Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187733 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 [align=center]Siemanko, dzisiaj przeprowadziłem wywiadzik z niedawno poznaną osobą a mianowicie jest to Olga. Jest ona pomocna i miła. Przekonacie się sami czytając ten wywiad. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj Olga, zgodziłaś się na przeprowadzenie wywiadu. Na sam początek powiedz parę słów o sobie. [/align] [align=center] Hej. Jestem Olga, niedawno miałam urodziny, które uczyniły mnie pełnoletnią. Mieszkam w Ciechanowie. Jest to miasto położone około 100 km od Warszawy na północ. Chodzę do liceum o profilu humanistyczno-dziennikarskim. Interesuję się muzyką, głównie rapem i modą.[/align] [align=center] No to fajnie, że się bawiłaś życzę Wszystkiego Najlepszego. Powiedz nam czym interesujesz się na co dzień? [/align] [align=center] Dziękuję bardzo . Kiedy chodzę do szkoły to nie bardzo mam czas na jakieś głupoty. Wieczorami tylko chwilę zagram w cs'a, albo obejrzę TV. Naukę stawiam na pierwszym miejscu. Teraz, gdy mam wakacje to moim głównym zajęciem jest obijanie się. Ja nie lubię się obijać. Powiesz nam może coś o Swoim dzieciństwie? [/align] [align=center] Hmmm. Wydaje mi się, że nie było w nim nic nadzwyczajnego. Pamiętam tylko, że zawsze byłam najmniejsza, ale najgłośniejsza i tak zostało. W dzieciństwie jeździłam dużo konno, była to moja pasja, należałam również do zespołu tanecznego, wokalnego. Z biegiem czasu zmieniłam upodobnienia. Też jeździłem na koniach (proszę bez skojarzeń). Masz może jakieś plany związane z przyszłością (gdzie chcesz pracować) ? Jest to dla mnie bardzo trudne pytanie, ponieważ sama czasami nie wiem co będzie dla mnie najlepsze w tych czasach. Bardzo bym chciała zostać profesjonalną dziennikarką, lecz nie wiem czy się nadaję. Planuję pójść na studia związane z dziennikarstwem lub konkretny kierunek - ochrona dóbr kultury, po którym łatwiej znajdę pracę. To fajnie, że masz plany i myślę, że dasz radę. Poznałaś na naszej sieci może osoby, które możesz nazwać kolegami/przyjaciółmi? Przyjaciół nie znalazłam na sieci, bo nie mam przyjaciół w internecie . Mogę jedynie stwierdzić, że dogaduję się z kilkoma bardzo w porządku osobami.[/align] [align=center] Powiedz nam jak tutaj się znalazłaś. Czy Ci się tutaj podoba i zostajesz tutaj na dłużej? Zaczęłam grać na serwerze DD2 +DM, który znalazłam gdzieś w internecie. Postanowiłam się zarejestrować, rozejrzeć i przywitać. Niedługo składam podanie na admina więc oczywiście, że zostaję na dłużej. Cieszę się bardzo. Życzę powodzenia i mam nadzieję, że Ci się uda i będziesz w tym bardzo dobra. Wcześniej wspomniałaś, że lubisz słuchać rapu, możesz podrzucić nam Swój ulubiony kawałek? Nie mam ulubionego, bo cały czas mi się zmienia. Aktualnie w głowie mi siedzie Euforia-Quebonafide. Może pod koniec wywiadu chcesz kogoś w szczególności pozdrowić? Oczywiście. Chciałabym pozdrowić n-ty dzień, bo wiem, że się ucieszy (i tak jesteś słaby). Mordercę naszego moderatora - EvO, Consecuente - bo jestem jego mistrzem, kochanego Malu, sympatycznego admina dupadupadupadupa, Strajka, Astroe oraz Ciebie. Mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam. Dziękuję za pozdrowienia. Na sam koniec nie obejdzie się bez suchara?! [/align] [align=center] "Jak długo suszą się oczy - po wieki" Hehe, dobre. Dziękuję za poświęcony czas i do następnego razu. Trzymaj się mordeczko . [/align] [align=center] Również dziękuję. 3maj się .[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187745 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Sierpnia 2014 #187740 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Wywiad bardzo fajny leci +, dziękuje za pozdrowienia Może przez to "najgłośniejsza" chcesz mnie teraz ustawiać ? Hmm ? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187750 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Wywiad bardzo fajny leci +, dziękuje za pozdrowienia Może przez to "najgłośniejsza" chcesz mnie teraz ustawiać ? Hmm ? ^^ Nie zastanawiałam się nad tym, ale bardzo możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Sierpnia 2014 #187752 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Nie pozdrowiono mnie więc nie daje lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187754 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Dobry wywiad, leci plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187755 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Strajk-pozdrowienia zmienione na życzenie Olgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 1 Sierpnia 2014 #187757 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 fajny wywiad + leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 1 Sierpnia 2014 #187758 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Fajny wywiad, ale za krótki + leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187759 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Fajny wywiad, ale za krótki + leci. Spokojnie nabiorę takiego doświadczenia, że będą wywiady około 25 pytań. Każdy uczy się na błędach. Wczoraj złożyłem podanie,a już jutro będą 2 nowe wywiady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187775 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Dobrze że chcesz nabierać doświadczenia Wywiad fajny ale krótki wierzę że wszystko przyjdzie z czasem ,niestety Ola jest dla mnie za młoda ale może się do mnie zgłosić za 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #187827 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Bardzo Ciekawy Wywiad i Jeszcze Ciekawsze wypowiedzi lecą + dla was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 2 Sierpnia 2014 #187831 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Wywiad króciutki, więc może w najbliższym czasie dokonacie jakiegoś dopełnienia? Oczywiście jak na pierwszy wywiad ten jest bardzo dobry, jedyne co bym poprawił to dodałbym kilka pytań i liczył, że Olga przychylnie spojrzy na opowiedzenie jeszcze czegoś o sobie. Fajnie, że mamy kolejną osobę, która słucha rapu. Osoby z moim gustem muzycznym? Zawsze spoko. Zostawiam za sobą plusa, powodzenia i pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #187833 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Wywiad króciutki, więc może w najbliższym czasie dokonacie jakiegoś dopełnienia? Ja z chęcią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Sierpnia 2014 #187854 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Jak dla mnie wywiad bardzo fajny, kolega dopiero zaczyna więc nie wymagajcie od niego za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 2 Sierpnia 2014 #187936 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Ciekawy wywiad o ciekawej osobie, leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 2 Sierpnia 2014 #188095 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Ciekawy wywiad, lecz znalazłem sporo błędów interpunkcyjnych. Plusik dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188096 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Dziękuję i wzajemnie mistrzyni moja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188102 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Dobry wywiad, ale krótki. Dołączam się do tego co napisał Freezu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 2 Sierpnia 2014 #188107 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 No no, bardzo ciekawy wywiad Ciekawie się czytało Dziękuuję! Tylko zapomniałaś jednego "d upa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188142 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Dobry wywiad jak na pierwszy raz, staraj się robić dłuższe i popraw troszke interpunkcję. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 #193799 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ola ty kolciaku gdzies ty ucliekla:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 #193830 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Dobry wywiad, daje plus , oby tak dalej ! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 #193865 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Dobry ciekawy fascynujacy leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2014 #193869 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Dobry wywiadzik leci plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi