.:Vipo:. Napisano 8 Sierpnia 2014 #190591 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 [align=center]Mam taki pomysł ,aby rozegrać mały turniej "naszych piątek" wśród administracji .[/align] [align=center]Mianowicie chodzi mi o to ,że administratorzy z danego serwera zbierają wśród siebie zespół (pięć osób ,jak na mixa) .Czyli przykładowo 5 osób z DD2 #1 ,5 osób z DD2 #2 ,5 osób z FFA ,5 osób z Zombie itd. [/align] [align=center] [/align] [align=center]No i robimy turniej ,proponowałbym zrobić to na zasadzie turniejowej .Czyli gdy już zespoły się zapiszą losujemy je i po prostu wygrany przechodzi dalej .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Co do nagród to proponowałbym vipa/klasę premium [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przykładowo :[/align] [align=center] [/align] [align=center]1. Vip/Klasa Premium dla całej drużyny na 3 lub 2 miesiące[/align] [align=center]2. Vip/Klasa Premium dla całej drużyny na 2 miesiące bądź jeden [/align] [align=center]3. Vip/Klasa premium dla całej drużyny na 1 miesiąc bądź 3 tygodnie [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co wy na to ? Jesteście chętni na taki turniej ? Oczywiście jeżeli będzie więcej chętnych to można zrobić więcej drużyn z jednego serwera [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pozdrawiam @.:Vipo:.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Zapraszam dy wypowiedzi.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 8 Sierpnia 2014 #190598 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 na cod 40k adminow ze steamem jest ze 3. nie za duzo tych nagrod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2014 #190602 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 jest już konkurs admini vs gracze i cały czas stoi on w miejscu z tym pewnie będzie tak samo i jakie szansę mają admini z coda? oni grają cały czas na jakiejś klasie co pomaga im dobrze grać a jak przyjdzie im zagrac bez klasy obrazu dostaną w dupe od takich adminów z dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor #190604 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 To jest tylko gra na cod 40k adminow ze steamem jest ze 3. nie za duzo tych nagrod? Nagrody na razie tylko proponuję jest już konkurs admini vs gracze i cały czas stoi on w miejscu z tym pewnie będzie tak samo i jakie szansę mają admini z coda? oni grają cały czas na jakiejś klasie co pomaga im dobrze grać a jak przyjdzie im zagrac bez klasy obrazu dostaną w dupe od takich adminów z dd2 Myślę że administratorzy którzy ze sobą grają potrafią się zebrać i zagrać ,mają w końcu ze sobą kontakt Co do COD`a niech poćwiczą ,po za tym jest to ciągle ta sama gra CS 1.6 myślę że doświadczenie mają i jakoś specjalnie "w dupę nie będą dostawać" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 8 Sierpnia 2014 #190606 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 jest już konkurs admini vs gracze i cały czas stoi on w miejscu z tym pewnie będzie tak samo i jakie szansę mają admini z coda? oni grają cały czas na jakiejś klasie co pomaga im dobrze grać a jak przyjdzie im zagrac bez klasy obrazu dostaną w dupe od takich adminów z dd2 Ja tam sobie dobrze radze, hehehe żart Taki konkurs może polepszyć relacje między adminami, ale przydało by się zmniejszyć nagrody. Liczy się zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 8 Sierpnia 2014 #190607 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Smyku masz racje nic nie potrafimy. chętnie zagram z Toba mecz 1 vs 1. proponuje zrobic ten turniej 3 vs 3 i nagrody tylko za pierwsze i drugie miejsce mysle ze wtedy to przejdzie przy dobrej organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor #190608 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Co do turnieju 3vs3 ,jak dla mnie odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2014 #190612 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Czemu nie... tym bardziej zachęca fakt że by Kasia grała ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Masta_Yoda_ Napisano 8 Sierpnia 2014 #190613 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Pomysł ciekawy, lecz najpierw niech dojdzie do skutku ten z innego tematu - Admini Vs. Gracze. Poza tym 3 Vs. 3 moim zdaniem jest złym pomysłem, nawet 5 Vs. 5, gdyż trudno mi sobie wyborazić ganianie w pięciu na przykład po mapie DD2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor #190615 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 @up na tym polega mix ,przynajmniej masz komunikacje a nie biegasz z 15 osobami w teamie a mikro mają 2 i taka gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2014 #190642 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 dzejki chetnie bym z tobą zagral lecz już jestem pewny, że bym przegrał bo długo grałem na codzie niedawno dopiero przestałem i jeszcze nie idzie mi tak dobrze na dd2 niż komuś kto gra od zawsze gralem na codzie i jak przyszlo zagrac na zwyklym np dd2 to sie ciężko było przestawić z coda na dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 8 Sierpnia 2014 #190658 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł , miło by zagrać taki mix Ja jestem chętny jc to priv i mogę zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2014 #190687 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Pomysł fajny i to nie jest admini vs gracze tylko admini vs admini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2014 #190708 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 2 turnieje na raz? I kto to wszystko ogarnie? Niech się rozwiąże najpierw ten admini vs gracze, bo będzie chaos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor #190991 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Wystarczy że dwie osoby wezmą się za organizację i nie ma problemu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2014 #191084 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Jestem za , bardzo dobry pomysl i moge bbrać udzial jako admina dd2/inf Oby wypalilo^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2014 #191529 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Ej, ej! A zwykli gracze to co? Admini mają wiecej możliwośći na serwerach, ale co do konkursu to gracze też są chętni.. Np. Ja lepiej gram od prawie każdego admina zombie [ :* ] Myśle ze zrobić konkurs ale zebrać drużyne 5 osób nie ważne czy admin czy gracz i jego skill (którego sk uwaga strzela nie ma. Life is brutal bro). A nie funkcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2014 #191571 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Ej, ej! A zwykli gracze to co? Admini mają wiecej możliwośći na serwerach, ale co do konkursu to gracze też są chętni.. Np. Ja lepiej gram od prawie każdego admina zombie [ :* ] Myśle ze zrobić konkurs ale zebrać drużyne 5 osób nie ważne czy admin czy gracz i jego skill (którego sk uwaga strzela nie ma. Life is brutal bro). A nie funkcja. Masz w tym racje gracze też by chcieli pograć ale trochę graczy tu jest i ten konkurs będzie trwał za dużo i jeszcze pewnie gracze zamiast graczy i serwerów będą brać kolegów którzy są mega pro żeby wygrać nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2014 #191597 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Tak tylko uzbieraj 10 ludzi w tym samym czasie online powodzenia Było już kilka propozycji na temat turnieju 5on5 i żadna nie wypaliła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor #191975 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Jeśli turniej wypali to będzie tylko i wyłącznie dla ADMINÓW ! Turniej Admini vs gracze macie w innym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2014 #191987 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Chyba będę musiał wrócić do "adminowania" zombie Ja jestem jak najbardziej na tak. Można zebrać kilka osób, pogadać przez mikro... poznać się lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 12 Sierpnia 2014 #192769 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Ciężko będzie uzbierać osoby i zagrać o tej samej porze, wątpię, że wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor #192995 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Myślę że 8 teamów się zbierze a nagrody zmniejszymy Np. 1. Vip/Klasa Premium na 1 miesiąc dla całego teamu 2. -||- 3 tygodnie -||- 3. -||- 2 tygodnie -||- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193268 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 na DD2/INF+DM kilka hajtów by się zebrało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 14 Sierpnia 2014 #193852 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 mi sie podoba kiuj ze 3 adminów ja, pos i daz rozwalimy was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi