Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2014 #189677 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Witam otoż VII. Zabrania się pisania całego postu kolorem Proponuję aby Headadmini,Opiekuni sieci,Opiekuni adminow, Moderatorzy, Super moderatorzy oraz UBT mogli pisać takie posty np: Gracz zbanowany, dzieki za zgloszenie Szczerze nie wiem komu by to przeszkadzało a może to "fajnie" podkreslać rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 6 Sierpnia 2014 #189679 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Nie wiem co by to miało wnieść, bezsens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 6 Sierpnia 2014 #189705 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 A o mnie zapomianiałeś POPRAWIONE: Witam otoż Proponuję aby Headadmini,Opiekuni sieci,Opiekuni adminow, Moderatorzy, Super moderatorzy, oraz UBT mogli pisać takie posty np: Gracz zbanowany, dzieki za zgloszenie Szczerze nie wiem komu by to przeszkadzało a może to "fajnie" podkreslać rangi Jestek za Fajnie by to wyglądało, tylko, że niektórym może to przeszkadzać jak mają za ciemno ustawiony monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2014 #189708 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Ja myślę,że to głupota. Forum będzie wyglądało jak "pedalska tęcza" w Warszawie ;D Teraz jest ładnie,klarowanie i estetycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Sierpnia 2014 #189808 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Nie, to nie forum plastyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Sierpnia 2014 #189809 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi