Guest Guest Posted August 14, 2014 #191458 Share Posted August 14, 2014 Mam pytanko, a mianowicie- ile fpsów posiada serwer? Wydaje mi się, że mam kilka komend w configu ze zbyt dużą wartością i po prostu serwer nie wyrabia i ignoruje pakiety, stąd moje pytanie. @EDIT. to dwie różne sytuacje, mi chodzi o gubienie pakietów przy strzelaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DobryChlopak Posted August 14, 2014 #194087 Share Posted August 14, 2014 możliwe, że mam to samo. Na początku rundy jak patrzę z AWP przez bramę czy to od strony CT czy Tero gracze jakby znikali zaraz po pojawieniu się. Ciężko jest mi to opisać, ale jest to frustrujące. Może ktoś ma podobnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted August 14, 2014 #194092 Share Posted August 14, 2014 500fpsów. Problem jutro powinien być rozwiązany, serwera czeka reinstalacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted August 14, 2014 #194093 Share Posted August 14, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts