Guest Guest Posted August 6, 2014 #189677 Share Posted August 6, 2014 Witam otoż VII. Zabrania się pisania całego postu kolorem Proponuję aby Headadmini,Opiekuni sieci,Opiekuni adminow, Moderatorzy, Super moderatorzy oraz UBT mogli pisać takie posty np: Gracz zbanowany, dzieki za zgloszenie Szczerze nie wiem komu by to przeszkadzało a może to "fajnie" podkreslać rangi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zielonaa. Posted August 6, 2014 #189679 Share Posted August 6, 2014 Nie wiem co by to miało wnieść, bezsens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MemesiO Posted August 6, 2014 #189705 Share Posted August 6, 2014 A o mnie zapomianiałeś POPRAWIONE: Witam otoż Proponuję aby Headadmini,Opiekuni sieci,Opiekuni adminow, Moderatorzy, Super moderatorzy, oraz UBT mogli pisać takie posty np: Gracz zbanowany, dzieki za zgloszenie Szczerze nie wiem komu by to przeszkadzało a może to "fajnie" podkreslać rangi Jestek za Fajnie by to wyglądało, tylko, że niektórym może to przeszkadzać jak mają za ciemno ustawiony monitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 6, 2014 #189708 Share Posted August 6, 2014 Ja myślę,że to głupota. Forum będzie wyglądało jak "pedalska tęcza" w Warszawie ;D Teraz jest ładnie,klarowanie i estetycznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted August 6, 2014 #189808 Share Posted August 6, 2014 Nie, to nie forum plastyczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted August 6, 2014 #189809 Share Posted August 6, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts