Guest Guest Posted August 12, 2014 #193107 Share Posted August 12, 2014 Twój nick podczas gry: meeS[t] ` Godzina, data zdarzenia: przed chwila Mapa: d2 STEAM_ID / IP: ----- Uzasadnienie: Hmmm nie rozumiem bana? "Aktywny" 3H nie wiem o co chodzi kuźwa, jak wszedłem to haszysz coś tam bełgotał że powinienem dostać bana na 1 godzine ale nie dostałem nie wiem czemu i nagle dostaje 3H i że aktywny, wy to naprawde albo jesteście tępi albo naprawdę nie umiecie dawać banów, prosiłbym o zmniejszenie czasu. Nawet tego 1 bana mi nie daliscie to jak moge mieć aktywny ludzie zacznijcie używać wkońcu ten mózg. Pozdro 600 dla was. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 12, 2014 #193111 Share Posted August 12, 2014 W bansie nie masz aktywnego, ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 12, 2014 #193112 Share Posted August 12, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 13, 2014 #193306 Share Posted August 13, 2014 Jeden z graczy poprosił mnie o otworzenie tematu, bo jest w stanie udowodnić winę meeSt. Czekamy na jego wypowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 13, 2014 #193310 Share Posted August 13, 2014 Dzięki SŁODZIAK. A więc opisze wszystko jak było: http://multi-head.pl/topic/37953-skarga/ złożyłem skargę na gracza mees, wszystko fajnie, członek UBT TiBlU miał zbanować go na godzinę i byłem przekonany, że tak zrobi, więc poszedłem sobie na serwer i patrze, a mees gra jakby nigdy nic. Zapytałem czemu nie ma bana, a on" jakiego bana"?. Więc napisałem do EvO, żeby zobaczył w/w skargę i przedłużył bana do 3h za aktywnego bana. EvO tak zrobił, widocznie TiBlU nie dał bana w/w pacjentowi, więc wychodzi na to, że powinien on dostać bana na CO NAJMNIEJ godzinkę. Tak jak pisałem w skardze, mógłbym uzbierać całą kolekcję ssów z jego wyzwiskami, zresztą możecie się przekonać o jego kulturze osobistej, a raczej braku tejże kultury wyżej, gdzie wyzywa Was od tępaków . Reasumując, proszę o co najmniej 2-3 godzinnego bana dla tego delikwenta. Tyle ode mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pos Posted August 13, 2014 #193313 Share Posted August 13, 2014 Teraz dostał bana na 2 godziny za skargę. Jeśli jest na serwerze to powiadom admina o tym aby go wyrzucił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pos Posted August 13, 2014 #193314 Share Posted August 13, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts