Guest Guest Posted August 1, 2014 #187733 Share Posted August 1, 2014 [align=center]Siemanko, dzisiaj przeprowadziłem wywiadzik z niedawno poznaną osobą a mianowicie jest to Olga. Jest ona pomocna i miła. Przekonacie się sami czytając ten wywiad. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj Olga, zgodziłaś się na przeprowadzenie wywiadu. Na sam początek powiedz parę słów o sobie. [/align] [align=center] Hej. Jestem Olga, niedawno miałam urodziny, które uczyniły mnie pełnoletnią. Mieszkam w Ciechanowie. Jest to miasto położone około 100 km od Warszawy na północ. Chodzę do liceum o profilu humanistyczno-dziennikarskim. Interesuję się muzyką, głównie rapem i modą.[/align] [align=center] No to fajnie, że się bawiłaś życzę Wszystkiego Najlepszego. Powiedz nam czym interesujesz się na co dzień? [/align] [align=center] Dziękuję bardzo . Kiedy chodzę do szkoły to nie bardzo mam czas na jakieś głupoty. Wieczorami tylko chwilę zagram w cs'a, albo obejrzę TV. Naukę stawiam na pierwszym miejscu. Teraz, gdy mam wakacje to moim głównym zajęciem jest obijanie się. Ja nie lubię się obijać. Powiesz nam może coś o Swoim dzieciństwie? [/align] [align=center] Hmmm. Wydaje mi się, że nie było w nim nic nadzwyczajnego. Pamiętam tylko, że zawsze byłam najmniejsza, ale najgłośniejsza i tak zostało. W dzieciństwie jeździłam dużo konno, była to moja pasja, należałam również do zespołu tanecznego, wokalnego. Z biegiem czasu zmieniłam upodobnienia. Też jeździłem na koniach (proszę bez skojarzeń). Masz może jakieś plany związane z przyszłością (gdzie chcesz pracować) ? Jest to dla mnie bardzo trudne pytanie, ponieważ sama czasami nie wiem co będzie dla mnie najlepsze w tych czasach. Bardzo bym chciała zostać profesjonalną dziennikarką, lecz nie wiem czy się nadaję. Planuję pójść na studia związane z dziennikarstwem lub konkretny kierunek - ochrona dóbr kultury, po którym łatwiej znajdę pracę. To fajnie, że masz plany i myślę, że dasz radę. Poznałaś na naszej sieci może osoby, które możesz nazwać kolegami/przyjaciółmi? Przyjaciół nie znalazłam na sieci, bo nie mam przyjaciół w internecie . Mogę jedynie stwierdzić, że dogaduję się z kilkoma bardzo w porządku osobami.[/align] [align=center] Powiedz nam jak tutaj się znalazłaś. Czy Ci się tutaj podoba i zostajesz tutaj na dłużej? Zaczęłam grać na serwerze DD2 +DM, który znalazłam gdzieś w internecie. Postanowiłam się zarejestrować, rozejrzeć i przywitać. Niedługo składam podanie na admina więc oczywiście, że zostaję na dłużej. Cieszę się bardzo. Życzę powodzenia i mam nadzieję, że Ci się uda i będziesz w tym bardzo dobra. Wcześniej wspomniałaś, że lubisz słuchać rapu, możesz podrzucić nam Swój ulubiony kawałek? Nie mam ulubionego, bo cały czas mi się zmienia. Aktualnie w głowie mi siedzie Euforia-Quebonafide. Może pod koniec wywiadu chcesz kogoś w szczególności pozdrowić? Oczywiście. Chciałabym pozdrowić n-ty dzień, bo wiem, że się ucieszy (i tak jesteś słaby). Mordercę naszego moderatora - EvO, Consecuente - bo jestem jego mistrzem, kochanego Malu, sympatycznego admina dupadupadupadupa, Strajka, Astroe oraz Ciebie. Mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam. Dziękuję za pozdrowienia. Na sam koniec nie obejdzie się bez suchara?! [/align] [align=center] "Jak długo suszą się oczy - po wieki" Hehe, dobre. Dziękuję za poświęcony czas i do następnego razu. Trzymaj się mordeczko . [/align] [align=center] Również dziękuję. 3maj się .[/align] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 1, 2014 #187745 Share Posted August 1, 2014 Brawo Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted August 1, 2014 #187740 Share Posted August 1, 2014 Wywiad bardzo fajny leci +, dziękuje za pozdrowienia Może przez to "najgłośniejsza" chcesz mnie teraz ustawiać ? Hmm ? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 1, 2014 #187750 Share Posted August 1, 2014 Wywiad bardzo fajny leci +, dziękuje za pozdrowienia Może przez to "najgłośniejsza" chcesz mnie teraz ustawiać ? Hmm ? ^^ Nie zastanawiałam się nad tym, ale bardzo możliwe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted August 1, 2014 #187752 Share Posted August 1, 2014 Nie pozdrowiono mnie więc nie daje lajka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 1, 2014 #187754 Share Posted August 1, 2014 Dobry wywiad, leci plusik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 1, 2014 #187755 Share Posted August 1, 2014 Strajk-pozdrowienia zmienione na życzenie Olgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desire Posted August 1, 2014 #187757 Share Posted August 1, 2014 fajny wywiad + leci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cthulhu2 Posted August 1, 2014 #187758 Share Posted August 1, 2014 Fajny wywiad, ale za krótki + leci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 1, 2014 #187759 Share Posted August 1, 2014 Fajny wywiad, ale za krótki + leci. Spokojnie nabiorę takiego doświadczenia, że będą wywiady około 25 pytań. Każdy uczy się na błędach. Wczoraj złożyłem podanie,a już jutro będą 2 nowe wywiady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 1, 2014 #187775 Share Posted August 1, 2014 Dobrze że chcesz nabierać doświadczenia Wywiad fajny ale krótki wierzę że wszystko przyjdzie z czasem ,niestety Ola jest dla mnie za młoda ale może się do mnie zgłosić za 5 lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 2, 2014 #187827 Share Posted August 2, 2014 Bardzo Ciekawy Wywiad i Jeszcze Ciekawsze wypowiedzi lecą + dla was Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardeQ Posted August 2, 2014 #187831 Share Posted August 2, 2014 Wywiad króciutki, więc może w najbliższym czasie dokonacie jakiegoś dopełnienia? Oczywiście jak na pierwszy wywiad ten jest bardzo dobry, jedyne co bym poprawił to dodałbym kilka pytań i liczył, że Olga przychylnie spojrzy na opowiedzenie jeszcze czegoś o sobie. Fajnie, że mamy kolejną osobę, która słucha rapu. Osoby z moim gustem muzycznym? Zawsze spoko. Zostawiam za sobą plusa, powodzenia i pozdrowienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 2, 2014 #187833 Share Posted August 2, 2014 Wywiad króciutki, więc może w najbliższym czasie dokonacie jakiegoś dopełnienia? Ja z chęcią Link to comment Share on other sites More sharing options...
bydlak Posted August 2, 2014 #187854 Share Posted August 2, 2014 Jak dla mnie wywiad bardzo fajny, kolega dopiero zaczyna więc nie wymagajcie od niego za dużo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malu Posted August 2, 2014 #187936 Share Posted August 2, 2014 Ciekawy wywiad o ciekawej osobie, leci + Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionteczekessa Posted August 2, 2014 #188095 Share Posted August 2, 2014 Ciekawy wywiad, lecz znalazłem sporo błędów interpunkcyjnych. Plusik dla Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 2, 2014 #188096 Share Posted August 2, 2014 Dziękuję i wzajemnie mistrzyni moja . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 2, 2014 #188102 Share Posted August 2, 2014 Dobry wywiad, ale krótki. Dołączam się do tego co napisał Freezu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dupadupadupadupa Posted August 2, 2014 #188107 Share Posted August 2, 2014 No no, bardzo ciekawy wywiad Ciekawie się czytało Dziękuuję! Tylko zapomniałaś jednego "d upa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 2, 2014 #188142 Share Posted August 2, 2014 Dobry wywiad jak na pierwszy raz, staraj się robić dłuższe i popraw troszke interpunkcję. + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 14, 2014 #193799 Share Posted August 14, 2014 Ola ty kolciaku gdzies ty ucliekla:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 14, 2014 #193830 Share Posted August 14, 2014 Dobry wywiad, daje plus , oby tak dalej ! ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 14, 2014 #193865 Share Posted August 14, 2014 Dobry ciekawy fascynujacy leci + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 14, 2014 #193869 Share Posted August 14, 2014 Dobry wywiadzik leci plusik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts