Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2014 #189677 Napisano 6 Sierpnia 2014 Witam otoż VII. Zabrania się pisania całego postu kolorem Proponuję aby Headadmini,Opiekuni sieci,Opiekuni adminow, Moderatorzy, Super moderatorzy oraz UBT mogli pisać takie posty np: Gracz zbanowany, dzieki za zgloszenie Szczerze nie wiem komu by to przeszkadzało a może to "fajnie" podkreslać rangi
Zielonaa. Napisano 6 Sierpnia 2014 #189679 Napisano 6 Sierpnia 2014 Nie wiem co by to miało wnieść, bezsens.
MemesiO Napisano 6 Sierpnia 2014 #189705 Napisano 6 Sierpnia 2014 A o mnie zapomianiałeś POPRAWIONE: Witam otoż Proponuję aby Headadmini,Opiekuni sieci,Opiekuni adminow, Moderatorzy, Super moderatorzy, oraz UBT mogli pisać takie posty np: Gracz zbanowany, dzieki za zgloszenie Szczerze nie wiem komu by to przeszkadzało a może to "fajnie" podkreslać rangi Jestek za Fajnie by to wyglądało, tylko, że niektórym może to przeszkadzać jak mają za ciemno ustawiony monitor
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2014 #189708 Napisano 6 Sierpnia 2014 Ja myślę,że to głupota. Forum będzie wyglądało jak "pedalska tęcza" w Warszawie ;D Teraz jest ładnie,klarowanie i estetycznie
n-ty dzien Napisano 6 Sierpnia 2014 #189809 Napisano 6 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
6 Sie
6
Najaktywniejsi w tym temacie
n-ty dzien 2 posts
MemesiO 1 post
Zielonaa. 1 post