Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2014 #194652 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Moim zdaniem nominowanie map i wybieranie ich jest bez sensu, cały czas ktoś ma problem, że nie odpowiada mu mapa albo, że cały czas wybierane jest to samo... Aim mapy owszem, ale tylko jak jest mało graczy. A co do propozycji map de i cs to jak najbardziej jestem za dodaniem mapy de_salt2 czy de_prodigy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 #196258 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Wszystko tylko nie aim mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 #196296 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 aim mapa wlasnie jest potrzebna z rana jak malo osob gra ale dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 #196345 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 zgodzę się, że aim mapki są potrzebne, ale tylko w granicach godzin 00:00-9:00, kiedy mało jest graczy a granie dużej mapy (np. tuscan) w 5 osób jest nudne, dodanie aim map na serwer w tych godzinach by wiele dało do nocnej frekwencji serwera. A za SALTEM, jestem jak najbardziej! Dawno nie grałem, a mapka przyjemna i bardzo fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196506 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Znalazłem taki plugin - http://amxx.pl/topic/16941-mapcycle-dzienny-nocny/ - jedynym sensem byłoby zmienienie godzin dziennych od 8:00-2:00, i nocnych od 2:00 do 8:00, ale moim zdaniem jest to zupełnie bez sensu... Mapy aim są na serwerze z aim mapami, a na FFA nie powinno ich być... Po co ? Jest mapcycle i to tylko będzie wkurzało ludzi. Już tłumaczyłem, że to nie ma sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Sierpnia 2014 #196577 Administrator Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Wgrywalismy ten plugin, ale on nie dzialal poprawnie. Jedyna opcja na wgranie jakichkolwiek mniejszych map bylo by usuniecie mapcykla, ale nie wiem, jaki by to mialo wplyw na stan serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 19 Sierpnia 2014 #196626 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Napewno zly,jesli mialoby zamiast mapcycle zostac wgrane vote.. Z ffa zrobiloby sie only dd2/inf/nuke bo te mapy mimo wszystko ludzie wybieraja,a nie o to nam chodzi. Niech zostanie jak jest,frekwencja na serwerze i tak powrócila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 19 Sierpnia 2014 #196638 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Dokładnie! a aim_map niech będzie dostępny dla admina który w godzinach nocnych czy rannych jak nie będzie ludu mógł włączyć ta mapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Sierpnia 2014 #196684 Administrator Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 To jest w sumie dobry pomysl. Zostawic tylko dla Administracji te mniejsze mapki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2014 #197258 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Również podbijam, taka opcja dla admina jest przydatna, mogłaby ściągnąć kilku "nocnych marków" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Września 2014 #204830 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Wybaczcie, że tak długo. Możemy dodać jeszcze kilka nowych mapek, tylko nie cudujcie zbytnio z propozycjami. Odnośnie map aim/awp. Wydaje mi się, że najlepszą opcją będzie dodanie kilku do dyspozycji adminów w razie mniejszej ilości graczy na serwerze. Czekamy na wasze propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 6 Września 2014 #205460 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 No to: aim_map aim_map2 fy_pool_day lub fy_snow i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2014 #205500 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Ja jestem za cs_wiocha moze jeszcze de_dustferno albo dust2x2 albo de_dust4over Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2014 #205605 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 de_dust2x2 cs_wiocha fy_pool_day fy_snow aim_crazyjump aim_headshot awp_india Ale to oczywiście tak jak napisał n-ty, tylko do dyspozycji adminów, poza cyklem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Września 2014 #205911 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Dodałem wam kilka mapek do vote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 8 Września 2014 #206560 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 na serwerze jest grane tylko : nuke, westwood, office, inferno, dust2 (czasem tuscan, train, mirage) ludzie, zróbcie coś z tym .. ;l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Września 2014 #206603 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Teraz macie 25 map w mapcycle + kilka mniejszych do vote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 8 Września 2014 #204658 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Jakoś tych map nie widać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 9 Września 2014 #206720 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 tak jest, widać ale jakoś jest tylko 1 mapa aim prosiła bym o dodanie jeszcze jednej :> plis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2014 #206730 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 de_verso jest dobrą mapą, myślę, że warto byłoby zwrócić na nią uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 9 Września 2014 #206788 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 nie zrozumiałeś n-ty ... Chodziło mi o to, że na serwerze granych jest tylko 5-6 map.. Mapcycle do remontu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Września 2014 #207003 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Skoro mówicie, że grane jest tylko 5-6 map to chyba nie odwiedzacie serwera na tyle, żeby zobaczyć, że inne mapy też są grane. Wczoraj byłem mile zaskoczony, mapa, której nie było, po niej następna. Pozdro "pincet". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Września 2014 #207045 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 nie zrozumiałeś n-ty ... Chodziło mi o to, że na serwerze granych jest tylko 5-6 map.. Mapcycle do remontu ! Właśnie wpisując votemap masz cały obecny mapcycle, mapa po mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 10 Września 2014 #207060 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Tylko, że nikt nie używa votemap. Lepiej byłoby wgrać vote 2 minuty przed końcem mapy, żeby wybrać i nominate do 5 map. Może jakieś głosowanie admin zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Września 2014 #207110 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 n-ty, map cykl jest jakoś tak ułożony, że masz te proste, stare znane mapy typu dd2 inferno nuke częściej wpasowane, tzn jest kilka map "nowych" i potem znow te dd2 inf nuke i tak w kółko, w sumie to zrozumiałe ale z drugiej strony jednak grając na serwie odnosi sie wrażenie że ciągle grane są te same mapy i to nie jest tylko moje zdanie. Nie wiem czy jest potrzeba zmiany ale wydaje mi się że można troche przetasować, a gra byłaby wtedy ciekawsza. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi