Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2014 #194561 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Czesc przed chwila chcialem sie zalogowac na steam i wyskoczył komunikat błedne hasło sprawdziłem haslo w moich notatkach wpisuje i nic. Wszedlem na swoja poczte a tam wiadomosc o pomyslnej zmianie hasła prosze o pomoc !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2014 #194571 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Miałeś Steam Guard ? Od razu zmien haslo na e-maila byc moze ktos ma do niego dostęp, znajomy, rodzina ? Nie mam kompa tylko telefon wiec niewiele wykombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 15 Sierpnia 2014 #194574 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Faktycznie , Nie mam Cie w znajomych na steam, więc to musiał być włam... . Raczej już konta nie odzyskasz z tego, co się orientuje, bo miałam podobną sytuację lecz byłam na szczęście wtedy na laptopie i udało mi się w ostatniej chwili zmienić hasło NA MAIL (by oszusta nie mógł zmienić hasła steamowego) przez co mogłam odzyskać hasło i wygenerować sobie nowe na steam... PS. Rysiu jak już zmieniono mu hasło na steama to oszusta wziął sobie na swój mail przypisał konto do steama, więc to nic nie pomoże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2014 #194575 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Emaila pewnie nie zmienil jeszcze, wiec odzyskaj haslo steam przez email. Tzn spróbuj chociaż. Edit. Być moze ktoś miał dostęp do Twoich notatek Teraz przydaloby sie jak najszybciej zabrac prawa admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 15 Sierpnia 2014 #194582 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Nie wiem czy mu się to uda, bo wątpie że miało to miejsce 5min temu, że oszusta jeszcze nie zmienił emaila na swój... Ale spróbować nie zaszkodzi, Zoqu spróbuj robić tak jak Ci Rysiu pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2014 #194586 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 email tez zmienil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 15 Sierpnia 2014 #194590 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Skoro zmienił już hasło na email i steam to nic już nie zrobisz . Musisz zainwestować w nowe konto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2014 #194596 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 15 Sierpnia 2014 #194597 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Jeżeli masz CD-KEY'a do cs'a to odzyskasz konto. Musiałbyś założyć konto na steam support i napisać co się stało. Oni Ci podajże z tego co pamiętam wyślą jakiś numer referencyjny i będziesz musiał go napisać ręcznie koło CD_KEY'a, zrobić zdjęcie i im wysłać. Podając im też na jaki e-mail mają Ci wysłać pasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2014 #194599 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Niestety nie posiadam cd -keya ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2014 #194600 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Juz nie odzyskasz konta stim miałem identyko tak jak ty , loguje sie haslo błędne . Widocznie jak kupiłeś stima od kogoś to nie zmieniles all :f . Jeszcze raz Ci mówię masz po koncie , szukaj juz nowego . Ps: Więc nie radzę nikomu kupować stima od ludzi bo później znajdzie sie taki nie ogar (bez obrazy ) który nie zmieni all . I ten sam koles od kogo kupiles stim , kradnie znowu to samo konto potem sprzedaje innym i tak w kkółko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Sierpnia 2014 #194781 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Przykro mi, nie jesteśmy w stanie ci w żaden sposób pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Sierpnia 2014 #194782 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi