Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193224 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Data i godzina zdarzenia: Teraz (12:05 13.08 2014 roku.) Nick admina/gracza, który zawinił: Gumiok Dowody: Niestety brak, chociaż nie wiem jak miałbym to udowodnić. Świadkowie: Brak, nie wiem co świadkowie mieliby powiedzieć. Uzasadnienie: Dostałem bana za to że napisałem o cheaterze na normalnym czacie. I to prawda. Ponieważ po napisaniu kilkukrotnie na u@, prywatnie na steamie nikt nawet na sekundę nie zszedł na spect żeby gracza sprawdzić. O u@ też pisałem na normalnym czacie. Ale nikt go nie sprawdził... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193225 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Pisząc skarge musisz posiadać jakiekolwiek dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 13 Sierpnia 2014 #193236 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Jak da mnie śmieszni jesteście ludzie. Cały czas jest skarga na tego admina co mi jest dziwne, siedzę na serwie i widzę że ogarnia nawet. Ale wy oczekujecie że na 32 osoby 1 osoba zrobi wszystko. Kolejna skarga bez dowodów i kolejna na jednego i tego samego admina. Nie wiem czy żal wam "tyłka" ściska że ktoś ma admina a wy nie ?. Złóż podanie, i ogarnij sobie 32 osoby każda coś od ciebie chce?. Nie masz dowodów nie składaj skarg, bo za takie coś powinno być 3 punkty ostrzeżenia. A nie po jednym co jest do tej pory. Nie ma admin źle bo płacz, jest admin źle bo znowu skargi piszecie. Wam nigdy nie dogodzi wiec najlepsza opcja nie grajcie. I sorki że w ubt ale jak się to czyta to ciśnienie się podnosi . Jak na razie to tylko Maniak złożył odpowiednią skargę. A reszta to są wypociny (przeproszę za wypowiedz) z dupy wyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193239 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Pisząc skargę musisz posiadać dowody. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193240 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi