Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 #191458 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Mam pytanko, a mianowicie- ile fpsów posiada serwer? Wydaje mi się, że mam kilka komend w configu ze zbyt dużą wartością i po prostu serwer nie wyrabia i ignoruje pakiety, stąd moje pytanie. @EDIT. to dwie różne sytuacje, mi chodzi o gubienie pakietów przy strzelaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 14 Sierpnia 2014 #194087 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 możliwe, że mam to samo. Na początku rundy jak patrzę z AWP przez bramę czy to od strony CT czy Tero gracze jakby znikali zaraz po pojawieniu się. Ciężko jest mi to opisać, ale jest to frustrujące. Może ktoś ma podobnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Sierpnia 2014 #194092 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 500fpsów. Problem jutro powinien być rozwiązany, serwera czeka reinstalacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Sierpnia 2014 #194093 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi