Guest Guest Posted August 6, 2014 #189789 Share Posted August 6, 2014 Twój nick podczas gry: MaZzDa ;d Godzina, data zdarzenia: wczoraj, około godziny 20 nie napisałem tematu wczoraj ponieważ miałem sprawy rodzinne na głowie i nie miałem czasu Mapa: inferno STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: A więc gram jak zawsze wybieram sobie moją broń którą dawną nie grałem mianowicie kriger a tu nagle ban czitujesz bez ss i wgl i teraz mam pytanie do admina który mnie zbanował, coś Ty ku*rwa za przeproszeniem narobił? nie mam ss i jak teraz udowodnie niewinność? jeżeli dostawałem bany z ssami za każdym razem i wszystkie ssy były czyste to proszę teraz coś z tym zrobić tutaj link do ssa z konsoli http://speedy.sh/WADeP/mazzda.zip Proszę z tym coś zrobić bo tak gracze szybko będą odchodzić coś czuje. Ps to że nie mam steam nie znaczy że jestem gorszy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted August 6, 2014 #189792 Share Posted August 6, 2014 Zapraszam admina Znowu Laguje ;/ z dowodami w postaci demka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 6, 2014 #189795 Share Posted August 6, 2014 Dokładnie chcę to zobaczyć na demku gdzie czituje. A potem ub bo bym nie pisał tematu jeżeli faktycznie był bym odpalony a tak walczę o swoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 7, 2014 #190089 Share Posted August 7, 2014 Ekhm, przepraszam iż robię post pod postem ale chciałbym spytać czy admin długo jeszcze będzie wstawiał albo rozpisywał to demko na którym "Czituje" a potem da mi ub bo się pomylił? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astroe Posted August 7, 2014 Premium #190187 Share Posted August 7, 2014 http://speedy.sh/KHhdh/mazda4.dem Odpowiedz8.50-9.06 dziwne,ale ss nie zrobilem wiec raczej czysto, zwykly skan 7.43 nie wiem co to jest 7.54 8.08 prosze zobaczyc gdzie jest celownik i gdzie lecą strzały Przepraszam że tak późno. 24h nie minęły. Praca, prawo jazdy, mam troszkę mniej czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pos Posted August 7, 2014 #190200 Share Posted August 7, 2014 Dużo skanuje, ale za to bana bym nie dał. A z tym celownikiem to faktycznie ciekawe. Zostawię innym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 7, 2014 #190215 Share Posted August 7, 2014 Koledzy? to że jestem nsem nie znaczy że trzeba mnie tępić pod drugie skan to skan jeżeli wszyscy pchaja się w jedno miejsce to wylatuje we full auto po trzecie powiem wam tyle strzly i celownik to rozrzut tak dla dłużej grających i nie posiadających tej wiedzy a kriger na zoomie ma duży rozrzut po 2-3 strzałach:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pos Posted August 7, 2014 #190229 Share Posted August 7, 2014 Z tego co wynika z amxbansa za tą sprawę dostałeś już unbana. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pos Posted August 7, 2014 #190230 Share Posted August 7, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts