Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #194807 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Nick: CHAPON Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): miałem admina na COD 400 ale z powodu braku graczy i chęci powrotu na COD'A 200 zrezygnowałem z niego. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 Staż w CS-sie: ok 7 lat 3 z STEAM. Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego TY .!: Ponieważ gram często a adminami którzy wchodzą na serwer to Gumiok , Vintrax oraz SoltyS, chciałbym im pomóc z powodu gdy ich nie ma ludzie grają na cheatach. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu od 7 do 15 w weekendy mniej z powodu obowiązków domowych. Kontakt: STEAM: CHAPON, GG: 25506448, TS3. - Wchodzenia raz dziennie na forum, + - Posiadanie mikrofonu, + - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, -/+ - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, -/+ - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, -/+ - Minimum 40h przegrane na serwerze, +++ - Obowiązkowo aktywne konto steam, + - Minimum 16 lat. + Link GT: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=CHAPON&Search=Search Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #194809 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Zmieniam decyzję, jestem na NIE. Sorry, ale brak Ci kultury, wielokrotnie łamiesz regulami, to nie dobry przykład dla innych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 16 Sierpnia 2014 #194811 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Jestem na TAK: -Miły -Ogarnięty -Aktywny na serwerze Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 16 Sierpnia 2014 #194812 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Jestem na Tak Bez problemowy , Siedzi na tsie Na pewno sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 16 Sierpnia 2014 #194815 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Jak najbardziej na Tak;) Miły, aktywny, ogarnięty, sądze, że poradzi sobie z tą funkcją, zawsze mogę coś pomóc , a admin się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #194843 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 jestem na tak ogarniętny pomocny i spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #194867 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Tak. Ogarnie. Spełnia wymogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 16 Sierpnia 2014 #194908 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Tak ogarnięty spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 16 Sierpnia 2014 #195200 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Myślę że ty już wykazałeś się jako admin na tej serwerowni. Więcej już nic nie dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #192540 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195324 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Zabawne... uznajmy to podanie jako żart . Człowieku pamiętam że jak miałem admina to na U@ były wiadomości tylko od Ciebie i tylko na tych, którzy Cie zabijali. Nie wiem czy ktoś taki może mieć admina.. Na Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195396 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Jestem na Nie, Bo : -na u@ piszesz tylko bzdury, prawie na kazdego kto cie zabije mowisz ze ma czity... -ostatnio nawet zawolales na serwer adonai'a mowiac mu se mam Softa -zachowujesz sie jak dziecko -brak kultury -a jako admin sprawdziles sie juz na cod 400... -nie ogarniesz. -17 lat ? glos na max 14, sam mowiles ze masz 15 lat na ts... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Sierpnia 2014 #194822 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 jestem na tak - masz doswiadczenie - aktywnosc - mysle ze ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #194691 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Jestem na tak wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195458 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Uważam że powinien dostać szanse -Ogarnięty -Często widać go na serwie -Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195464 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 NIE !! -brak kultury / wyzywasz - przykład ?? Oj chyba nie -jak ktoś Cie zabije płaczesz - jeśli piszesz podanie to regulamin powinien być w małym paluszku a nie " Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, -/+: " i nie wiem jak z regulaminem bo nie mam dostępu do amxbans -z wyżej wymienionych komentarzy widzę że bawiłeś się adminem Wiec jeszcze raz N I E !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195470 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Jestem na Nie, Bo : -na u@ piszesz tylko bzdury, prawie na kazdego kto cie zabije mowisz ze ma czity... -ostatnio nawet zawolales na serwer adonai'a mowiac mu se mam Softa -zachowujesz sie jak dziecko -brak kultury -a jako admin sprawdziles sie juz na cod 400... -nie ogarniesz. Kolego.. Co Ty za głupoty gadasz, że nie ogarnie.. A Ty wielce ogarniasz? Co to za zachowanie. Kolegę grasz na teamspeaku a tutaj jak bachor się zachowujesz.. I jeszcze w swoim podaniu oszukałeś wiek.. Sam się do tego przyznałeś.. Chapon dobry człowiek i zawsze będe na tak.. Nie wiem jakim cudem Ty otrzymałeś admina.. Przykład taki dajesz Gumiak, że aż mi Cię szkoda chłopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195474 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 fontek. napisalem to od siebie i na tsie wcale do czapona nie udaje kolegi bo go nie lubie :3 wiec badz cicho bo to nie twoja sprawa jak sie wypowiedzialem to jest moje zdanie. udajesz w tej sieci kogos wyzeszego od h@ a tak naprawde jestes tutaj Gow*em . na ts'ie udajesz takiego wazniaka... a wiek jak oszukalem ? ze co nie mam niby 16 lat tak ? szkoda mi cie czlowieku nawet do cb nic nie pisze juz bo masz cos nie tak z glowa. .. nawet na admina cie nie przyjeli taki jestes tutaj Wazny tak sam sadzisz ze jestes tutaj kims. mowisz kim ty tutaj nie jestes ... w kazdej chwili mozesz znalesc sie na stanowisku admina i ubteam hahhah beka z ciebie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195477 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 gumiok tylko jak gra sobie gracz 1Lvl nagle wali 10Hs to nic w tym dziwnego. a pisze na u@ gdy jak mnie zabija to widze cos podejzanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195478 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 gumiok tylko jak gra sobie gracz 1Lvl nagle wali 10Hs to nic w tym dziwnego. a pisze na u@ gdy jak mnie zabija to widze cos nietypowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195484 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 jak ktos cos zglosi na u@ to od razu sprawdzam wiec nie kitujcie juz tutaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195487 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 mapa de_aztec gumiok gra o tak sobie. gracz dragon123 bez klasy zabija 6 osob z HS pisalem na u@, brak reakcji. wiec mi tu nie mow ze pilnujesz. adonai29 tez w tedy byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195488 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 podanie powinno być juz zamknięte powód : pod własnym podaniem się nie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195489 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 rambo... tutaj mozna... czaponku mnie nie bylo na aztecu dzis malo dzis gralem i wgl co ze 1 lvl to nie moze zabijac !? kur*a to jest mozliwe /... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195490 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 hahahahahahaa. To podanie jest już śmieszne, tak samo jak Twoje wypowiedzi gumiok. Proszę daruj sobie.. mówisz że fonteczek nie powinien się Ciebie czepiać ? To czemu w podaniu buszka Ty sie do mnie przysapałes że daje na Nie ? Nie chce dopuścić by jakieś dziecko miało admina i się Nim bawiło. Nie wiem jakim cudem Tobie się udało no ale miejmy nadzieje że to tylko ten okres próbny... zamknijcie to podanie do czasu powrotu Fajterka by uniknąć zbędnego spamu... Edit. A co Cie do jasnej cholery obchodzi komu ja daje na nie ? Człowieku weź przemyśl swoje życie ... . Najlepiej dawajmy wszystkim na tak i będzie więcej takich jak Ty. Skończ pisać te swoje idiotyczne posty bo nawet jak pojawi się więcej takich podań to i tak będę na Nie. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi