 w roli redaktora. Poniewa偶 mam du偶e do艣wiadczenie w 偶yciu, jestem w stanie wprowadzi膰 w wywiad pewne urozmaicenie. Zauwa偶y艂am, 偶e w wielu wywiadach s膮 jedne i te same pytania, dlatego wywiad z Andzi膮 obali t膮 monotonno艣膰 聽 Przyk艂adowy wywiad[najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie]: 聽 聽 聽 [align=center]Redaktor[/align] 聽 [align=center]Zielonaa. - Kr贸liczek do艣wiadczany ;d [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]@Zielonaa. - Na poz贸r zadziorna i wymagaj膮ca kobieta, ale w rzeczywisto艣ci, dusza towarzystwa do ta艅ca, rozm贸w do rana, oraz dobrej, wsp贸lnej zabawy(czyt. melan偶u;d)[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]? ? ?[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Hej Zielona! dzi臋ki 偶e zgodzi艂a艣 si臋 przeprowadzi膰 ze mn膮 wywiad, bo z tego co s艂ysza艂am mia艂a艣 propozycje od innych redaktor贸w.[/align] 聽 [align=center]Ach, wiesz ta popularno艣膰 i w og贸le haha ;D Nie no 偶artuj臋. Owszem mia艂am propozycj臋 ale by艂a艣 pierwsza poza tym kobieta z kobiet膮 si臋 lepiej zrozumie ; D [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]? ? ?[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Si臋 rozumie ;d A wi臋c teraz kwestia formalno艣ci. Przedstaw si臋 nam i w skr贸cie opowiedz co艣 o sobie.[/align] 聽 [align=center]Oj, to faktycznie formalno艣膰, bo chyba wi臋kszo艣膰 tutaj mnie zna ; p. Jestem Angela - brzydka, z艂a i szczera. Mam 21 wiosen, studiuj臋 resocjalizacj臋 w moim mie艣cie, Piotrkowie Trybunalskim. W przysz艂o艣ci mam nadziej臋, 偶e b臋d臋 pracowa膰 jako psycholog wi臋zienny(lubi臋 wyzwania.) Aktualnie s膮 wakacje, wi臋c pracuj臋 sobie z moj膮 mamusi膮 w TESCO i wyk艂adam towar na p贸艂kach. Pr贸cz tego, trenuj臋 kick-boxing od 4 lat z przerwami. Teraz by艂a d艂u偶sza, bo trwa艂a a偶 rok, wi臋c wracam 偶eby skopa膰 komu艣 ty艂ek ; D [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]? ? ?[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]No i to mi si臋 podoba! Twarda i odwa偶na kobieta, moja krew : P Powied藕, czym zajmujesz si臋 w wolnym czasie i jakie masz zainteresowania poza kick-boxingiem.[/align] 聽 [align=center]Interesuje si臋 muzyk膮, poezj膮, psychologi膮 i sportem. Odk膮d pami臋tam, uczestniczy艂am w zawodach w ka偶dej dyscyplinie sportowej. Trenowa艂am koszyk贸wk臋 w liceum, tenis ziemny przez rok, pi艂k臋 r臋czna przez 4 lata, a偶 w ko艅cu znalaz艂am si臋 na sztukach walki. Zawsze by艂am ruchliwym dzieckiem, wi臋c musia艂am znajdowa膰 sobie coraz to nowe rozrywki. Pr贸bowa艂am jazdy na deskorolce, break dance a nawet le parkour, jednak to ju偶 na w艂asn膮 r臋k臋. Pr贸cz tego, pisa艂am kiedy艣 teksty i pr贸bowa艂am co艣 nagrywa膰. Rozmawia艂am na r贸偶nych forach o rapie, moich rymach, diss`owa艂am si臋 z innymi - jednym s艂owem rozwija艂am sw贸j talent. Je艣li chodzi o psychologi臋, to zawsze lubi艂am s艂ucha膰 innych i pomaga膰 im w jakikolwiek mo偶liwy spos贸b i o dziwo, cz臋sto mi si臋 to udawa艂o. Pami臋tam, jak mojej kole偶ance z gimnazjum umar艂 tata. Siedzia艂am z ni膮 wtedy non stop i pr贸bowa艂am co艣 zrobi膰, 偶eby si臋 nie za艂ama艂a i uda艂o si臋. Od tamtej pory, ludzie sami przychodz膮 do mnie z problemami, kt贸re cz臋sto wsp贸lnie rozwi膮zujemy. Co do wolnego czasu nie mam go zbyt du偶o. Te kr贸tkie chwile po艣wi臋cam na znajomych z reala, ale te偶 z sieci. Je偶d偶臋 na zloty, albo siedz臋 po nocach i gram w makao , tak mi jako艣 leci ten mi艂o wsp贸lnie sp臋dzony czas ; ) [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]? ? ?[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Coraz ciekawszych rzeczy si臋 o Tobie dowiaduj臋 ;d Masz wielkie serducho. Ta ch臋膰 pomocy innym i zaanga偶owanie, pewnie w przysz艂o艣ci zaowocuje jakim艣 sukcesem. Trzymam kciuki! 聽 Mia艂am okazj臋 pozna膰 Ci臋 na 偶ywo i zaobserwowa艂am kilka rzeczy o kt贸re chcia艂abym Ci臋 zapyta膰. Z tego co zd膮偶y艂am zauwa偶y膰 masz kilka tatua偶y. Powied藕 ile mia艂a艣 lat jak zrobi艂a艣 sobie pierwszy i jak wygl膮da艂a dalsza sytuacja z pozosta艂ymi.[/align] 聽 [align=center]Ciekawe pytanie: ) M贸j pierwszy tatua偶 robi艂am w gimnazjum, kiedy jeszcze nagrywa艂am. Wtedy to muzyka by艂a dla mnie ca艂ym 偶yciem nie licz膮c sportu. By艂am zamkni臋t膮 w sobie osob膮, nie lubi艂am rozmawia膰 z innymi o swoich problemach, dlatego te偶 znalaz艂am lek na radzenie sobie z problemami, a by艂o ich sporo ju偶 od ma艂ego. Tatua偶 zrobi艂a mi moja kole偶anka tzw. samor贸bk膮, to znaczy maszynk膮 zrobion膮 z d艂ugopisu. Jest to mikrofon owini臋ty pi臋ciolini膮, a w 艣rodku napis RAP. Na pocz膮tku by艂 to najzwyklejszy mikrofon Elvis`owski, ale potem m贸j tatu艣 pozna艂 mnie ze swoim koleg膮 tatua偶yst膮, a to by艂o ju偶 w liceum i zaproponowa艂, 偶ebym przykry艂a ten stary tatua偶 nowym, lepszym. Sam wtedy robi艂 sobie m贸j znak zodiaku(skorpiona na piersi). P贸藕niej za kumplowa艂am si臋 z tym ch艂opakiem i postanowi艂am ju偶 na w艂asn膮 r臋k臋 zrobi膰 kolejny tattoo. Ka偶dy w inny spos贸b pokazuje to, co ma w sercu. Ja kiedy艣 pisa艂am rymy teraz robi臋 tatua偶e. Prawda jest dla mnie najwa偶niejsza st膮d te偶 na prawej 艂ydce mam napis po 艂acinie "Veritas Lux Mea" - "Prawda moim 艣wiat艂em". Niestety pewnie niekt贸rzy wiedz膮, 偶e to uzale偶nia i planuje ju偶 par臋 innych ale wszystko w swoim czasie. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]? ? ?[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Znam to sk膮d艣, sama si臋 od tego uzale偶ni艂am i planuje sobie zrobi膰 5 kolejnych. Kolejn膮 rzecz膮, o kt贸r膮 chcia艂abym Ci臋 zapyta膰 to to, jaki jest Tw贸j cel w 偶yciu i jakie warto艣ci s膮 dla Ciebie najwa偶niejsze ?[/align] 聽 [align=center]G艂贸wnym celem jest to, 偶eby si臋 rozwija膰, spe艂nia膰 swoje marzenia i 偶y膰 tak 偶eby by膰 szcz臋艣liwym. Wiadomo, 偶e b臋d臋 spotyka膰 na swojej drodze przeciwno艣ci, ale liczy si臋 tu i teraz. Wiem, 偶e mam si艂臋, 偶eby przetrwa膰 najgorszy dzie艅 podczas najgorszej burzy, dlatego id臋 do przodu swoj膮 drog膮, nie ogl膮daj膮c si臋 za plecy. Warto艣ci? Najwa偶niejsza jest rodzina, je艣li ja b臋d臋 bogata to oni te偶 nie zostawi臋 ich nigdy w potrzebie. Przyja藕艅 te偶 jest wa偶na chocia偶 ju偶 coraz mniej mam tej wiary w ludzi przez to, 偶e wykorzystuj膮 moj膮 dobro膰 pr贸buje nadal jako艣 im pomaga膰. Jestem pami臋tliwym cz艂owiekiem pami臋tam te z艂e ale te偶 i dobre rzeczy. Je艣li kto艣 kiedykolwiek mi pom贸g艂 zawsze b臋dzie m贸g艂 liczy膰 na moje wsparcie. Ceni臋 najbardziej takich ludzi kt贸rzy s膮 szczerzy i nie oczekuj膮 nic w zamian za swoj膮 pomoc. Tak samo si臋 im odp艂acam. Zaufanie to podstawa, a milczenie jest z艂otem dlatego je艣li kto艣 powierza mi swoj膮 tajemnic臋 to nie po to 偶eby ka偶dy o tym wiedzia艂 tego te偶 oczekuj臋 od innych. Wiara czyni cuda jest r贸wnie wa偶na jak i inne rzeczy o kt贸rych wspomnia艂am. A na koniec zostawiam mi艂o艣膰, m贸wi臋 tu oczywi艣cie o mi艂o艣ci w zwi膮zku. Jak wiadomo jest ulotna i cz臋sto nie uk艂ada si臋 po naszej my艣li dlatego na pierwszym miejscu stawiam przyja藕艅, bo bez niej nie mo偶e by膰 mi艂o艣ci. Pozwol臋 sobie w tym miejscu przytoczy膰 pewien tekst z kawa艂ka kt贸ry idealnie obrazuje moje warto艣ci : [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]"Po pierwsze mam serce. Po drugie rozumiem, po trzecie dwie r臋ce posiadam i ich u偶y膰 umiem. [/align] 聽 [align=center]Znam wielu. Po czwarte Wiem co艣 za co艣 warte. Pi臋膰 najwa偶niejsze mam ch臋膰 Nie siedz臋 i nie czekam. Jak chcesz to Ty sied藕 Sze艣膰 zak艂amanym nie m贸wi臋 cze艣膰 Raz ju偶 powiedzia艂em 偶egnam, jednak Z drugiej strony siedem Wybaczenie to podstawa moich wierze艅 To wszystko czyni mnie cz艂owiekiem Bo偶e niechce miesza膰 Ciebie do przyziemnych spraw Ale spraw Po 贸sme bym dla bliskich nigdy nie by艂 oszustem Dziewi臋膰 moja recepta na sukces Nic za szybko Dopracuj wszystko Skup si臋 ko艅cz臋 Jeszcze tylko po dziesi膮te To nie s膮 przykazania To zdrowy rozs膮dek Dziesi臋膰 punkt贸w dla mnie bardzo wa偶nych I chuj mnie to interesuje co Ci powie ka偶dy." [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]? ? ?[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Wi臋kszo艣膰 ludzi, podobnie jak Ty, stawia rodzin臋 na pierwszym miejscu , rzek艂abym , 偶e jest to nawet ich priorytet w 偶yciu.[/align] 聽 [align=center]Kolejne pytanie: Je艣li chcia艂aby艣 zmieni膰 co艣 w swoim 偶yciu, to co by to by艂o?[/align] 聽 [align=center]My艣l臋, 偶e wszystko w 偶yciu dzieje si臋 po co艣. Dlatego te偶 niczego nie 偶a艂uje i nic nie chcia艂abym zmienia膰. Wszystko co prze偶y艂am czego艣 mnie nauczy艂o, wyci膮gn臋艂am dzi臋ki r贸偶nych sytuacjom wnioski i teraz lepiej sobie radz臋 w 偶yciu. Widz臋 wi臋cej i odr贸偶niam dobro od z艂a. [/align] 聽 [align=center]艁api臋 ka偶d膮 chwil臋 i ciesz臋 si臋 ni膮, bo 偶ycie jest zbyt kr贸tkie, 偶eby wraca膰 do tego co by艂o i si臋 tym przejmowa膰. Polecam ka偶demu takie podej艣cie, bo dzi臋ki niemu mo偶na i艣膰 ca艂y czas do przodu i si臋 rozwija膰. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]? ? ?[/align] 聽 [align=center] Dobra, koniec tych sentyment贸w, teraz przechodzimy do bardziej humorystycznych pyta艅 ;D[/align] 聽 [align=center]Czy uda艂o Ci si臋 zaliczy膰 jak膮艣 gaf臋, przys艂owiowego "fail`a", kt贸rego nie zapomnisz do ko艅ca swoich dni ?[/align] 聽 [align=center]Z pewno艣ci膮 ka偶dy co艣 takiego prze偶y艂 i du偶o by艂o takich sytuacji w moim 偶yciu. Ta o kt贸rej opowiem, nie jest a偶 tak straszna, ale najbardziej mnie chyba roz艣mieszy艂a i zapad艂a w pami臋ci. By艂am z kole偶ank膮 nad wod膮 i pozna艂y艣my 3 fajnych ch艂opc贸w. Zacz臋艂y艣my si臋 z nimi wyg艂upia膰 w wodzie itd. po czym z niej wysz艂y艣my "same". Po艂o偶y艂y艣my si臋 na r臋czniku i zacz臋艂y艣my rozmawia膰 o tych ch艂opakach. W czasie gdy akurat m贸wi艂am o tym, kt贸ry mi si臋 nie spodoba艂, a m贸j tekst brzmia艂 " ten blondyn wygl膮da troch臋 jak peda艂", okaza艂o si臋, 偶e s膮 ju偶 obok nas, a ten blondynek stoi nade mn膮 ; D. Ja spali艂am buraka, a kole偶anka wyt艂umaczy艂a mnie, 偶e niby co艣 wypi艂am i gadam g艂upoty. Na szcz臋艣cie wszystko dobrze si臋 sko艅czy艂o, bo ch艂opcy si臋 na nas nie obrazili ; p [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]? ? ?[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Haha, faktycznie przypa艂 ;DD. Ale z tym" on ma 16 piw", te偶 polecia艂a艣 po bandzie ;D[/align] 聽 [align=center]Teraz przytocz臋 kwestie zlotu ;D. Co robi艂a艣 w nocy z 25 na 26 lipca, 偶e @Morderca obudzi艂 si臋 na drugi dzie艅 z siniakami na ciele ? ;P[/align] 聽 [align=center]Haha, ano wiesz, by艂a upojna noc z mordim i aquaxem. Mati si臋 tak podjara艂 Micha艂em, 偶e a偶 go pogryz艂 . A tak na powa偶nie, to morderca mia艂 ju偶 wcze艣niej te siniaki, nie wiem czemu. Z 25 na 26 lipca po prostu rozmawiali艣my o wszystkim i 艣miali艣my si臋 z byle czego w tr贸jk臋. [/align] 聽 [align=center]Po jakim艣 czasie morderca zasn膮艂 i zacz臋艂y si臋 powa偶ne rozmowy z aquaxem na temat zwi膮zk贸w i takie tam, ale szczeg贸艂贸w zdradza膰 nie b臋d臋. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]? ? ?[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Yhym, dobra, wnika膰 nie b臋d臋^^. Powoli zbli偶amy si臋 do ko艅ca. Powiedz jeszcze, jaki rodzaj muzyki s艂uchasz i zaprezentuj nam swoje ulubione 2 kawa艂ki.[/align] 聽 [align=center]Ka偶dy chyba widzi, jakiego rodzaju muzyk臋 wrzucam zazwyczaj na forum. 艢wiadczy te偶 o tym m贸j tatua偶, ale powt贸rz臋. W wi臋kszo艣ci jest to rap. Lubi臋 pos艂ucha膰 te偶 oczywi艣cie innego rodzaju muzyki, ale ten do mnie najbardziej trafia, bo ma przekaz. Nie lubi臋 bezsensownych piosenek o niczym, wol臋 co艣 na "rozkmin臋". [/align] 聽 [align=center] Jednymi z lepszych kawa艂k贸w jakie s艂ysza艂am i kt贸rych mog臋 s艂ucha膰 w niesko艅czono艣膰 s膮 m.in [/align] 聽 [align=center] [/align]聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]oraz [/align] 聽 [align=center] [/align]聽 [align=center]M贸wi膮 one co nieco o mnie .[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]? ? ?[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]A masz kogo艣, kto Ci臋 inspiruje?[/align] 聽 [align=center]Tak. Tak膮 osob膮 jest w艂a艣nie Peja. Prze偶y艂 bardzo du偶o w dzieci艅stwie, a jednak nie podda艂 si臋 i d膮偶y艂 do wyznaczonego celu. Wiedzia艂, 偶e musi sobie poradzi膰 z przeciwno艣ciami losu i doszed艂 do wszystkiego sam, dlatego za to mam do niego wielki szacunek i c贸偶 mog臋 powiedzie膰 wi臋cej, jestem troch臋 jak on. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]? ? ?[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Bardzo 艂adna wypowied藕. Fakt, Peja mia艂 bardzo skomplikowane dzieci艅stwo, ale wyszed艂 na prost膮 i dlatego wielki szacun dla niego. Teraz czas na pozdrowienia. Powiedz, kogo by艣 chcia艂a wyr贸偶ni膰.[/align] 聽 [align=center]呕eby nikt nie poczu艂 si臋 ura偶ony, na wst臋pie pozdrowi臋 wszystkich u偶ytkownik贸w naszej sieci jednak s膮 osoby, kt贸re chcia艂abym wyr贸藕ni膰. Uwaga! - przede wszystkim za to, 偶e wprowadzi艂le艣 mnie na t膮 sie膰, pocieszna mordeczko @Chudy - za poczucie humoru i te Twoje popularne teksty, kt贸re zawsze powtarzasz @BounDer - za to jaki jeste艣, tak po prostu ale tego wkr臋tu na zlocie nie wybacz臋! Moje 16 piw przepad艂o @Bad ek` - za to ze zawsze jak wejdziesz na ts to nakrecasz jakas beke i za ten Tw贸j ostatni pokaz bekania na ts @aquax - za to ze jeste艣 mil膮, szczer膮 osob膮, z kt贸r膮 mo偶na si臋 po艣mia膰, porozmawia膰 i nie spa膰 cale 2 noce ManiaK - co prawda, rozmawiam z Tob膮 od jakiego艣 czasu, ale czuj臋, jakbym zna艂a Cie kilka lat, dzi臋ki @Strajk - z Tob膮 r贸wnie偶 mog臋 porozmawia膰 na ka偶dy temat @Freezu - za twa pi臋kn膮 gr臋 na gitarze - za to, 偶e zawsze pomo偶esz jak czego艣 potrzebuj臋 @Geralt z Rivi - Ty chyba wiesz o mnie najwi臋cej ze wszystkich i oczywi艣cie najlepsze na koniec @Morderca ; * - za to, ze jeste艣 i wiem, 偶e mog臋 na Ciebie liczy膰 w ka偶dej sytuacji I oczywi艣cie Ciebie Marlenko, za bycie mil膮 i ciep艂膮 osoba:) mam nadzieje ze nikogo nie pomin臋艂am, je艣li tak, to przepraszam Dzi臋ki wam za zaczepist膮 atmosfer臋, jak膮 tworzycie i za te nocne gry w makao i kalambury [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]? ? ?[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Dzi臋kuj臋 bardzo kochana za pozdrowienia, oczywi艣cie z wzajemno艣ci膮 ;* Ostatnie pytanie. Zamiast suchar贸w lub kawa艂贸w, powiedz, jakie jest Twoje najwi臋ksze marzenie i wklej nam tu jego zdj臋cie ;D[/align] 聽 [align=center]Najwi臋kszego marzenia nie zdradz臋, bo si臋 nie spe艂ni ;D Ale mam takie jedno, kt贸re mog臋 powiedzie膰 i przede wszystkim wklei膰 obrazek, kt贸ry go dotyczy. Chcia艂abym kiedy艣 pojecha膰 na egzotyczne wakacje, najlepiej na Gran Canarie, poniewa偶 je艣li ju偶 gdzie艣 je藕dzi艂am, to tylko w Polsce. [/align] 聽 [align=center]A oto obrazek, ilustruj膮cy jedno z moich najwi臋kszych marze艅: [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center][/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]? ? ?[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Dzi臋kuj臋 Ci Andziu za wywiad, mam nadziej臋, 偶e fajnie si臋 bawi艂a艣 i nie nudzi艂a艣 si臋, pisz膮c ze mn膮. Buziaki ![/align] 聽 [align=center]R贸wnie偶 dzi臋kuj臋, wreszcie kto艣 wzi膮艂 si臋 porz膮dnie za wywiad i nie pyta艂 o sie膰 ; )聽 muaaa ; ** [/align] 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 17 Sierpnia 2014 #195292 Udost臋pnij Napisano 17 Sierpnia 2014 No to polecia艂y艣my troszk臋 z tematem jak to baby Fajny przyjemny kolorek wybra艂a艣 i og贸lnie by艂o mi mi艂o z Tob膮 rozmawia膰 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 17 Sierpnia 2014 #195294 Udost臋pnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Ciekawe pytania, rozbudowane odpowiedzi, dosy膰 du偶o b艂臋d贸w interpunkcyjnych. Daj臋 tak ze 艣wiadomo艣ci膮, 偶e si臋 poprawisz. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195295 Udost臋pnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Popraw interpunkcj臋 i b臋dzie dobrze. Jasne, 偶e tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #192465 Udost臋pnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Ja r贸wnie偶 TAK. Fajny i ciekawy wywiad. Co do tre艣ci to propsy za Peje Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 17 Sierpnia 2014 #195302 Udost臋pnij Napisano 17 Sierpnia 2014 oczywiscie na tak: 聽 + wywiad 艂adny estetycznie 聽 + ciekawy powodzenia 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 17 Sierpnia 2014 #195306 Udost臋pnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Jak najbardziej na TAK! 聽 Wywiad mi艂o si臋 czyta艂o 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195308 Udost臋pnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Jestem zdecydowanie na TAK Zosia si臋 nadaje do tej roboty jak nikt inny ! Wywiad bardzo fajny Dobrze si臋 czyta艂o 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195316 Udost臋pnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Ciekawy wywiad, jeden z lepszych jakie czyta艂em, oczywi艣cie masz moje Tak:) Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 17 Sierpnia 2014 #195325 Udost臋pnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Oczywi艣cie, 偶e jestem na tak. Wywiad bardzo ciekawy, dobra stylistyka oraz jeste艣 grafikiem i nie b臋dziesz mia艂a problemu z estetyk膮, ten wywiad to potwierdza 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 17 Sierpnia 2014 #195328 Udost臋pnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Wywiad na b. dobrym poziomie. Ka偶dy odbieg od tematu dla czytelnika daje wi臋cej emocji i wra偶e艅, co punktuje w Twoich wywiadach. Jedynie mog臋 si臋 przyczepi膰 do znak贸w interpunkcyjnych, pami臋taj o ich stawianiu, wtedy wywiad b臋dzie perfect . 聽 Gratuluje Redakora i 偶ycz臋 powodzenia w nowej roli Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 17 Sierpnia 2014 #195329 Udost臋pnij Napisano 17 Sierpnia 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi