pionteczekessa Napisano 3 Sierpnia 2014 #185828 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 [align=center]Del - na co dzień zajmuje się naprawą i ulepszaniem naszych serwerów. Część osób spinała się o to, że ma takie uprawnienia, dlatego też starałem się przybliżyć osobę Piotrka w tym wywiadzie. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj Del, dużo osób chciałoby się dowiedzieć o Twojej osobie. Przedstaw się i opowiedz parę słów o sobie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Piotrek, w tym roku kończę 24 lata. Obecnie będę zajmować się serwerami COD (częścią). [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiedz nam Piotrku czym zajmujesz się na co dzień. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Snem, jedzeniem, bieganiem i odpoczynkiem - słowem wesołe jest życie bezrobotnego w wakacje. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jasne, wiadomo. Czym się interesujesz, może masz jakieś hobby? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Lubię bawić się na serwerach CS (pluginy). Poza tym lubię dobry film (horrory, komedie - co wpadnie w oko). Poza tym hmm dziewczyny? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wypróbuj połączenia dziewczyna + oglądanie horroru, polecam. Z czym chciałbyś powiązać swoją przyszłość? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na pewno związane coś z kompami. A tak poza tym - chce być zwykłym prostym i szczęśliwym człowieczkiem na ziemi. Nie oczekuję niczego od życia. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozumiem. Możesz poopowiadać o swoim dzieciństwie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]O tym które będzie trwać wiecznie czy o tym które już nie wróci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]To drugie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hm... Byłem pomysłowym dzieciakiem. Dużo rysowałem, dużo rzeczy zniszczyłem sprawdzając co się stanie, od 9 roku życia miaęem kompa i w tym samym roku zrobiłem swoją pierwszą stronę (html). A tak poza tym hmm... dużo czytałem, grałem w rpg/fps. Pewne rzeczy nigdy się nie zmienią - część z nich będzie po prostu miłym lub złym wspomnieniem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Proste. Teraz trochę odbiegniemy od życia prywatnego. W jaki sposób znalazłeś się na MH? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak byłem w starej sieci miałem problem z włamami na serwer, zabezpieczyłem lukę i chciałem sprawdzić jak reszta serwerów z topki jest zabezpieczona pod tym względem, tak też trafiłem na DD2. Nie grałem długo, ale znalazłem lukę która widocznie nie ma znaczenia, sprawdziłem resztę serwerów MH i zrobiłem listę błędów jakie znalazłem w sieci po czym wysłałem aquaxowi. Jakiś czas po tym sieć w której byłem, się "rozpadła" (istnieje ale jak dla mnie to już nie to samo). Dołączyłem do MH. Zrobiłem PB+BF2 (system BF2 jest autorski ). Po zrobieniu PB grałem na ZM i dostawałem nerwicy - zaoferowałem pomoc w poprawie ZM i o to jestem. Po drodze była jeszcze aktualizacja COD 200#2 i poprawa 1 pluginu na 500k. W kwestii reszty zmian, które mam zamiar wprowadzić - ostrzegam - każda zmiana ma na celu POPRAWIĆ ROZGRYWKĘ = WPROWADZIĆ BALANS do gry. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dowiedzieliśmy się przy okazji jak zaczęła się Twoja współpraca, dobrze, że mamy na sieci kogoś takiego jak Ty. A jakie były Twoje pierwsze wrażenia co do forum? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmm... 1 to to, że nie ma aż tylu dzieci co zwykle, 2. Aquax bywa leniwy , 3. na ZM są DZIWNI ludzie. Ale z każdym da się dogadać/przekonać do czegoś. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na ZM zawsze są dziwni ludzie. ^^ To dobrze, że Ci się spodobało. Zmieńmy nieco temat, jak zacząłeś swoją przygodę z amxx i zabawą z pluginami? Co Cię do tego skłoniło? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmm... byłem H@ sieci piromani.pl, mieliśmy 12 serwerów, ktoś musiał ogarniać pluginy więc się nauczyłem i nadal się uczę. W sumie jestem w stanie napisać 90% pluginów od podstaw. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Człowiek się uczy całe życie. Kiedy zaczęła się Twoja przygoda z CS? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Od cs 1.5, od nakładki na HL 1. [/align] [align=center] [/align] [align=center]To ładnie. Jakiej muzyki słuchasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Metal, rock i wszystko co wpadnie w ucho. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]https://www.youtube.com/watch?v=otdHbA4GlSI [/align] [align=center] [/align] [align=center]Slash i Ozzy zawsze na propsie. Na koniec poproszę suchara. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Proszę: [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hahah. Chciałbyś kogoś pozdrowić? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Raczej nie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]W porządku, dzięki za miły wywiad, trzymaj się. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Idę banować na COD. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2014 #188379 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Del, to naprawdę spoko gość. Początkowo nie byłem przekonany co do jego zmian, ale myślę, że wszystko się udało Za wywiad leci +, i duży props dla Del'a za poświęcony czas (na wprowadzaniu zmian na ZM, oczywiście) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Sierpnia 2014 #188381 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Wywiad bardzo fajny, godny uwagi. Oby takich więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 3 Sierpnia 2014 #188398 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Widzę @Del, że pracowity chłop z Ciebie Mam kilka ciekawych zadań na Cod 40k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2014 #188399 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Wywiad fajny i dopracowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2014 #188407 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Spoko wywiad. + leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Sierpnia 2014 #188430 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Bardzo dobrze, że mamy takiego kogoś jak Del. Jest bardzo przydatny i pomocny. Wywiad fajny, bez pomyłek leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2014 #188439 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Bardzo dobry wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2014 #188482 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Dobry wywiadzik, ale moim zdaniem wciąż robicie za krótkie. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 3 Sierpnia 2014 #188498 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Za wywiad leci + ( najlepszy suchar ). Del moim zdaniem, wprowadził dużo zmian, LEPSZYCH zmian na ZM. Szacun dla niego za jego cierpliwość, gdy gracze uważali te jego zmiany za totalne niewypały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188819 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Wywiad zbyt krótki. Pytań jest stanowczo za mało, błędów za dużo nie ma. Wywiad przeciętny, ćwicz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 7 Sierpnia 2014 #190097 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Kolejny super wywiadzik Freezu . Ciekawy . + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 7 Sierpnia 2014 #190182 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 W sumie po Twojej poprzedniej fryzurze Del , te zdanie mnie nie dziwi "tak, rock i wszystko co wpadnie w ucho.'' Fajny wywiad , leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi