Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188988 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Cześć , Tak jak w temacie . Zauważyłem , że niektórzy z graczy/użytkowników posiadają @ na więcej niż jednym serwerze, dlatego proponuję zrobić nową grupę/rangę "Multi-Admin" w której znajdowali by się takowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Sierpnia 2014 #188989 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 już kiedys proponowalem czerwoni niechcieli ale moze zmienia zdanie ja jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #189011 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 4 Sierpnia 2014 #189014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 A skąd ktoś będzie wiedzieć, których serwerów jest adminem użytkownik z rangą Multi-Admin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #189015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Jeśli już dodamy tą rangę "multi admin" to skąd będziemy wiedzieć na jakim serverze on adminuje? Już wole tak jak jest teraz ze wejdę w profil i mam czarno na białym na jakim serverze jest adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #189020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Jestem na neutral bo gdyby popatrzeć to tych rang na tej sieci jest bardzo dużo i kolejna wydaje się być zbędna ale znów z drugiej strony to fajnie by to wyglądało i by było od razu wiadomo że ma adma też na innym serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #189027 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Ja jestem na nie, chłopaki wyżej wyjaśnili: Nie będzie wiadomo, kto ma admina na jakich serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 4 Sierpnia 2014 #189034 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Pomysł zbędny jest dobrze jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 4 Sierpnia 2014 #189084 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Ta, fajne, A skąd ktoś będzie wiedzieć, których serwerów jest adminem użytkownik z rangą Multi-Admin? Na forum są pod grupy, czyli najeżdżając na nick widzisz do jakiej grupy dany użytkownik jest przydzielony, oraz "Inne" czyli pozostałe grupy. Można by ustawić grupę Multi Admin, a w "Inne" ustawić Adminów serwera. Dziękuje Dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 4 Sierpnia 2014 #189088 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Ta, fajne, Na forum są pod grupy, czyli najeżdżając na nick widzisz do jakiej grupy dany użytkownik jest przydzielony, oraz "Inne" czyli pozostałe grupy. Można by ustawić grupę Multi Admin, a w "Inne" ustawić Adminów serwera. Dziękuje Dobranoc. Bez sensu, w taki sposób tylko dojdzie nowa niepotrzebna ranga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Sierpnia 2014 #189089 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Zbędne. Wystarczy najechać kursorem na nick użytkownika i wtedy wyświetlają Ci się wszystkie jego rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Sierpnia 2014 #189090 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi